Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
ideme v ramci prechadzky okolo kostola.. dcera 2r, 2m "mamii, tam je kostol.. tam byva.. (hlboke zamyslenie).. FARMAR predsa" 🤣🤣🤣
Manžel si kúpil lieky na lepšie hojenie oka. Dcéra sa pýta, či sú to kvapky, alebo masť. Manžel: "Tabletky"
Dcéra: "Čo? To si budeš dávať tabletky do oka???"
Viem, že toto už nie je aktuálne, ale teraz som si na to spomenula. Bolo to pred rokom alebo dvoma, v čase veľkých obmedzení.
Hodina vlastivedy: "My bývame v dedine XY. Kto vie povedať, v akom sme okrese?"
Dcérin spolužiak pohotovo: "V bordovom!"
včela vedomostná ... nepotrebuje komentár 😀
Jedli nejaké cukríky a dcéra hovorí: "Táto zelená dobre chutí, lebo to je pomarančová..."
mikroténové nožničky 🙂
5 ročná dcéra zdvíhala strechu kočíka, v ktorom ležala jej novorodená sestra. Hovorím jej nedávaj jej tú strechu, načo? Odpoveď stojí za to: "No veď aby jej tma nešla do kočíka, už sa stmieva!"
Muz doma chory v posteli, dcera 7 r. sa ho pyta co mu je a preco nie je v robote. Tak vravi, ze ho boli velmi hrdlo. “Boze oco, preco by si nemohol ist do roboty, ved ty hrdlom v robote nic nerobis. “
dnes opat perla mojho potomka (2r2m)
ja: napas sa, oblecieme sa a ideme do hernicky
ona: kto ide?
ja: ty, ja a tato
ona: tak to je uz ina kava
🤣🤣🤣
Manzel ukazuje synovi (5) casti gitary. Toto je hlava - ukaze na najvrchnejsiu cast so skrutkami, toto je krk - ukaze na dlhu uzku cast so strunami a toto velke cele je telo... syn prstom ukaze na kruhovy vyrez v tele a hovori: a tu je pupok!
Učíme sa s druhákom slová s „ä“.
Syn: „Obed je so širokým ä?“
Ja: „To teda nie je.“
Syn: „To teda je! Lebo v obede je takmer vždy mäso a to je so širokým ä, takže aj obed musí byť so širokým ä!“
Syn, 10r sa pyta manzela (v mojej pritomnosti): Tato, mal si pred mamou aj ine dievca? Moj muz najprv ticho a potom sme naraz odpovedali. On - Nie! a ja: jasne ze mal... A syn mu na to hovori - tato, tebe robi problem priznat sa vlastnemu synovi?
Náš syn, keď mal ešte 4 roky, nevedel povedať "k", namiesto toho vravel "t".
Veľmi rad pozeral rozprávku o krtkovi, tak mi napadlo, že mu na narodeninovu tortu dám krtka so zvieratkami.
Tak sme sa stretli celá rodina na oslave a náš oslavenec, keď videl tortu, tak sa potešil, že nahlas zavolal: "Jeeeej, " trtko"! 😂 Tak sme sa rozosmiali, ešte dlho si jeho bratranci - pubertiaci z neho robili srandu, keď sa ho pýtali, - Janko, čo si mal na torte?? - No, pjedsa tjtka! (ešte k tomu aj račkoval) 😁
Dnes v zachvate sebalutosti (decka boli cely den fakt protivne): Vidim, ze ma uz nemate radi, to uz nemam asi nikoho. Cakala som nieco v style, aaale maaame ta radi. Dcera prvacka: Ved mas jezisa, ten ma rad kazdeho, takze aj teba.
Syn bol v škôlke, pýtal sa učiteľky, či môže ísť na záchod. Keďže ho poznala, že sa chce prechádzať, tak ho nechcela pustiť.
On jej na to: tak sa ti tu potatam! ("🤣 pokakám)
Ešte do tretice, dcéra 5 a syn 4 roky, išlo byt Mikuláša, tak som si zabezpečila jedného aj s čertom a anjelom. Deti ma v to obdobie dosť hnevali, tak som im v ten deň povedala, veď počkajte, čo keď príde Mikuláš aj s certom! A keď už bol večer a Mikuláš sa dostavil, tak sa báli toho čerta, že keď im Mikuláš povedal, aby niečo zaspievali, tak od strachu ktosi z nich začal spievať: Prší prsi, len sa leje... (hoci mali nacvicenu pesničku o Mikulášovi 😂)
Mikuláš sa dobre pobavil....
Moja mala 3 ročná neter si praje od Ježiška pod stromček zubnú protezu.
Eliska prisla vecer ku mne pod paplon, natiahla nozky az ku mne a hovori: Mami! Ty mas na kolene fuzy! 🤣🙈
Ja mam deti 3 takze hlodov na rozdavanie. Ale moj najoblubenejsi je tento. Vysla som zo sprchy..v tom vosla 5rocna dcerka a chvilku sa na mna pozera a hovori.. fuuha mami aky mas velky zadok, ale to nevadiiii aspon ze prsia mas malicke. 😅🤭😖😭

@denkatn Moja neter, teraz uz je dospela, ale tiez ked bola mala, moja mama-jej babka sa jej pytala, ze co by chcela k narodeninam. A ona ze: taku bielu obalku 🙂 V tom veku nemala ponatia co sa do obalky dava, prislo nam to velmi smiesne.