icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

gaja78
29. nov 2022

@denkatn Moja neter, teraz uz je dospela, ale tiez ked bola mala, moja mama-jej babka sa jej pytala, ze co by chcela k narodeninam. A ona ze: taku bielu obalku 🙂 V tom veku nemala ponatia co sa do obalky dava, prislo nam to velmi smiesne.

denden77
29. nov 2022

ideme v ramci prechadzky okolo kostola.. dcera 2r, 2m "mamii, tam je kostol.. tam byva.. (hlboke zamyslenie).. FARMAR predsa" 🤣🤣🤣

janiket
30. nov 2022

Manžel si kúpil lieky na lepšie hojenie oka. Dcéra sa pýta, či sú to kvapky, alebo masť. Manžel: "Tabletky"
Dcéra: "Čo? To si budeš dávať tabletky do oka???"

janiket
30. nov 2022

Viem, že toto už nie je aktuálne, ale teraz som si na to spomenula. Bolo to pred rokom alebo dvoma, v čase veľkých obmedzení.
Hodina vlastivedy: "My bývame v dedine XY. Kto vie povedať, v akom sme okrese?"
Dcérin spolužiak pohotovo: "V bordovom!"

janiket
30. nov 2022

včela vedomostná ... nepotrebuje komentár 😀

janiket
30. nov 2022

Jedli nejaké cukríky a dcéra hovorí: "Táto zelená dobre chutí, lebo to je pomarančová..."

h2
30. nov 2022

@janiket 😅 My niekedy zo srandy hovoríme "včela nedonosená".

janiket
30. nov 2022

mikroténové nožničky 🙂

janiket
30. nov 2022

5 ročná dcéra zdvíhala strechu kočíka, v ktorom ležala jej novorodená sestra. Hovorím jej nedávaj jej tú strechu, načo? Odpoveď stojí za to: "No veď aby jej tma nešla do kočíka, už sa stmieva!"

adamar
30. nov 2022

Muz doma chory v posteli, dcera 7 r. sa ho pyta co mu je a preco nie je v robote. Tak vravi, ze ho boli velmi hrdlo. “Boze oco, preco by si nemohol ist do roboty, ved ty hrdlom v robote nic nerobis. “

heidi4
30. nov 2022

@adamar 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂

denden77
30. nov 2022

dnes opat perla mojho potomka (2r2m)
ja: napas sa, oblecieme sa a ideme do hernicky
ona: kto ide?
ja: ty, ja a tato
ona: tak to je uz ina kava
🤣🤣🤣

euie
30. nov 2022

Manzel ukazuje synovi (5) casti gitary. Toto je hlava - ukaze na najvrchnejsiu cast so skrutkami, toto je krk - ukaze na dlhu uzku cast so strunami a toto velke cele je telo... syn prstom ukaze na kruhovy vyrez v tele a hovori: a tu je pupok!

asenet
2. dec 2022

Učíme sa s druhákom slová s „ä“.

Syn: „Obed je so širokým ä?“
Ja: „To teda nie je.“
Syn: „To teda je! Lebo v obede je takmer vždy mäso a to je so širokým ä, takže aj obed musí byť so širokým ä!“

h2
2. dec 2022

@asenet Najmä, keď je to mäso hovädzie. 😅

luci58
2. dec 2022

@asenet moj syn nazval ,,Ä" tvrdé E...keď si nebol istý ako sa to píše sa ma spýtal či je tam tvrdé Ä, moja odpoveď bola ,,Nie je tam mäkké E"...u vás je široké ä🙂

gaja78
2. dec 2022

Syn, 10r sa pyta manzela (v mojej pritomnosti): Tato, mal si pred mamou aj ine dievca? Moj muz najprv ticho a potom sme naraz odpovedali. On - Nie! a ja: jasne ze mal... A syn mu na to hovori - tato, tebe robi problem priznat sa vlastnemu synovi?

slovakboy
2. dec 2022

@gaja78 joj toto musím reagovať zlatý je.

sticker
akje
Autor odpoveď zmazal
akje
2. dec 2022

@gaja78 😄😄😄😄😄

slamienka
3. dec 2022

Náš syn, keď mal ešte 4 roky, nevedel povedať "k", namiesto toho vravel "t".
Veľmi rad pozeral rozprávku o krtkovi, tak mi napadlo, že mu na narodeninovu tortu dám krtka so zvieratkami.
Tak sme sa stretli celá rodina na oslave a náš oslavenec, keď videl tortu, tak sa potešil, že nahlas zavolal: "Jeeeej, " trtko"! 😂 Tak sme sa rozosmiali, ešte dlho si jeho bratranci - pubertiaci z neho robili srandu, keď sa ho pýtali, - Janko, čo si mal na torte?? - No, pjedsa tjtka! (ešte k tomu aj račkoval) 😁

mircalla
3. dec 2022

Dnes v zachvate sebalutosti (decka boli cely den fakt protivne): Vidim, ze ma uz nemate radi, to uz nemam asi nikoho. Cakala som nieco v style, aaale maaame ta radi. Dcera prvacka: Ved mas jezisa, ten ma rad kazdeho, takze aj teba.

slamienka
3. dec 2022

Syn bol v škôlke, pýtal sa učiteľky, či môže ísť na záchod. Keďže ho poznala, že sa chce prechádzať, tak ho nechcela pustiť.
On jej na to: tak sa ti tu potatam! ("🤣 pokakám)

slamienka
3. dec 2022

Ešte do tretice, dcéra 5 a syn 4 roky, išlo byt Mikuláša, tak som si zabezpečila jedného aj s čertom a anjelom. Deti ma v to obdobie dosť hnevali, tak som im v ten deň povedala, veď počkajte, čo keď príde Mikuláš aj s certom! A keď už bol večer a Mikuláš sa dostavil, tak sa báli toho čerta, že keď im Mikuláš povedal, aby niečo zaspievali, tak od strachu ktosi z nich začal spievať: Prší prsi, len sa leje... (hoci mali nacvicenu pesničku o Mikulášovi 😂)
Mikuláš sa dobre pobavil....

dilino
3. dec 2022

Moja mala 3 ročná neter si praje od Ježiška pod stromček zubnú protezu.

dilino
3. dec 2022

@mircalla aká zlata a úprimna aspoň sa nemusíš báť že fakt zostaneš sama.

elibeli12
5. dec 2022

Eliska prisla vecer ku mne pod paplon, natiahla nozky az ku mne a hovori: Mami! Ty mas na kolene fuzy! 🤣🙈

dilino
5. dec 2022
biibiana
5. dec 2022

Ja mam deti 3 takze hlodov na rozdavanie. Ale moj najoblubenejsi je tento. Vysla som zo sprchy..v tom vosla 5rocna dcerka a chvilku sa na mna pozera a hovori.. fuuha mami aky mas velky zadok, ale to nevadiiii aspon ze prsia mas malicke. 😅🤭😖😭

biibiana
5. dec 2022

@elibeli12 🤣🤣