icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

janage
7. feb 2021

Dnes moja vášnivá čitateľka: Ani si nevieš predstaviť ako mi škvŕka v bruchu, keď majú Vianoce v Rokforde! Tie dobroty!

kikidee
8. feb 2021

Vravim 3rocnej dcere, nech pohlada gulicky z magnetickej stavebnice, s ktorou sa hrala a gulicky niekam zapatrosila. Ona miesto toho strhla mladsej z tvare slnecne okuliare, nasadila si ich a vravi mi: " povedz mi ze som frajerka". "Si frajerka". "No, a frajerky nehladaju gulicky mami"... 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

lenkike
8. feb 2021

Dcérka (3,5r) si prdla a keď som ju na to upozornila, že sa treba ospravedlniť, povedala mi: "Každý si môže prdieť do svojej izby". Darmo, ušlo jej to v detskej izbe, takže už som nemohla namietať 😅

bubula_007
9. feb 2021

Pri nedeľnom obede 5ročný syn: "Mama, prepáč, že ti to takto hovorím, ale babkina ryža mi chutí viac." 🤷

h2
11. feb 2021

Čerstvá perla z dnešného rána, ešte teraz sa na nej smejem:
V práci mi konečne povolili homeoffice, takže od dnes robím z domu. Prišiel za mnou do izby syn, chvíľu sa pozeral, ako pracujem a potom povedal: "A kvôli TOMUTO si chodila 20 rokov do školy?!"

bubula_007
11. feb 2021

@h2 😂😂

kikidee
12. feb 2021

3rocna dcera sa ma pyta: " mami ty mas kolko rokov?" "32". "Aj ja mam tolko!" Vravim jej "nie, ty mas len tri". "Dva mam". "Nie, tri, ved si mala nedavno narodeniny.." ona zacudovany a vycitavy ton: "narodeniny? A kde mam darceky?" 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

kikidee
13. feb 2021

Sme vonku na prchadzke, fukam 3rocnej nos a nahlas komentujem ze ake ma suche popraskane pery, ze sme zabudli natriet dokelu...a ona na mna vyplesti oci, rozhodi rukami ze "mami, ale ved ja nemam perie!! To vtaky maju!"

h2
15. feb 2021

Môj syn išiel dnes konečne po 2 mesiacoch do školy. Muž je doma ešte dlhšie, vlastne s malými prestávkami je doma už skoro rok a dnes mal ísť konečne aspoň na pár dní do práce. Milujem ich oboch, jak kone, ale fakt som sa tešila, že budem konečne aspoň chvíľku doma sama. Nakoniec z toho zišlo, muž do práce nešiel. Tak mu ráno hovorím, len tak, zo srandy: "Neviem, ako to tu s Tebou celý deň vydržím." A syn do toho: "Mami, čo celý deň?! Celý zvyšok života!"

miriam439
16. feb 2021

V nedeľu poobede nahováral 4,5 r. syn manžela, aby si v izbe zahrali futbal (máme takú mäkkú gumenú loptu a tou si môžu v izbe kopať - kým niečo nerozbijú 😬)
Manželovi sa nechcelo a tak sa samozrejme snažil vyhovoriť na mňa, že dačo rozbijú a ja potom budem kričať....
Syn: "Ocko, ale veď človeky si občas musia zahrať aj futbal s deckom." 😀

janage
22. feb 2021

Natahovačky v detskej a zrazu počujem. M: au, si ma buchla do didinky!!! V: Aké už len Ty máš didinky?!
M (9 rokov): Malé, ale MÁM!!

h2
27. feb 2021

Boli sme dnes s mužom na testoch, syn zostal doma sám. Keď sme sa vrátili, hneď na chodbe som videla, že sa na záchode svieti, tak volám na syna:
"Ahoj Vilko, už sme s tatom doma. Si na záchode?" Zo záchoda sa ozvalo:
"A ste obaja negatívni?"
"Áno, sme."
"Dobre. Pre istotu som sa išiel schovať na záchod."
(Len na vysvetlenie: nešiel sa schovať, bol cikať. Vtipálek! 😁)

mircalla
28. feb 2021

Dcera (5 r je bilingvalna) na vecku.
- Kakala si? Ake? Male, velke?
- Medium size

bubula_007
28. feb 2021

@mircalla 😂😂

h2
3. mar 2021

Máme kocúrika, je to vonkajšie zviera, takže aj všetky svoje telesné potreby si rieši vonku. Teraz je však už niekoľko dní chorý, berie antibiotiká, tak ho máme vnútri. Včera išiel muž do obchodu, pýtal sa, čo treba ešte kúpiť, tak mu hovorím, že ak budú mať, môže kúpiť ešte jeden Zverlit (podstieľka do mačacieho záchoda). Syn nás počul a hneď sa opýtal: "Zverlit? A to je čo? Nejaký alkohol?" (Nuž, musím uznať, že pre alkohol by to bol dosť výstižný názov.) 😁

mircalla
3. mar 2021

@h2 Haha🙂

bubula_007
4. mar 2021

5 ročný syn v obchode na plné ústa: "Mama! A tebe nevadí, že keď pečieš pizzu, tak nie je guľatá??" 😅 Úprimne? Ani nie. 🙈🙈

danette
11. mar 2021

Nevie niekto čo má Aliča??? 😂😂😂

chanaaa
11. mar 2021

@danette angínu

evaachesa
11. mar 2021

@danette alebo anglinu 😂

jarja
11. mar 2021

@danette môj je piatak, ale tiež sa mu sem tam zadarí 😃

miriam439
11. mar 2021

Filozofické úvahy nášho 4,5 r drobca.....
Minule:
On - Mami a ty si bola dakedy človekom?
Ha - Áno, dakedy som bola. 😏😎
On - Ale asi len krátky čas, však?
Ja - 🤦
On - A ja som bol dakedy človekom?
Ja - Asi nie... 😁😁😁
On - A prečo?
Ja - Lebo ty si maľučký čertík od začiatku. 😂😂😂

Dnes:
- Mami a prečo sa ty už predstavuješ ako cudzia teta?
- Čo ?????
- No lebo ľuďom hovoríš, že si..... (a povedal moje priezvisko - podotýkam, že on ho vyslovil prvý krát v živote - je dosť dlhé a ťažké)
- A ako mám hovoriť?
- No predsa, že si moja maminka a ja tvoj synček....

1stlilith
12. mar 2021

@miriam439 sladké ♥️

28romana9
12. mar 2021

Pýtam sa ešte ani nie 2rocneho syna.
Ja: zlatko, budeš papať chlebík?
S: anooo
J: s masielkom?
S: nieee, s maminkou!

malediva
12. mar 2021

@danette Ej bisťu, všeličo tam pasuje, zlaté to je, určite nechať na pamiatku, zasmeje sa.😉

mircalla
12. mar 2021

Poulicne lampy = svietiace lopty

fizu1
12. mar 2021

dnes moja 7ročná dcéra hovorí:mami, už si neprosím dojesť ten muffin, je sladký ako hovno zvnútra! JA: ako čo????? ONA: no veď to Filip tak hovorí..SYN Filip: jaaaaaj, to je hovno z nutrie!!! 😀

v3rca11
Odpoveď bola odstránená
stevvvka
13. mar 2021

mmmm... To je vôňa... Mmmm.. To je voňavé... Ako žumpa!

Pri hre s panáčikmi - Pani doktorka! Fiuuuufit(pískanie)
Koho ste doniesli?
Chorého! Zomrel!

Mami, počuješ to mrmlotanie? To si mrmlotali moje ústočká.

mircalla
13. mar 2021

- Mamiii (dcera 5 rokov), preco hviezdy ostavaju na oblohe?...
- Fuha, co na toto povedat
- Ty nic nevies!!!