icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

kittykat22
3. sep 2019

Kamaratka ma syna Williama, a on je taka trumpeta 😀 Vsetko povie, vsetko komentuje

Dnes v reštaurácií. Teta, ja ti musím niečo povedať. Moja maminka sa niekedy háda s ockom. A keď sa hádajú, tak tatínek hovorí maminke Ou Bejby. A kamaratka zcervenela ako repa 😂 A ja sa ho pýtam. Faaaaakt? A uz som sa smiala 😅 😅 On zlaty na mna - no a stava sa to u nas dost casto 😅😅😅

Alebo ideme v elektricke a hovori mi: Teta Janka ty mas dnes tak krasne saty! Si v nich taka krasne stihla - ako lanka! A otoci si na maminu a hovori. Mami ale ty v tom tricku vypadas ako velky a tazkopadny triceratops.

Minule u nas doma: Maminka ty si tak krasna! Mas krasne prsia. A ked budem velky budem mat zenu s velkymi prsiami. A pozera na mna a pyta sa. Teta a ty si si kde prsia nechala? 😂

Vcera sme boli ja manzel - syn, kamaratka, manzel a William na zmrlizne. A William pozera na manzela, a potom sklamane na otca. A hovori: pozri ako je ujo Tomas vysoky (208cm), a ty tatinek (180cm)si taky liliput. To ja nikdy vysoky nebudem ked som tvoj syn 😅

Hrozne rad sa pozera po dievcatach, uz v tomto veku. A mama na neho. William! Ocakavame s otcom, ze budes v zivote verny! A Willy - a co je to verny? A mama na neho - no, ze budes mat len jedno dievca cely zivot. A Willy zacal plakat ako hroch a do toho hovori: Ale preco len jednu, ja ich chcem vsetkyyyyyyy 😂😂😂😂

erickatt
3. sep 2019

@kittykat22 kolko ma ten chlapec?? 😁😁

kittykat22
3. sep 2019

@erickatt 6 😀

0silvia0
3. sep 2019

@kittykat22 ja mám 3 ročného synovca a tiež už občumuje dospelé ženy a staršie dievčatá, nejaká generácia kasanovov a alfa samcov nám tuším vyrastá 😎

miskahryzka333
3. sep 2019

Mne moj syn raz zahlasil ze ; Mami vsetci chlapci v skolke maju pipikov ale ja mam najkrajsieho 😂😂😂Hovorim mu a na to si ako prisiel? A on: Veď viem ,vidim 😂😂😂

dooda
3. sep 2019

Vravím malému 4r ideme si pobede oddýchnuť a on stále mlel a mlel tak mu vravím, zatvor oči a spi a on na to, že: keď zatvorím oči potom je tam tma, xi xi

ivkakaska
3. sep 2019

Boli sme v nedelu v ZOO, v Dinoparku, je tam aj stanok so zmrzlinou..sy 4,5r za mnou dobehne a vravi: maminka ja som sa tak zlakol tej zmrzliny, ze mi jednu musis az kupit😁

kittykat22
4. sep 2019

@0silvia0 tak to mozno bude podobne. Helca pred rokom cupitala na koberec k riaditelke skolky, pretoze William sa pozeral dievcatam pod sukne 😅😅

elenita
4. sep 2019

@miskahryzka333 Umrela sooooom 😂

h2
7. sep 2019

Syn pozeral včera telku, dávali práve upútavku na film s názvom: "Fakjú, pane učiteli". Ja som bola v kuchyni a nepočula som to (o aký film sa jedná, som sa dozvedela dodatočne). Syn na mňa zavolal: "Mami, v telke povedali škaredé slovo!"
Tak mu hovorím: "Prosím Ťa, nepozeraj také hlúposti, prepni si na detské programy."
"Neboj sa, mami, to nebolo až také neslušné, nebolo to ani to, čo je ako PIZZA, ani to, čo je ako KOKOS!"

dusidu
7. sep 2019

Malý - 5r dnes na mňa kričí: "Mamí, chytil som dva. Jeden je riadny silák a druhý slabák." 🙂) Podarilo sa mu totiž chytiť dva lúčne koníky, jedného veľkého a jedného mini.

tanita36
7. sep 2019

Môj syn dávnejšie (vtedy cca 5r), cestou do škôlky. Hovorím mu: Musím sa ešte spýtať p.doktorky na to očkovanie... A on: Mami, to je keď zažmúrim 1 oko a budem čítať tie písmenká? 😁

chanaaa
7. sep 2019

Dnes po zobudení nášmu synovi (4r.) pekne stál pipík a on kričí: Ja ťa ostriekáááám!!! A ja na to: Preboha s čím? A on odpovie: S cikaničkoooouuuu!!!!

jankahraska
7. sep 2019

@tanita36 Mňa sa nedávno 4,5-ročný syn pýtal, či očkovanie znamená, že dostane injekciu do oka 😅

mircalla
7. sep 2019

Dcera ( 3 roky) vzdy ked jej davam jest nieco, co nema rada, tak alibisticky zahlasi: Moje brucho hovori, ze nie je hladne. Najnovsie mi vysvetlovala, ze nemoze jest ovocie, nakolko je tam cukor, a z cukru bude pomala a chora.

mala_katie
7. sep 2019

Dcéra sa vykakala do nocnika, syn, 4r.isiel okolo a vraví, páni, riadny banán dala 🤔 doma sme to nikdy nepoužili..

diana20
7. sep 2019

@mala_katie toto sa nám stalo tiež, malý sa vykakal a starší hovorí, že kaka banán.. a odvtedy mladší asi týždeň keď kakal tak hovoril vždy, že je to banán 🤦‍♀️😂

kittykat22
9. sep 2019

@mala_katie no s tym kakanim - aky trapas na farme v cechach. Maminka zobrala malu dcerku, ze mala bude delat komin. A odisli z hojdaciek. A vratili sa, a maly na mna - aj ja chcem stavat kominy! Maminka dievcatka ticho ako pena. Ja som si hovorila - to je dobra matka, ze nepodeli o hracky 😠😠 Baby a cechach znamena udelat komin - ist kakat 😂😂😂 no konecna. Ked mi to povedala znama, tak som sa prepadla 😅

chanaaa
9. sep 2019

Pridávam sa k téme kakanie a pridávam prdenie :D Včera pri kúpaní malého (4 r.) som si nechtiac prdla a malý zahlási: Nepreháňaš to trochu? Za chvílu príde ocko.

miriam439
9. sep 2019

Ja minule v noci som vstávala z postele, že idem na WC. Ako som si sadala, tiež mi nechtiac ušlo. Išla som potme potichučky na WC a malý na mňa volá: "mamka a ty si zabudla povedať PARDON". 😁
No fakt som netušila, že mám doma malého policajta, čo na mňa dohliada aj v noci, aby som plnila všetko, čo vyžadujem aj od neho. 😍

bubula_007
9. sep 2019

@chanaaa 👍👍👍😂😂😂😂

maminuska
9. sep 2019

Môj 20 mesačný syn sa zobudil , dala som mu plienku dole a pindurik mu stál ako sviečka . Vedľa mňa stála 10 ročná dcéra a vraví mi ... to čo sa mu stalo , prečo ho má taký ? No lebo je chlap a chlapom sa to stáva. Ona na mňa neveriacky to akože aj tatinkovi ? No veru aj tatinkovi . Ona neveriacky Akože MOJMU tatinkovi ? No hej aj tvojmu tatinkovi . A načo je to akože dobré ? ( tak tu už som bola v úzkych ) ..to si ho tak precvičujú bol moja odpoveď a modlila som sa v duchu aby už skončila, no nie pokračovalo to ďalej . A načo si to precvičujú ? No na také všelijaké veci . A na aké ?( no konečná 😅 ) . No napríklad aby sa im lepšie cikalo .
A to moje trdlo .. Mama a vieš že sa klamať nemá ? Ja viem že je to na ten seéeeex,.
Ale že sa to aj tatinkovi , to som nevedela.

erickatt
9. sep 2019

@maminuska 😁😁😁😁😁

0silvia0
9. sep 2019

@maminuska ta tvoja dcera je tyyypek👍

maminuska
9. sep 2019

@0silvia0 je , teraz je tesne pred vypuknutím puberty a tieto veci začína tak nejako vnímať a aj spracovávať. Len sa mi ešte zdalo skoro s ňou o tom hodiť reč.

0silvia0
9. sep 2019

@maminuska ale aj minule si tu dávala nejaké perly od dcéry, s ňou bude ešte veľa srandy😍

miriam439
9. sep 2019

Uvarili sme si párky, ktoré fajne napuchli.
Malý vraví: jedna tučňučká, druhá tučňučká, obe sú také tučibobuľky. 😁

simcika
9. sep 2019

@kittykat22 perfektný je

vmatuscinova
9. sep 2019

Ja ked tuto temu vidim vzdy si spomeniem ako moj maly vtedy sotva 3 rocny na konci telefonatu babke zahlasil "dopicutiaaa"
Este dlho to bolo moje oblubene slovo;)

anjika44
9. sep 2019

My sme nakoniec boli u svokry na chalupe - už asi tri razy. Poslednýkrát si syn všimol, že na poličke je puška - je to ako rekvizita, umelecké diela. A zahlásil, že sa z toho nedá strieľať, lebo nemá olovo!!! Odkiaľ to dieťa ani nie 4ročné vie? ja som mu to nepovedala, z rodiny nikto ďalší, na ihrisku sa radšej hrá so mnou alebo sám, tak potom zo škôlky? Kukala som jak paf.