icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

gopika
4. jan 2019

Dnes som cvicila a k tomu si pustam hudbu z YouTube. Jeden latinsko-americky spevak spieval odusevnene: "ou nooouuu" a moj syn 3 roky, ze: "maminka, on spieva hovnooo" 😂

gyurusiova
5. jan 2019

@mircalla Mne tiež🙂

maminuska
6. jan 2019

Moja 4,5 ročná dcéra je taká diskutérka ...otázka : Mamina a ked ty si neposlúchala a bola zlá kto ťa vyplieskal ? No Adélka občas mi babka nahádzala na zadok .
Druhý deň ráno som sa chystala do škôlky a moc sa jej nechcelo obliekať , vravím jej ostrejším hlasom : Adela okamžite sa obliekaj ! Pozrela na mňa a vraví , nebuď na mňa zlá lebo to poviem tvojej mame a dostaneš ! Nezdržala som sa smiechu a vravím , ale ja neviem kto je moja mama. Chytila sa za čelo zhrozená ...čooo ty nevieš kto je tvoja mama ? No predsa babka Ľudka čo ťa vyrodila z pipiny mamina.

maminuska
6. jan 2019

Mne sa asi pred dvoma mesiacmi podarilo na nákupe so synom ( takmer 19 rokov ) , o niečom sme sa rozprávali a pýtam sa ho vyvenčil si psa a upratal kuchynskú linku ? Zabudol som . Nasratá že čo zas doma nájdem ( kalužku alebo hovno ) idem aj s ním k jogurtom a tam pri regáli mu otočená k jogurom v domnení že stojí vedľa mňa chytím za rukáv a výstražne zasyčím ... ma neser , sexovať to ano ale aby si pozbieral hovna potom to už nie ...a počujem emm emm, zdvihnem hlavu a tam celkom fešný 50 , ktorý sa na mňa vyškieral ..že určite to patrilo mne ?

chanaaa
6. jan 2019
hennyinnsbruck
6. jan 2019

@maminuska to je meeega😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍

elenita
7. jan 2019

@maminuska Umrela sooooom 😂😂😂😂😂 Toto som nemala citat v praci ... uskieram sa tu ako sialena 😂😂😂

ivkakaska
7. jan 2019

@maminuska 😂😂😂😂

simcika
7. jan 2019

@maminuska tak je iny level😂😂😂😂😂😂

simcika
7. jan 2019

@maminuska to je dobreeeeeeee

petka1982
Autor odpoveď zmazal
anjika44
12. jan 2019

môj trojročný syn čítal čísla....jednociferné vedel všetky a číslo 10 na nejakej kartičke prečítal ako nula a palička - tak som sa smiala, že bude asi Arab, tí čítajú sprava doľava

maminuska
12. jan 2019

Porezala som sa nožom , stála pri mne moja predposledná dcérka , 4,5 ročná Adélka a sa ma pýta ...maminka bolí to ? No bolí ako šľak . A čo akože teraz , zomrieš ? Neviem a možno aj hej
Ona sa na mňa pozrie a hovorí ... ale truhlu ti môžem prvá vybrať ja a nie Romana , ja bude prvá vyberať dobre ? ach tá súrodenecká rivalita

ivkakaska
12. jan 2019

Chystali sme sa vonku a bola som akurat v nohavickach a natahovala si rifle.. Dosiel syn (4r.), potlapkal ma po zadku a hovori, ty moja mala pekna ritka😂, naco mi teda manzel hovori, ze no to urcite🤣🤣

maminuska
12. jan 2019

to sa už stalo dávnejšie, syn mal vtedy 14 rokov ( teraz 19 ) a bol hodne baculatý a chudol . Chodil behávať a cvičit a raz po nejakom cvičení sa išiel odvážiť a ja mu kričím zvedavá že koľko tá váha ukáže ,mala som zakričať a čo bol aj pôvodný úmysel ..koľko tam máš ? A zakričala som kok.ta máš ? No a odpoveď syna ...mamina jasné že mám .

sandri
12. jan 2019
anjika44
13. jan 2019

Ja som s mojim trojročným dávala dole ozdoby zo stromčeka a on vraví, že anjelika nedáme do krabice, lebo musí zvonyt...schválne píšem y, aby bolo jasné, ako to vyslovil

mirkaaa80
14. jan 2019

Ja mam zelene oci, manzel hnede. Adamko (4r.) za mnou dobehne a hovori: maminaaa, ja som asi zena, mam take zelene oci ako ty. A chlapi predsa mavaju hnede.🙈

anjika44
15. jan 2019

Môj troojročný diablik si včera kreslil. Nakreslil aj pekne tváričku s vlasmi, aj nejaké haky-baky. Medzi nimi bolo niečo, čo sa podobalo na kosoštvorec a v strede mal čarbanicu. Tak sa ho pýtam, že čo to je a on, že dom...hm - divný dom.

luckajanko
16. jan 2019

Dnes sa ma dcérka pýta: Mami, odkiaľ je táto bábika? A ja jej hovorím že: Určite z Číny. A ona: A moje koníky? Hovorím: Aj tie sú určite z Číny. A moje oblečenie? Ja: Všetko sa už vyrába v Číne..a ona: Čože???Môj brat je číňan ???? 😅😅😅

luci58
21. jan 2019

Boli sme gratulovat zenichovi a neveste. Este doma si maly zobral 1 cent, v aute mu ocko dal dalsi cent do druhej ruky. Nas syncek /5 r./ stoji v rade gratulantov ako posledny, hovorim mu ,,podaj im ruky a zazelaj vela stastia,,. Pride k neveste, zacne nieco hladat vo vrecku, nevesta na neho pozera a caka, maly konecne vyberie rucku z vrecka, poda ju neveste so slovami ,, Tieto mince Ti davam pre stastie,, a poda jej tie 2 jednocentovky. Vcera sa ma spytal, ci ma nevesta tie mince od neho odlozene🙂

sandri
21. jan 2019

Syn (5 r.) v poslednych dnoch dost riesi temu smrti. Niektore otazky su mile, napr: maminka a ked odides do nebicka, ako sa s tebou budem rozpravat? zavolam ti na mobil? 😊 vcera vsak perlil v obchode. Rozhovor s predavacom:
predavac: kolko mas rokov?
syn: 5. A ty?
predavac: jooj, ja mam vela, 52!
syn: wow, to je fakt vela. (a nasledne uplne nadsene dodal🙂 tak to uz za chvilu pojdes do nebicka!!!

cimage
21. jan 2019

vcera si syn vystrihoval z novin rozne obrazky a s nadsenim mi hovori: Mami, vystrihol som ti sviecku a kvetinky. Ja pozriem na obrazok a skoro som si cvrkla, lebo mi podaval obrazok nahrobneho kahanca a chryzanten 😂. A samozrejme muz sa pridal: Ty sa niekam chystas? 🙂

anjika44
21. jan 2019

Môj trojročný syn nakreslil nedávno toto: to už ma niekam posiela ...jujujuj

jankahraska
22. jan 2019

Hovorím synovi (4 r.): "Choď do izby, príde za tebou ocko."
On sa na mňa pozrie a opýta sa: "Myslíš svojho muža?"

h2
23. jan 2019

Syn má veľmi rád knižky o Grázlikovi Gabovi. Gabov brat je Vzorný Vilko (aj môj syn je Vilko) a všetky postavy v knihe majú meno zložené z krstného mena a na rovnaké písmeno sa začínajúceho nejakého popisu tej osoby (Drzý Dávid, Náladová Naďa, Zúrivý Zdeno atď.). Tak sme včera vymýšľali mená pre rôznych ľudí, ktorých poznáme. Napokon som sa opýtala: A čo by si vymyslel mne? A môj syn bez váhania okamžite povedal: "Hladná Heda!" Hm, budem sa musieť nad sebou zamyslieť. 😝

bluka2
23. jan 2019

@h2 to je ešte dobré, mne na h napádajú samé negatívne veci - hasteriva, hlúpa, hotentot, haklivá..

h2
24. jan 2019

@bluka2 Mne ako úplne prvé napadlo hnusná, takže som vlastne tiež celkom spokojná. 😁

anjika44
24. jan 2019

Keď sme boli v utorok na kontrole u zubárky, tak syn po vyšetrení reklamoval, že nič nedostal, keď bol dobrý.

luckajanko
24. jan 2019

Moja 6ročná dcérka je maniak do katalógov a letákov, je jedno akých, či sú tam hračky alebo kozmetika či jedlo. Dokáže si jeden pozerať dokola aj pár týždňov. Dnes k nám prišla mama a doniesla katalóg Magnet, že v schránke mala dva. Ako to malá počula hneď si ho ukoristila a išla si ho listovať do izby. Po nejakom čase som sa šla za ňou pozrieť a ona práve nalistovanú stránku s vibrátormi..skoro som odpadla, hovorim si pre boha, čo jej na toto poviem a ona len krútila hlavou a potom si hovorí: Načo sú niekomu takéto náhradné prsty?? Možno keď mali úraz ..a listovala ďalej 😅😅 padol mi kameň zo srdca že jej nemusím nič vysvetlovať..