icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zara0201
18. sep 2018

Za domom chodí akurát ručať jeleň, tak som môjmu prvákovi vysvetľovala prečo to robí a čo je ruja. Na druhý deň to vysvetľuje starkým: No, a počul som včera večer jačať jeleňa a jačal preto lebo jeho žena zase bude rodiť mladé na jar.

zara0201
21. sep 2018

No a včera mi vykladal litánie o aute - meluzíne (limuzíne).

denkatn
21. sep 2018

Xenku (3 a pol roka) volám, že idem ti kúpiť papučky a ona že kúp mi radšej chvost ( ako ariela morská panna) a potom mi ukazovala ako s ním bude plavat... len neviem kde by s nim plavala...

denkatn
21. sep 2018

moja mala (3,5 roka) vyklada ludom vo vytahu_ a my byvame na 21. poschodi a este aj na planete! a dvaja chlapici, ze a na akej planete? a moje dieta sebavedomo podla vedomosti zo skolky, ze : no na modrej" (tak sa chichunali ti chlapici, ze taku zmes mudrosti asi nepoculi.)

tinatitti
27. sep 2018

Mňa sa moja dcéra asi v troch rokoch opýtala, že či som ju ozaj kojila z mojich cicikov. Ja som odpovedala áno. Ona sa tak zamyslela a vravi: mamiiiii, ty si bola vtedy krava?

h2
28. sep 2018

Včera večer sme išli so synom autom, už sa stmievalo. Zrazu nám vybehol na cestu z poľa nejaký vták, myslela som, že to bola bažantia sliepka, ale vyzeralo to ináč, skôr sa mi zdalo, že je to perlička. Prekvapilo ma to, lebo som si myslela, že perlička je domáci vták, tak som sa nahlas podivila: "To čo nám to tu behá popred auto?" A syn s neochvejnou istotou v hlase okamžite zahlásil: "Maminka, to bol pštros!"

akart
30. sep 2018

Bolo to už strašne dávno. Mali sme vtedy auto - červený ford. Muž šoféroval, šli sme na poštu. Čakal ma v aute pred poštou. Vybavila som, čo som mala, peniaze - bolo ich dosť (presne si už nepamätám koľko), niekoľko stovák som držala v ruke, nasadla do auta k manželovi. Ani som sa naň nepozrela, hlavu som mala sklonenú k svojej kabelke na zemi a hovorím manželovi. Na - daj ich do peňaženky, schovaj ich a podávala som mu všetky peniaze.... A zrazu sa z hrobového ticha ozvalo: Pani, nepomýlili ste sa? Ohromene pozriem na manžela čo mi to zas hovorí, vypleštím oči a to..... úplne, ale že úplne cudzí chlap! Ja som omylom nasadla do cudzieho auta k cudziemu chlapovi a dávala som mu naše peniaze!!! Ani neviem ako som sa vypotácala z toho cudzieho auta von, pozriem na to cudzie auto a ono - čuduj sa svete, tiež bolo červené! Ale samozrejme, úplne iný typ!!! Úplne vykoľajená som nasadla do nášho auta k manželovi. Ten sa smiechom až zachádzal, hýkal ako somár, nadskakoval, od smiechu až štikútal! Keď sa konečne ako tak upokojil, pozrel pred seba a začal sa znova smiať, priam rehotať! Prechádzalo totiž okolo nás veľmi, veľmi pomaly to cudzie červené auto s cudzím manželom ale už aj zrejme s jeho právoplatnou manželkou. Pozerali obaja na mňa a vyškierali sa ako dve opice. Keď sa muž už konečne dosmial, podarilo sa mu horko ťažko vyjachtať: A čo si tam robila? To robila už ani nebolo poriadne rozumieť, pretože sa samozrejme zas rehotal. A rehotal sa celou cestou domov... A potom sa rehotali s manželom i moje dve deti. A rehocú sa na tom už zhruba 20 rokov...😂

666maybe
30. sep 2018
jukov
30. sep 2018

Niečo podobné sa stalo mojej tete. Chystali sme sa na jarmok, boli sme dohodnuté, kde a kedy sa približne stretneme a keby niekto z nás skôr dorazil, aby počkal. Teta rátala aj s mojim manželom, nakoniec on nemohol, išla som iba so synom. Dochádzame k dohodnutému miestu a vidíme, že teta (60 rokov) objíma a bozkáva nijakého 30-nika. Dochádzame, chlap vypleštené oči na tetu, ani na slovo sa nezmohol, a teta mi hovorí keď nás zbadala, už som sa pýtala tuto tvôjho muža, kde vás zabudol, ale on len čuší. Ja jej hovorím, teta ale ten nie je Milan (tak sa volá môj manžel), on nemohol prísť, prišla som len s chlapcom. Ona sa kukla na toho chlapa, ktorého ešte pred chvíľou objímala a spustí naňho: nehanbíte sa mladý pán, takú starú dámu tuto na ulici vybozkávať. Chudák chlap, ten nevedel kade má zmiznúť. Ešte aj teraz sa na tom smejeme.

akart
30. sep 2018

@jukov Perfektné!

sticker
zuzanocka11
30. sep 2018

"-Mamka, ty sa este chces oplodnovat?
- ee hhmm nooo mozno..asi..asi aj ano..
- nemusis, ja chcem byt alfasamec .. "
Rozhovor s mojim 9 rocnym na parkovisku za pritomnosti cudzieho pana a jeho smiechu

bubula_007
30. sep 2018

Pomaly 7 ročný syn sa ma pýta: "Mama, ty keď si sa narodila, už boli na svete autá??" 😂😂😂😂

maca2014
30. sep 2018

@akart mne sa stalo podobné pred nástupom na materskú, akurát posledný deň pred materskou som sa šla s kolegami rozlúčiť, mala som plné tašky pripravených šalátov, zákuskov a pod. a kedže ja rozlišujem autá len podla farby , ked prišiel "kolega" ráno 5.15 pre mňa, do auta som nevidela tak som si povedala že ved kto iný by pri mne zastavil, farba sedí, naložila som mu na zadné sedačky moje tašky plné občerstvenia, ešte som si v duchu ponadávala že čo mi nepomôže ,s velkým bruchom som sa konečne natrepala dopredu na miesto spolujazdca ked z neho vyšlo že ale ved vy nejdete so mnou,, 😂 ja som od hamby skoro porodila, ani neviem jak som tie tašky zozadu odpratala zas pekne na chodník...

mala_katie
30. sep 2018

Maly 3 r. bol s tatinom v orange a na plné ústa spustil :tatino a ty máš pipika?

0silvia0
30. sep 2018

@bubula_007 to je este dobre, moja dcera ked bola v podobnom veku zahlasila: mama ty si sa narodila ked zili este dinosaury?😰😰

majuska_ch
30. sep 2018

Išli sme po daždi na dvor s dcérami, 4rocnou a 6mesacnou. Ja sa tej staršej pýtam, že čo budeme robiť, keď je všetko mokré, že ani na šmýkale sa nemôže spustiť. A ona mi na to: " Veď šmýkalu môžeme utrieť, ale ty sa šmyknuť nesmieš". Ja akože urazene, že prečo. A ona: "No veď by si sa tam tým veľkým zadkom nezmestila!"

ja_bb
30. sep 2018

No u nas posledne tyzdne mlady (necele 2.5r) prednasa basnicku : Nasa macka strakata, mala 4 zirafy. Jednu ruzovu, druhu oranzovu a to tretie strakate/okate, po mamicke kozicka :D Original s mackami asi poznate 🙂

romiada
30. sep 2018

Ja po porode druheho dietata par tyzdnov. Dcera mala 8r. Moj muz chudy jak suchy konar, ja oproti nemu "hrošica". Zvalila som sa naňho keď ležal na gauči a dcera: maaaaami, neroooob, veď mu dolámeš rebrá 😂 tušim musim dceru učit ženskej sudržnosti a vysvetliť jej že váha v spalni je občas hnusna mrcha lebo ukazuje kg 🤔😉

akart
1. okt 2018

@maca2014 A ja som si fakt až doteraz myslela, že to len ja rozoznávam autá podľa farieb.

sticker
siska53
1. okt 2018

@0silvia0 ano,to sa aj nas pytal..ze ci,ked sme boli mali, zili dinosaury..hlavne,ze podla neho sme este mladi.. 🙂

0silvia0
1. okt 2018

@akart aj mne sa to stalo. Ja zamyslená vychádzam z obchodu, nákup pod pazuchou, manžel čakal vonku. Vidím tmavé auto, šup do neho, tiež kukám pod nohy, ale keďže som pod nohami zbadala žlté chryzantémy, ktoré tam pred tým neboli, spýtavo sa pozriem na manžela a miesto manžela tam sedel úplne iný chlap. Povedala som pardon, zabuchla a trocha ďalej mi už manžel vytrubuje, a rehoce sa a čuduje sa, ako som si mohla pomýliť Volkwagen s Fordom 😎

siska53
1. okt 2018

@akart nie,nielen ty.🙂 Ja ked som sa zoznamila s mojim terajsim,tak sa ma sestrin frajer pytal,ze ake ma auto. Ja ze,male. On: dobre,ale ake. Ja: strieborne. On: hej,ale aka znacka??? Ja: nabuduce sa pozriem a poviem ti.

lenadka
1. okt 2018

Chcete sa učiť anglické slová? Nech sa páči, skvosty mojej druháčky 😂🤣

0silvia0
1. okt 2018

@lenadka dešifruj prosím ťa ten "ľuľa", ostatné som prelúštila 😂

bernita
Autor odpoveď zmazal
sandri
1. okt 2018

@0silvia0 ruler podla mna 😂

0silvia0
1. okt 2018

@sandri aha vlastne áno, máš pravdu 😍

mircalla
1. okt 2018

@lenadka toto je mega🙂 sa fakt smejem

mircalla
1. okt 2018

@sandri lula vedie🙂

janinah
1. okt 2018

Už niekto zabudol auto na parkovisku pred obchodom a domov sa doterigal s dvoma taškami nákupu peši? A spomenul si o dva dni,keď sa manžel pýta,kde mám auto?...no,aj tak sa dá😉