Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
@lilitela 😀 😀
@jakubrianka skoro som kávu vysrkla ... som si ich predstavila

Bolo to dávno... Kamoška učila deti písmená. Ku každému písmenu mala rekvizitu.. Pri "dž" .prinieisla plechovku od džúsu. Pýtala sa: "Deti, čo mám v ruke? " Prihlásila sa jedna a zahlásila "konzervu "
Nasa Eliska je zalubena do spoluziaka...a ked som sa jej pytala aky je, tak hovori : uzasny...a ma rovnake zuby ako ja 🤣🤣 chyba jej jednotka vpravo 🙈
Nie je to síce výrok mojich detí, ale spomenula som si na hlášku môjho o 11 rokov mladšieho brata z čias, keď bol ešte piatak (11ročný). Chodili sme obaja na tú istú ZŠ a učila ho tá istá učiteľka geografie. A pri jednom nedeľnom obede mi začal hovoriť: "Katka, aj teba učila tá Karvaľová? Taká nízka a tučná? Všetci ju voláme nízkotučná." Chudák, ani netušil čo povedal, no my s mamou sme sa skoro zadrhli kuraťom. 🙂
@adelajda2012 tak dám aj ja 😊 keď mal syn asi 4 roky a pýtam sa ho.... No...keď jazdí ujo na motorke tak je?...syn: motorkár
Super a keď jazdí na formule tak je?...syn: formulár
😂
Vybavené
V meste som synovi kupila babovku. Pisali na nej, ze obsahuje hrozienka namocene v rume. Doma ju isiel jest a ze ju celu nezje, ze sa chce podelit. Tak mu hovorim - babka talu lubi, mozes jej ponuknut. A on na to, ani sa nedivim, ved je v nej rum!
Cesta autom so štipkou novembrového čierneho humoru 🙏🙏🙈(syn 3,5 r.): ,,mami pozri tam je cintorín? A mohli by sme sa tam niekedy pochovať?”
@jakubrianka mój sym mal asi 4-5rokov a úplne z ničoho nič sa v aute opýtal: mami, a ako hlboko pochovávajú ĺudí v Nemecku? ...... akoby si vyplnal tabuĺku a jedine tato krajina mu chybala😀
Aj ja mám jednu 😅 moja sestra je tehotná a už jej narástlo aj bruško trochu. Stále sa jej môj syn (5r) pýta, kedy to bábätko už konečne donesie domov 😀 povedali sme mu, že až keď bude väčšie a vyvinie sa. Minule som si prezliekala tričko a môj syn s nadšením povedal: “mama, aj ty čakáš bábätko?” 😂 a nie necakam, len mám veľké brucho 😂😂😂
@fizu1 zaujímavé, čo všetko a ako vznikne v tých detských hlávkach :D.
@jakubrianka no veru, čo všetko sa im tam premelie denne🙏to by asi každá mama vedela rozprávať😀
Bratov syn keď mal cca 3-4 roky, na všeličo sa vypytoval a občas pridal “určite?”, tak sa ma raz pýtal či jeho mama je jeho mama - hovorím ano - a on určite? 😂
@miiceencoovaa o tom brušku....bol to vtip.. Chlapček sa rád špáral v nose. Mamina ho nevedela od toho odučiť. Povedala mu, že bude mať z toho veľké brucho.
Cestovali v električke. Pristúpila tehotná žena. Chlapček sa na ňu usmieval. Pani sa ho pýta : "Ty ma poznáš, chlapček?" A on : "Nie, ale viem čo ste robili " ....🙂
Varim veceru ....hraju super pesnicku.....nalada dobra.....tancujem o dusu....
Moja 10 rocna na mna pozera.....mami to sa nehanbis. 🙂
No....diki moja....
Diky

@miiceencoovaa pridám sa, lebo aj mne malý 5r.doslova “šplechol”, že už mám veľké brucho, že to už v ňom mám asi to druhé bábätko. Nuž zlatý môj, kým ja spávam s tebou v detskej izbe a tatino v spálni, isto tam nie je bábätko.
Môj 6 ročný chýbal týždeň v škole. Učiteľka sa ho pýta, prečo nemá ešte všetko podpisované v zošite. On jej nato: Čo Ty nevieš, že mama má veľa roboty s Matejom? ( Máme štvormesačné bábätko 😂)
Keď vnuk nachytal dedka - dedko dedko ale sme ta podpálili! 😄
Sedime na plazi v kaviarni. Vonku je uz minus, hmla dopada na more, slnko sa snazi prebit cez mraky. Taka zimna idilka. Vo vnutri je utulne, teplucko, vianocna atmosfera, v pozadi hraju vianocne pesnicky. Moj dvojrocny syn si skrka z horucej cokolady. Pozera sa von. Spokojny. Vychutnava si atmosferu. Usmieva sa, pozera sa von oknom na more. Ja si chlipkam kavu. Zrazu sa na mna syn otoci a spyta sa, “maminka mas ponozky?’’ Tak som vybuchla smiechom, neviem nad cim ta mala hlavka rozmyslala. 😂
mna sa raz dcera asi 3 rocna opytala vo výťahu, (nemohli sme vystupit ani som sa nemohla schovat).ze: "Mami, prečo je tento ujo taky tučný?"
Hresila som 3 ročnú pri jedle ze stále ju musím napomínat aby pekne sedela, nevrtela sa a pekne jedla.
Ja: Zlatko mňa to už naozaj ale naozaj nebaví ta stále upozorňovať
S: Maminka a prečo ta to už nebaví? Lebo si stará?
Minule sa ma zase opýtala prečo mam čiary na čele 😀 (mam 32 takže to nie je so mnou až také dramaticke)

@kattibi 😃😃😃