icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

totatimeka
1. nov 2021

S: Mami? A Ježiško kradne?
Ja: prečo?
S: no odkiaľ by mal toľko darčekov

mircalla
1. nov 2021

@miriam439 To mna mala zahlasi, ked sa stazujem kolko mam prace: mami, ja viem, ze ty mas tazky zivor

angela1103
2. nov 2021

Raz už som musela nakričať na syna, aby si nachystal knihy a veci do školy. Najmladšia dcéra 2r. na celú situáciu zareagovala: "nooo, peco neposlúchas Odenko?" 😁

mabenn
3. nov 2021

Máme doma kvet na parapete, opadáva mu lístie, nechce mi to zakaždým zbierať zo zeme. Minule ide 3r syn okolo na odražadle a zakričí: "Aha mami, jeseň!"

bubula_007
3. nov 2021

Môjho štvrtáka občas potrápi vlastiveda. Dva týždne dozadu ho skúšam, a pýtam sa, ako sa volala Bratislava kedysi. Po chvíľke premýšľania z neho vypadlo: Pošmark. 😁(Prešporok, Pressburg a Pozsony v jednom.) Včera sa ho pýtam, ako sa volal prvý prezident Československa. Vraj Tomáš Gasaryk. 🙈

gyurusiova
3. nov 2021

Ráno som brala tabletku na vysoký tlak. Malý 5r: To berieš aby som ti nežral nervy?

gyurusiova
3. nov 2021

Raňajkovali sme a rozprávala som sa s malým pričom manžel nám stále zasahoval do rozhovoru. Syn sa vytočil a vraví: Oco ty nemáš čo jesť, hádž do tej miešačky, nevidíš, že sa rozprávam s mamou?

majka35
3. nov 2021

Raz dávnejšie sme šli s mladšou dcérou zo školy. Do školy som prišla rovno z práce, takže nejaký ten čas som bola von a bolo mi treba neskutočne čurať. Myslela som, že to vydržím, ale bolo to čoraz silnejšie... Cesta domov trvá zo školy trvá dlhšie. V momente, keď som sa dostala do stavu, že alebo sa tu na mieste popišám, mi nenapadlo nič iné, len vojsť do krčmy po ceste... Aleže krčma 5ta cenová, ani neopisujem osadenstvo... Som pribehla ku krčmárovi, že či mi nedá kľúče od WC... Keď som celá šťastná vyšla, osadenstvo na mňa čumelo, vtedy moja dcéra zahlásila: mamka, kľudne si môzeš dať vínko, ja tu s tebou počkám 🥴

ichbinich
3. nov 2021
mircalla
3. nov 2021

@majka35 Tak to je pecka. Inak kluc od WC na bare - milujem to, taka slovenska specialitka. Nieco ako u lekara kluc je u sestricky a nemas klopat

bluka2
4. nov 2021

@majka35 a dala si si? 😂 Také krabicove alebo aké tam mali?

h2
8. nov 2021

Dnes som si náhodne spomenula na toto, je to už staršia perla:
Syn sa učil v škole o separovanom odpade, rozprávali sme sa o tom a hovorím mu, že sa separujú tieto veci: "Plasty, kovy, papier."
On na mňa vypleští oči: "Plastikový papier?! A to je čo?" 😂 (Na jeho obhajobou musím priznať, že rozprávam dosť rýchlo.)

mabenn
13. nov 2021

Ideme so synom cez cestu a hovorím mu "Daj mi nohu." (namiesto ruku)

veronice
13. nov 2021

@mabenn a dal? 😁🤣

mabenn
13. nov 2021

@veronice nie, dal ruku, ani ním netrhlo, len ja som sa začala rehotať😀

h2
16. nov 2021

Dámy, dovoľte, aby som Vám oznámila, že známa filozofická otázka, ktorá trápi filozofov už celé stáročia, a totiž: "Čo bolo skôr, sliepka, či vajce?" má konečne riešenie! A prišiel na to môj syn! Prvé bolo vajce! A kto ho zniesol? No predsa dinosaurus! 😂

h2
16. nov 2021

Na niečom sme sa so synom dohadovali, ja som chcela, aby to urobil, on ani za svet. Bola som neoblomná, tak začal dramatizovať: hodil sa na kolená, dal si ruky, ako pri modlitbe a prehnane trpiteľským hlasom mi hovorí: "Hádam neodmietneš svojho milovaného synáčika, keď Ťa prosí na kolenách!" Hovorím si v duchu 'no počkaj, veď ja Ti ukážem!' Urobila som presne to, čo on, hodila som sa na kolená a: "Hádam neodmietneš svoju milovanú mamičku, keď Ťa prosí na kolenách?!" Ten malý fiškus sa prikrčil k zemi a víťazoslávne zahlásil: "Ale ja som nižšie!"

ichbinich
16. nov 2021

@h2 😂😂😂

stevvvka
16. nov 2021

Mami, ovonaj mi ruky, dal som si krem a teraz vonaju ako "pomadžganý biely vták" 😂

Po dlhom rozmyslani som prisla na to, ze myslel krem DOVE, kde je holubica ale preco pomadžganý to neviem doteraz😁

mojkadlo
16. nov 2021

@stevvvka Lebo si utieral dlane do seba a to vyzerá ako keď krčíš papier 😂

totatimeka
16. nov 2021

6 ročný syn mal v lete kliešťa. Zle sme ho vybrali tak mu zostala v tele hlavička a muž s ním išiel do nemocnice. Pri nemocnici merali policajti a on išiel rýchlejšie ako mal tak povedal "Bože, ešte aj policajti!"
A syn zozadu "čo?! Idú po nás?"

totatimeka
16. nov 2021

A dnes, pozerali sme psie veličenstvo
a syn vraví: "kráľovná Alžbeta má naozaj takých psov."
Ja:" naozaj? A ako to vieš?"
On: "Bolo to aj v Garfieldovi" 😂

mabenn
17. nov 2021

Otvorila som si puding a začala s radosťou jesť, pribehol syn, začal mi odjedať a spokojne hovorí "prišiel som sa s tebou rozdeliť". Ta diky. 😀

petrao2
17. nov 2021

@mabenn ja som si vcera otvorila cokoladu
Mala pozera: to je pre koho?
No pre susedu....
Ale ja som tvoja dcera v prvom rade sa rozdelime spolu

mabenn
17. nov 2021
dusankomoj
17. nov 2021

@mabenn pri deťoch je zaujímavé to,že sa delíme iba o to,čo máš ty! Čo majú oni,o to sa nedelíme nikdy🤔 také to známe: čo je tvoje-to je aj moje a a čo je moje-do toho ťa hovno🤣

mabenn
17. nov 2021

@dusankomoj presne 😀 vyznam slova "delit sa" u nich nadobuda iny vyznam ako obecne

h2
17. nov 2021

@dusankomoj
@mabenn 😂 Ja som zase počula o dvoch súrodencoch, ktorí dostali Mikulášske balíčky a jeden navrhol druhému: "Najprv zjeme to Tvoje a potom každý svoje." 🤔😅

mabenn
17. nov 2021
mabenn
17. nov 2021

Syn dal veľkoryso tatovi: "Tata, môžeš dopapať."