Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Vravím dcére: dnes je tvoj posledný večer ako osemročná...
A ona mi na to: Áno, a už teraz sa teším, keď budem mať prvý deň osemnásť a budem môcť šoférovať auto!
4 ročný syn,debata....
Miško čo ti je?
-som smutný
A prečo si smutný?
-lebo som kričal
A kedy si kričal?
-zajtra
🤦
Nina (3r) vecer v posteli "mami, pani ucitelka sa schovala za dverami ako maly prd" 🙊🙈🙉
@ciernysokol , moja prostredná dcéra, keď bola cca 6 ročná a muž je rozprával, že slúžil na vojne, tak sa ho spýtala, že v ktorej? Prvej či druhej svetovej ? 😁😁😁
@bodka70 😂😂😂 o polnoci sa tu smejem do vankusa.
Syn,8 rokov: Mamka,v minecrafte je taky tazky level, že je ho veľmi tazke prezit..vies, skoro ako tu na Slovensku
@adelajda2012 viete aj mna pridat? Dakujem
"Mami, vieš, čo sa ti stane, keď ťa poštípe pavúk?"
"???"
"Bude z teba SPIDERMUM."
Doposiaľ najlepšia hláška: máme suseda takého nízkeho a zavalitého s veľkým zadkom a chodí venčiť jemu podobného francúzskeho buldočka. Obaja, majiteľ aj pes vykrúcajú zadkom a chodia pritom takou pomalou zavalitou chôdzou. 2,5 r syn sa na nich pozrel a zakričal: ,,Kde idete TRAKTORITKY”? Myslel dozaista trasoritky, ale ako k tomu došiel netuším naozaj.
Moj 4 ročný: mama vieš na čo je toto? (Ukazuje na bradu) Neviem. On: aby ti nevypadol mozok! 🙈😀 neviem ako na toto došiel 😀
Ešte dal v lete, ako čerstvo trojročný, dve hlášky za sebou. Také milé, že som skoro od dojatia plakala. ,,Mami pozri, ja už som veľký!” ,,Noooo som sa nafúkal.” :D, a hneď pokračoval: ,,a vieš, keby som ja mal taký poľský jazyk, tiež by som rozmawial po Poľsku. Ešte ten dôležitý výraz, a hlava hrdo hore pri tom 😂.
Včera syn zaspal pri TV - 8r. a váži cca 32 kg, aby sa nezobudil, som sa ho snažila preniesť do postele. Nadľudské úsilie som vynaložila a len čo som ho položila do postele, tak mi v polospánku hovorí - nemusela si ma nosiť, ja by som prešiel aj sám 🙂 Otočil sa na bok a spal ďalej.
Stvorrocny syn po tom ako ma zbadal s natocenymi vlasmi: "Mamka, ake mas pekne hrbolate vlasky!" 🙈
dcera (3r) pozera rozpravku, kde sa napadnici uchadzaju o ruku princeznej.. "mami, napadnici? a koho idu napadnut?" 😁😁😁
dialog s nasou 2 rocnou dcerou pri obede (mali sme zapekane cestoviny na vrchu roztopeny syr):
ona: toto vajicko si neprosim
ja: to je syr, to lubis
ona: neprosim si to, a chcem to volat vajicko
ja: 😀, dobre, ale budeme si to potom mylit, lebo naozaj to nie je vajicko
ona: ziadne ale, ziadne ale
😀😀😀
prišiel tatino z roboty a 3,5 ročná dcéra hovorí :
- mami ja sa bojím papiho
- a prečo Emka?
- papi je zlý drak
- a prečo Emka?
- no lebo papi spí v noci a papi chrápe a škrípa zubami
🤦♀️😁
Alebo - vidíme sa po týždni čo bola malá na Slovensku s tatinom u babky ( ja som trochu viac pracovala predtým). Malá ma obijme, keď prídu domov a hovorí : mami a ty prečo si doma ? Mami chod do roboty musíš zarábať korunky, lebo aby som si mohla kúpiť keksík a ja som ešte malinká a nemôžem ísť do roboty. A dalsikrat hovorí že ide so mnou do roboty lebo už je velka a že sama zarobí korunky a kupi si keksik a hračku :D
Napadla má ešte situácia - boli sme s našou 3 ročnou u babky a strašne nás nahnevala už ani neviem čím a reku nebudeme si ju všímať, lebo stále robila naprieky. Tak sme si ju nevšímali , s babkou sme sa rozprávali a malá už nevedela že čo ako zaujať a odrazu ako babka sedí na stoličke tak ona posadila pod babku na zem pomedzi nohy kukne na ňu zdola a hovorí - babka ? Máš oči ? To sme už nevydržali a tak sme sa začali rehotať :D
Kupila som obycajnu tabulkovu cokoladu Figaro. Ideme so synom (7r.) piect kolac. Cokolady pripravene na kuchynskej doske, syn pripraveny pomahat. 🙂 Pripravujeme muku, maslo, atd, on pozera na obal cokolady, pozera... "Mami? A to su nejake orechy v tej cokolade?" Na obale su totiz nejake zrna. "To su cokoladove bôby, chrobacik." Pozera dalej, pozera: "Mami? A mozem tie cokoladove bôby ochutnat?" 😂 "Mozes mojko." Tak si da obycajnu cokoladu a o chvilu hovori: "Hmmmm, dobre su tie cokoladove bôby, fakt dobre." 😂
vysvetlujem dcere (3r), ze musi chodit do skolky, lebo my musime chodit do prace a zarabat korunky.. pozera na nas a opakuje, ze nemusime.. tak sa pytame, kde mame teda vziat korunky, ked nebudeme chodit do prace.. a ona pohorsene "no predsa v bankomate" 🤦♀️🤣🤣🤣
Rozprávajú sa medzi sebou súrodenci 3r. a 4r., ja som len pozorovateľ.
4r.: "nemôžeš klamať, keď budeš takto klamať narastie ti veľký nos".
3r.: "aaaale tak si ho obucham kladivom".
Dnes môj 5ročný syn bol na prvom tréningu korčuľovania, prvýkrát stál na korčuliach. Dali sme mu pod otepľovačky aj chrániče na kolená. Po skončení v šatni sa ho manžel pýta: No čo, že ti chrániče pomohli? Odpoveď od syna: Nepomohli!! Vždy som musel vstať sám!!
Mama, zožeň mi nejakého iného brata, ja nechcem takého opakovacieho 😃
No veru neviem, kde by sme ho reklamovali😃
môj syn včera započal reformáciu slovenských zemepisných končín 😀 učili sme sa kraje na slovensku. pýtam sa ho "toto je Bratislavský a aký je vedľa bratislavského?
maminka tam je uhorsko 😀
@banderaska29 moj si pletie rakusko a rusko, takze mi casto chodime do ruska 🙂

Pridavam k rozmaznanym detom - 6 rocny,po dovolenke na Mallorce hovori: nabuduci rok idem do Ameriky.mna uz nebavi lietat tymi dvojmotorovymi lietadlami. Povedala som mu,ze nabuduci rok nepojde nikam a vybavene.