Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@gaja78 😆😆 podarený
Mamina, dedko dnes zarezal sliepku! Ona niečo zjedla, začala sa dusiť, lebo jej to nešlo dole krkom, tak ju dedko chytil, tuto pod krkom zarezal a potom ju nechal oddychovať! 😄
Oddychovať? Myslíš, že keď si oddýchne, tak bude behať?
Nie, veď pôjde do polievky!
Chvíľu mi trvalo, kým som pochopila, že myslel dodychat😅
Máme dnes návštevu, tak syn, samozrejme, nechcel ísť spať. 2x som ho volala, nech už ide, že je neskoro, ale zakaždým ma ukecával, že chce ešte zostať. Napokon, keď už bolo desať hodín, som sa postavila a hovorím mu:
"Tak, Vilko, rozlúč sa!" (Myslela som s návštevou, lebo pôjde spať.)
Vilko: "Tak ahoj, mami!"
Vcera, mega unavena, rozhodovala som sa, ci ist s krpcom na ihrisko:
No co Kubko, ideme, ci kasleme na to?
Kubko cely zvyšok dna na vsetko pouzival univerzalnu odpoved: KASLEME NA TO!
Na dovolenke v Taliansku sa pýta dvanásťročný syn, milovník bryndzových halušiek: "Mami, máme tu bryndzu?" "Nie, Kubko, bryndza sa nesmie prevážať lietadlom. Niektoré potraviny sa skrátka nesmú prevážať." "Tak si ju vyrobme!" Pozerám, či to myslí vážne a on že hej, tak sa pýtam, či má ovčie mlieko. "Aha, tak nabudúce musíme vymyslieť, ako lietadlom previezť ovcu..."
Malý sa sťažoval mužovi, lebo sme si zvykli na obed pospať.: Oco neviem spať, mama chrápe ako drevo 5r
Telefonovala som a malý pri mne pobehoval a vrieskal, tak som nič nepočula, vravím mu, buď ticho. Malý 5r, behá okolo a kričí: Som ticho, som ticho...
Muž jedol v kuchyni, malý: Oco ty si horší ako malé decko, všade mrvíš :D
Prečo máte blchy? Aké blchy? No pod pazuchou! (myslel chlpy)
Maľovala som sa a príde malý a vraví: maminka a prečo máš oči ako môj medveď?
Aké sú ročné obdobia? Zima, jar, leto, jeleň...
Malý: milujem ťa na svete ty moja riťka smradľavá :D
@gyurusiova 😂😂😂 Všetky sú super!
Beham so psom na sutazi do kolecka a fakt strasne dlho nas nechali behat, dofucim na miesto, lapam dych a hovorim 5 rocnej, Fuj ale som sa nabehala a ona šlehne - Aspon schudnes. 🤨
Chystali sme sa von. Poprosila som 7r.dcéru nech pomôže 2ročnej sestre obuť topánky.
Hani: "Poď Adelka, obujeme topánočky."
Adi tým svojim bábätkovskym nárečím "Kakujem" (ďakujem)
....a mama namäkko ☺️👩👧💞❤️
@skylarr to mi je dôverne známe 😁, dcéra mi hovorí "Mama nejedz tú čokoládu, takto neschudneš"🙈😄
Malý: Maminka ty si taká krásna, nos máš ako ježibaba a oči ako výkričníky.
Synovi sa dnes nechcelo vstávať, navyše prehnane dával najavo, ako mu je strašne zima, drkotal zubami a šúchal si ramená. Pristúpila som na jeho hru a začala dramatizovať: "Oooch, Ty moje chudiatko, aká Ti je len zima, ako strašne trpíš! Tak mi Ťa je ľúto, až mi srdce puká!" On začal ňuchať naokolo a hovorí: "Nó, neviem. Mami, si si istá, že je to srdce?"
@skylarr aj mne takto malý 7ročny povie aspoň schudneš a potom mi pozrie na brucho,že ešte treba makať 😁😁 Pravdumilovné deti 😆
Dnes mi opat nalozila (5 rokov). Vychadzame z H&M, rozcarovane: Uf, nic v tych obchodoch nemaju (snazila som sa o nejake nove handry)....- Mami, tak tu asi nemaju oblecenie pre starych ludi
Vysvitlo, že dcéra (1.st) si myslela, že riaditeľské voľno dostali lebo riaditeľ má narodeniny😁
Konverzacia Andrejka(6), pri vareni krupice: mamka,pod ovoniat, ta krupica vonia ako Taliansko. Ja(zacudovane): Ako Taliansko?Ja neviem ako vonia Taliansko, ja som tam nikdy ani nebola. Andrejko: Ja som bol,ale si ma nevidela, som bol neviditeľný. 🤷🏻♀😆😆
Syn kaká: "Počuješ ten smrad?"
"Keď budem veľký, ja budem šoférovať do škôlky!"
Co ste mali na obed? Syn (uz 11r !!): Take kusky chleba a na tom bola taka omacka. Rozmyslam...aha, dukatove buchty

Syn začal chodiť na futbalové tréningy. Také tie klasické dedinské, je druhák na ZŠ. Doviezla som ho na ihrisko, keď zrazu vidím ako uteká cez pol ihriska späť a drží sa za intímne partie, že mi treba na WC. Tak mu hovorím, veď utekaj len tu do kríčkov ( wc je dosť ďaleko) a on že: ale mne treba na veľkú! No tak teda dobre, utekaj reku do šatne na WC. Po chvíli čo som sa rozprávala s inou mamičkou, vidím ako sa syn vracia späť, ale vôbec nemal ľahší krok 😀 Pýtam sa ho teda že čo sa deje. A on, že mama WC je zamknuté a prečo to zamykaju.... To som videla už že kým by došiel k trénerovi po kľúče tak by to nestihol. A tak mu hovorím, že šak pod rýchlo tu do trávy ku potoku. Tak teda šiel a keď už bol vykakaný a už som mu utierala zadok tak mi hovorí: Mami, ale dúfam že Ťa nezatknú! A ja že: A prečo by ma mali zatknúť? Odpoveď: No veď za znečistenie! 🤣🤣🤣