icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

666maybe
24. jan 2019

@luckajanko 😂😂😂

erickatt
24. jan 2019
anjika44
28. jan 2019

Moj trojročný syn sa už mesiac vypytuje, že kedy pôjdeme na dovolenku. Naše odpovede mu nesztačia, stále dookola. Dnes večer hovorím mužovi. "Mna snád z neho porazí." A malý na to: "Čo je to porazí?" A ja, "to hneď uvidíš."

jankahraska
31. jan 2019

Syn (4 r.) sa mi hral s vlasmi a pýta sa: "Toto ťa bolí?"
"Nie."
Zrazu mi ich prudko potiahol.
Ja: "Au!"
A synátor sucho konštatuje: "Už ťa to bolelo..."

shogun
2. feb 2019

Syn 5 r ma v poslednej dobe take hlasky, ze si ich musim asi uz ozaj zacat pisat:
- vysvetluje bratovi, ze mama ma narodila...
- vyhadzal sa z 1 sprchaca a vo vani mi hovori, dnes sa umyjem s tymto, ten neni na mna alergicky
- ucitelka nam hovorila, ze v MS vyhodil papucu na vysoku skrinu a ona sa ho pyta, ako sa tam dostala a syn pohotovo, ze noooo spadla tam
- kracame do skolky, smykne sa a zadrie, ze O my god, pytam sa ho, ci vie, co to znamena, ze nevie, tak mu to vysvetlim a ze radsej nabuduce nech povie ajajaj,aby mu aj ostatni rozumeli a on mi na to, ze mama, ale ked sa na nas bude rutit tsunami, co mam kricat ajajaaaj, no urcite, zakricim radsej O my god

A dalsie ma prave nenapadaju, o veciach, co povyvadza by som mohla pokracovat do rana,ako upchaty zachod a po rozobrati v nom najdeme jeho stratenu zubnu kefku al.hladame kluc od garaze a on si ho odlozil ku svojim klucom, co ma na hranie....je to riadne cislo, ale aspon mame vzruso🤣

miriam439
2. feb 2019

@shogun Pekné číslo vypadá byť synak 😁
Ja si tiež občas vzdychnem, že čo nás to ešte čaká s našim malým. Má dva roky, ale tie jeho reči... a o skutkoch ani nehovorím... vymyslí také veci, že občas ostanem v nemom úžase. Minule ma tak zaskočil s tým čo vymyslel, že zo mňa vyletelo: "chlapče, mám vysokú školu, ale toto by ma fakt nenapadlo." 😕😉

radoslava3
3. feb 2019

Ahojte tak idem sa podeliť aj ja. Dcérka 21 mesačná mala včera na obed obedík s kukuričkou. Dnes ráno som sa s ňou išla vykakať a keď sa vykakala zbadala v záchode v hovienku kukuričku. Natešená vykrikovala kuku kuku a kým som si umyla ruky tak mi na záchod priniesla mištičku aby som jej do nej dala tú kukuričku zo záchodu.

hennyinnsbruck
3. feb 2019

@radoslava3 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

25daniela
3. feb 2019

Na konci januára isla moja na lyžiarsky výcvik a oteplovacky sme kupovali niekedy v novembri minulého roka. Tak ja jej pýtam po vianociach
( Vianoce = 7 druhov koláčov) A budú ti ešte dobre tie oteplovacky? Moja zahlásila : Ženy chudnú do plaviek a ja budem chudnúť do oteplovačiek.. No išla som do kolien od smiechu.

mariadarina
5. feb 2019

Chora 4-rocna dcéra pozera telku, ked zazvoni postarka. Ked sa po par minutach vratim dnu (sa pozname, tak sme hodili rec), dcera bez toho, aby odtrhla zrak od obrazovky, sucho bez zaujmu skonstatuje: Cloveku musis povedat, ked niekam ides, som nevedela, kde si tak dlho. Ze cloveku 😀😂

siska53
6. feb 2019

Nasa mala bola vcera vo Hviezdickarni ( hvezdaren).

pieces
6. feb 2019

@siska53 moja dcéra včera, keď som jej niečo pripomenula, aby nezabudla: "Myslíš, že som krátkopamäťová?"

anjika44
6. feb 2019

Ja som v sobotu zjedla niečo pokazené a celú noc som prevracala, nedeľu som nebola polomŕtva, ale na 90percent mŕtva - muž bol na tom o niečo lepšie, ale aj tak nič moc a ja ani neviem, ako ten deň prežil môj trojročný syn. To nie je všetko. Odvtedy už asi tri razy, keď som mu dala papier a farbičky, tak nakreslil vracanie. No, všímavé dieťa.

proudmom
6. feb 2019
rosabella
12. feb 2019

hláška 9-ročnej pred návštevou WC: "Idem vypustiť moč!"

ivana247
12. feb 2019

Synovi (5r) vravim: "Naberacka je v druhom šufliku"
On: "pod sa pozriet, nie je tam. "
Nechcelo sa mi ist, lebo konecne som si sadla, tak mu vravim: "Verim Ti"
On nato: "Mne nemozes verit, obcas klamem" ;) ;) 8)

anjika44
12. feb 2019

Mňa sa syn pýtal, či s ním budem spať v postieľke a keď som mu povedala, že sa tam nezmestím, tak ma presviedčal, že zmestím.

cimage
12. feb 2019

Včera mi syn čítal zo šlabikára: Starký rád jebáva kyslú kapustu 🙂.

mandelina
12. feb 2019

Do škôlky chodievame okolo tabule, kde sú smútočné oznamy. Vždy tam niekto stojí a číta, niekedy aj viac ľudí naraz. Tak aj naša Ela 4,5 r. sa tam vie pristaviť a pozerá. Niektoré parte mávajú na celom pozadí kalich, niektoré nie. Minule sa tam tiež tak pristavila a všetky parte boli bez kalicha a naša Ela zahlásila: “no,dnes nikto nevyhral”,no mala som čo robiť, aby som sa pred tou smútočnou tabuľou nerozosmiala 😊

malybobistek
14. feb 2019

Nás malý ráno o 4tej mužovi, tatoooo, nespi, pod na jauta (pod sa hrať s autami).

janiket
14. feb 2019

Vrátili sme sa s malým z nemocnice a hneď vo dverách naša 9-ročná hovorí: "Ukáž, do ktorej ruky mu tiekla tá ILÚZIA?"

janiket
14. feb 2019

Deti prišli z obchodu, 8-ročná s hrôzou v očiach hovorí: "Mami, my sme namiesto kvasníc kúpili droždie!"

janiket
14. feb 2019

Pri varení ukazujem 3-ročnej dcére: "Aha, aký malý zelený červík tu na karfiole!" Ona na to: "Môžem ho pohladkať?"

janiket
14. feb 2019

7-ročná sa ma pýta: "Mami, ten zub mi vypadne aj s ďasnom?"

janiket
14. feb 2019

Malá mi hovorí, keď ju trošku prehnalo: "Zle som kakala, tak mi daj proti tomu do nosa kvapky!"

janiket
14. feb 2019

Podvečerná prechádzka. Hovorím "Aký krásny večer... vo vzduchu už cítiť jar." Odpoveď: "Čo??? Tú na umývanie riadov???

janiket
14. feb 2019

Zoji, ľahni si! Už som ľahnila!

jaron
18. feb 2019

Pred dňom mojich menín pozerala mladšia dcéra do kalendára a povedala:
"Zajtra bude ocka."
😀

malybobistek
18. feb 2019

Lilinka je kakový kanón (syn 6r. komentoval kompletne prekakanu mladšiu sestričku)

mircalla
18. feb 2019

@mandelina To bolo super🙂