icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

andrea2667
14. jún 2023

@mircalla Čo si sa zbláznila? Veď o nič nejde, ale ak sa Ťa moja (myslela som, že vtipná) kritika dotkla, tak prepáč. Škoda. Ja mám vo zvyku na dobre mienenú radu odpovedať "ďakujem". Pravda, je to Tvoja vec, ako sa staviaš ku každodenným maličkostiam.

h2
14. jún 2023

@andrea2667 Tiež som to nemyslela zle.
@mircalla Neblbni, snáď si sa vážne nenaštvala.

andrea2667
14. jún 2023

@mircalla Rada vysvetlím, ale pôvodný príspevok je zmazaný a ja som poplašená pseudosklerotička😀 Aké slovo to bolo?

lilitela
14. jún 2023

@andrea2667 jezismaria prepac, vobec neviem, na co reagujes, ku ktoremu prispevku?

mircalla
14. jún 2023

@andrea2667 Tebe som len napisala, aby si vysvetlila tu priponu. Rada sa poucim.
Slovo sekirovat napisala si, ze makke i je kvoli pripone

lilitela
14. jún 2023

@andrea2667 jaj aha, uz som pochopila. To nemyslis vazne, vsak? 😂 ty budes ucitelka

lilitela
14. jún 2023

@andrea2667 to bolo hovorovo 😉

andrea2667
14. jún 2023

@mircalla Slovo seķírovať je odvodené od slova sekať, teda -írovať je prípona. A už sa neurážaj. Ber veci s nadhľadom. ;)

andrea2667
14. jún 2023

@lilitela Ty prepáč. To malo ísť ako odpoveď pre mircallu, ktorá zmazala svoj komentár. Nerieš.

mircalla
14. jún 2023

@andrea2667 Ja som nezmazala ziadny komentar, len povodne prihody deti. Neviem, kto si, v zivote si sem neprispela, resp. ta tu neregistrujem, sme tu viac menej taka uzavreta skupinka.

lilitela
15. jún 2023

@andrea2667 Nerieš? 😂 maš ozaj čudné jednanie.

andrea2667
15. jún 2023

@lilitela To "nerieš" malo znieť ako priateľské potľapkanie. Škoda, že si nerozumieme. Uzavrime to s tým, že som ti omylom odoslala komentár, ktorý patril niekoľko mu inému. Nerieš 😉

andrea2667
15. jún 2023

@mircalla No tak to pardoooon, ale ja si sem budem chodiť vo frekvencii ako ja chcem.

mircalla
15. jún 2023

@andrea2667 Asi tazko si chcela reagovat na mna, kedze slovo "proste" pouzila @lilitela, nie ja
Ja som to slovo nepouzila, mne si pre zmenu vytkla nieco ine v tom zmazanom prispevku, Mimochodom toto bola doteraz tema o vtipnych prihodach, az kym si tu nezacala riesit hluposti

lilitela
15. jún 2023

@andrea2667 ouki, tak pekny den ti este prajem

miriam439
24. jún 2023

Žienky, veľmi pekne vás prosím, nechajme spory a pokračujme v tom, o čom to tu bolo doteraz, lebo admin to celé zmaže a bude toho dosť škoda, chodím si sem ukľudňovať nervy. A myslím, že viacerým by bolo ľúto za týmto tu. Či nie?

slovakboy
24. jún 2023

@miriam439 áno presne tak. Ja tu čakám vždy na nové príspevky a keď pribudnú, bežím za manželkou a smejeme sa spolu. Tak pridám vtip ktorý sa určite stal:

Dnes prišiel ku mne môj syn a z ničoho nič ma objal. Príjemne ma to prekvapilo, ale potom som počula, ako hovorí otcovi:
- Mal si pravdu - pribrala!

12katka21
24. jún 2023

Mam 4 rocneho syna.....prisiel ku mne.....pohladkal ma v oblasti hrude a povedal.....mami.....tvoje dudky su spolocne ne?

Hmmm tak neviem....ci myslel pre mna a prenho alebo pre celu rodinu....

akirea
24. jún 2023

Vilko dostal od babky riflové kraťasky. Hovorím mu ze to máš od babky Eriky. A on na to... babke sú už malé tak mi ich dala ?

jarja
26. jún 2023

Ja prezmenu hláška trochu od väčšieho ako zvykneme pridávať...takto má ráno počastoval môj 13 ročný
D : Mama to ako vyzeráš?
Ja: Čo ako, normálne, nie?
D: Noo ako taká striga. 😄
Pekné od neho, takto zrána mamu potešiť 🙃

gaja78
30. jún 2023

Prihlasila som synov do letneho tabora a mladsi mi hovori - zapisala si nas tam bez toho, aby si to s nami konzultovala! A starsi syn mu hovori - vies, ona sa nas potrebuje zbavit (nastastie to myslel v dobrom, akoze vyplnit im cas 🙂

miriam439
1. júl 2023

Telefonovala som s mužom (bežné veci, hlavne čo má kúpiť). Po skončení mi synček vraví: "No čo ti poviem, reakcia chlapa." Nechápala som, veď nič také muž nepovedal, ale syn mi to naďalej vysvetľoval s takým súcitom v hlase, ako si zvyknú medzi sebou dve ženy: "No ako vravím, typická reakcia chlapa". 🙂

siminah_
11. júl 2023

Dcéra vo veku 6 rokov ,,Kedy ideme ku parontológičke? Ja : ,,Kam?"
Dcéra : ,,Ku parontológičke!" Trvalo mi dobrých 10 minút kým som zistila, že sa pýta kedy ideme k logopédičke... 😵

stevvvka
13. júl 2023

Pozerame video, ako robit sladke ozdoby, dekoracie z cokolady, gumovych macikov...

Po naliati cokolady na papier - "To jak to tam naraz vykiepila!"
Moderne zdobenie cokoladou sposobom robim ciary krizom krazom - "fuj, to jak to tam kyda"
Balon namoceny v cokolade - "to jake sprostosti tam robia! To by sme aj my mohli!"

lucianak
13. júl 2023

@siminah_ ale skoro povedala parodontologicka 😁

matovicova
16. júl 2023

Úvaha 6 ročnej na kúpalisku:
Mami, prečo nosia len ženy podprsenky?
Zlatko, lebo len ženám rastú prsia, mužom nie, oni ich môžu ukazovať, lebo tam nič nemajú.
No podľa mňa by mali aj niektorí muži nosiť podprsenky, niektorým teda narástli tiež prsia ako tak pozerám 😂

tiika
17. júl 2023

Jednej pani sa prihodilo. Chlapček v škôlke, ktorému pomáhala utriet špinavý nos sa na ňu usmial a povedal. “Pani učiteľka si taká dobrá. Milujem ta.” A potom dodal: “Ja by som si ta aj zobral. Ale dokym ja budem veľký, tak ty už budeš mŕtva.”

zuzikq91
17. júl 2023

@tiika 🤣🤣🤣🤣👌😅

tiika
17. júl 2023

Ta istá pani učiteľka sa rozprávala s detičkami o zamestnaniach. Pýtala sa ich, kto z nich vie, aké majú jeho rodičia povolanie. Jedno dievčatko Emka sa prihlásilo a pekne odpovedalo, že jeho maminka pracuje v banke. Pani učiteľka ju pochválila a ostatných detí sa spýtala, čo si myslia, že Emkina maminka v banke robí. Bez prihlásenia a zavahania najväčši nespratník v škôlke zahlásil: “Kradne.”

pastinka
18. júl 2023

Ja: co budeme dnes varit? Mame tam zemiaky....
L: zemiaky s kecupom a syrom!
Ja: moze byt nieco bez kecupu a syru?
L: tak s kacicou...