Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@andrea2667 Tiež som to nemyslela zle.
@mircalla Neblbni, snáď si sa vážne nenaštvala.
@mircalla Rada vysvetlím, ale pôvodný príspevok je zmazaný a ja som poplašená pseudosklerotička😀 Aké slovo to bolo?
@andrea2667 jezismaria prepac, vobec neviem, na co reagujes, ku ktoremu prispevku?
@andrea2667 Tebe som len napisala, aby si vysvetlila tu priponu. Rada sa poucim.
Slovo sekirovat napisala si, ze makke i je kvoli pripone
@andrea2667 jaj aha, uz som pochopila. To nemyslis vazne, vsak? 😂 ty budes ucitelka
@andrea2667 to bolo hovorovo 😉
@mircalla Slovo seķírovať je odvodené od slova sekať, teda -írovať je prípona. A už sa neurážaj. Ber veci s nadhľadom. ;)
@lilitela Ty prepáč. To malo ísť ako odpoveď pre mircallu, ktorá zmazala svoj komentár. Nerieš.
@andrea2667 Ja som nezmazala ziadny komentar, len povodne prihody deti. Neviem, kto si, v zivote si sem neprispela, resp. ta tu neregistrujem, sme tu viac menej taka uzavreta skupinka.
@andrea2667 Nerieš? 😂 maš ozaj čudné jednanie.
@lilitela To "nerieš" malo znieť ako priateľské potľapkanie. Škoda, že si nerozumieme. Uzavrime to s tým, že som ti omylom odoslala komentár, ktorý patril niekoľko mu inému. Nerieš 😉
@mircalla No tak to pardoooon, ale ja si sem budem chodiť vo frekvencii ako ja chcem.
@andrea2667 Asi tazko si chcela reagovat na mna, kedze slovo "proste" pouzila @lilitela, nie ja
Ja som to slovo nepouzila, mne si pre zmenu vytkla nieco ine v tom zmazanom prispevku, Mimochodom toto bola doteraz tema o vtipnych prihodach, az kym si tu nezacala riesit hluposti
@andrea2667 ouki, tak pekny den ti este prajem
Žienky, veľmi pekne vás prosím, nechajme spory a pokračujme v tom, o čom to tu bolo doteraz, lebo admin to celé zmaže a bude toho dosť škoda, chodím si sem ukľudňovať nervy. A myslím, že viacerým by bolo ľúto za týmto tu. Či nie?
@miriam439 áno presne tak. Ja tu čakám vždy na nové príspevky a keď pribudnú, bežím za manželkou a smejeme sa spolu. Tak pridám vtip ktorý sa určite stal:
Dnes prišiel ku mne môj syn a z ničoho nič ma objal. Príjemne ma to prekvapilo, ale potom som počula, ako hovorí otcovi:
- Mal si pravdu - pribrala!
Mam 4 rocneho syna.....prisiel ku mne.....pohladkal ma v oblasti hrude a povedal.....mami.....tvoje dudky su spolocne ne?
Hmmm tak neviem....ci myslel pre mna a prenho alebo pre celu rodinu....
Vilko dostal od babky riflové kraťasky. Hovorím mu ze to máš od babky Eriky. A on na to... babke sú už malé tak mi ich dala ?
Ja prezmenu hláška trochu od väčšieho ako zvykneme pridávať...takto má ráno počastoval môj 13 ročný
D : Mama to ako vyzeráš?
Ja: Čo ako, normálne, nie?
D: Noo ako taká striga. 😄
Pekné od neho, takto zrána mamu potešiť 🙃
Prihlasila som synov do letneho tabora a mladsi mi hovori - zapisala si nas tam bez toho, aby si to s nami konzultovala! A starsi syn mu hovori - vies, ona sa nas potrebuje zbavit (nastastie to myslel v dobrom, akoze vyplnit im cas 🙂
Telefonovala som s mužom (bežné veci, hlavne čo má kúpiť). Po skončení mi synček vraví: "No čo ti poviem, reakcia chlapa." Nechápala som, veď nič také muž nepovedal, ale syn mi to naďalej vysvetľoval s takým súcitom v hlase, ako si zvyknú medzi sebou dve ženy: "No ako vravím, typická reakcia chlapa". 🙂
Dcéra vo veku 6 rokov ,,Kedy ideme ku parontológičke? Ja : ,,Kam?"
Dcéra : ,,Ku parontológičke!" Trvalo mi dobrých 10 minút kým som zistila, že sa pýta kedy ideme k logopédičke... 😵
Pozerame video, ako robit sladke ozdoby, dekoracie z cokolady, gumovych macikov...
Po naliati cokolady na papier - "To jak to tam naraz vykiepila!"
Moderne zdobenie cokoladou sposobom robim ciary krizom krazom - "fuj, to jak to tam kyda"
Balon namoceny v cokolade - "to jake sprostosti tam robia! To by sme aj my mohli!"
Úvaha 6 ročnej na kúpalisku:
Mami, prečo nosia len ženy podprsenky?
Zlatko, lebo len ženám rastú prsia, mužom nie, oni ich môžu ukazovať, lebo tam nič nemajú.
No podľa mňa by mali aj niektorí muži nosiť podprsenky, niektorým teda narástli tiež prsia ako tak pozerám 😂
Jednej pani sa prihodilo. Chlapček v škôlke, ktorému pomáhala utriet špinavý nos sa na ňu usmial a povedal. “Pani učiteľka si taká dobrá. Milujem ta.” A potom dodal: “Ja by som si ta aj zobral. Ale dokym ja budem veľký, tak ty už budeš mŕtva.”
Ta istá pani učiteľka sa rozprávala s detičkami o zamestnaniach. Pýtala sa ich, kto z nich vie, aké majú jeho rodičia povolanie. Jedno dievčatko Emka sa prihlásilo a pekne odpovedalo, že jeho maminka pracuje v banke. Pani učiteľka ju pochválila a ostatných detí sa spýtala, čo si myslia, že Emkina maminka v banke robí. Bez prihlásenia a zavahania najväčši nespratník v škôlke zahlásil: “Kradne.”
Ja: co budeme dnes varit? Mame tam zemiaky....
L: zemiaky s kecupom a syrom!
Ja: moze byt nieco bez kecupu a syru?
L: tak s kacicou...

@mircalla Čo si sa zbláznila? Veď o nič nejde, ale ak sa Ťa moja (myslela som, že vtipná) kritika dotkla, tak prepáč. Škoda. Ja mám vo zvyku na dobre mienenú radu odpovedať "ďakujem". Pravda, je to Tvoja vec, ako sa staviaš ku každodenným maličkostiam.