icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

akje
14. nov 2023

@kattibi 😃😃😃

banderaska29
15. nov 2023

@lilitela 😀 😀

isis234
15. nov 2023
isis234
15. nov 2023
isis234
15. nov 2023

@jakubrianka skoro som kávu vysrkla ... som si ich predstavila

sticker
isis234
15. nov 2023

Bolo to dávno... Kamoška učila deti písmená. Ku každému písmenu mala rekvizitu.. Pri "dž" .prinieisla plechovku od džúsu. Pýtala sa: "Deti, čo mám v ruke? " Prihlásila sa jedna a zahlásila "konzervu "

elibeli12
17. nov 2023

Nasa Eliska je zalubena do spoluziaka...a ked som sa jej pytala aky je, tak hovori : uzasny...a ma rovnake zuby ako ja 🤣🤣 chyba jej jednotka vpravo 🙈

kattibi
17. nov 2023

Nie je to síce výrok mojich detí, ale spomenula som si na hlášku môjho o 11 rokov mladšieho brata z čias, keď bol ešte piatak (11ročný). Chodili sme obaja na tú istú ZŠ a učila ho tá istá učiteľka geografie. A pri jednom nedeľnom obede mi začal hovoriť: "Katka, aj teba učila tá Karvaľová? Taká nízka a tučná? Všetci ju voláme nízkotučná." Chudák, ani netušil čo povedal, no my s mamou sme sa skoro zadrhli kuraťom. 🙂

jarja
19. nov 2023

@blunka dobrý

sticker
zanka777
23. nov 2023

@adelajda2012 tak dám aj ja 😊 keď mal syn asi 4 roky a pýtam sa ho.... No...keď jazdí ujo na motorke tak je?...syn: motorkár
Super a keď jazdí na formule tak je?...syn: formulár
😂
Vybavené

gaja78
24. nov 2023

V meste som synovi kupila babovku. Pisali na nej, ze obsahuje hrozienka namocene v rume. Doma ju isiel jest a ze ju celu nezje, ze sa chce podelit. Tak mu hovorim - babka talu lubi, mozes jej ponuknut. A on na to, ani sa nedivim, ved je v nej rum!

jakubrianka
24. nov 2023

Cesta autom so štipkou novembrového čierneho humoru 🙏🙏🙈(syn 3,5 r.): ,,mami pozri tam je cintorín? A mohli by sme sa tam niekedy pochovať?”

isis234
24. nov 2023

@gaja78 😀 rum je zdravý. V zime babka slovenka v LIDLi kupovala sieťku pomarančov a rum.... Ná čo bude chémiu dávať do seba? Mala recht

elibeli12
Autor odpoveď zmazal
fizu1
25. nov 2023

@jakubrianka mój sym mal asi 4-5rokov a úplne z ničoho nič sa v aute opýtal: mami, a ako hlboko pochovávajú ĺudí v Nemecku? ...... akoby si vyplnal tabuĺku a jedine tato krajina mu chybala😀

miiceencoovaa
25. nov 2023

Aj ja mám jednu 😅 moja sestra je tehotná a už jej narástlo aj bruško trochu. Stále sa jej môj syn (5r) pýta, kedy to bábätko už konečne donesie domov 😀 povedali sme mu, že až keď bude väčšie a vyvinie sa. Minule som si prezliekala tričko a môj syn s nadšením povedal: “mama, aj ty čakáš bábätko?” 😂 a nie necakam, len mám veľké brucho 😂😂😂

jakubrianka
25. nov 2023

@fizu1 zaujímavé, čo všetko a ako vznikne v tých detských hlávkach :D.

fizu1
25. nov 2023

@jakubrianka no veru, čo všetko sa im tam premelie denne🙏to by asi každá mama vedela rozprávať😀

j_m
25. nov 2023

Bratov syn keď mal cca 3-4 roky, na všeličo sa vypytoval a občas pridal “určite?”, tak sa ma raz pýtal či jeho mama je jeho mama - hovorím ano - a on určite? 😂

isis234
26. nov 2023

@miiceencoovaa o tom brušku....bol to vtip.. Chlapček sa rád špáral v nose. Mamina ho nevedela od toho odučiť. Povedala mu, že bude mať z toho veľké brucho.
Cestovali v električke. Pristúpila tehotná žena. Chlapček sa na ňu usmieval. Pani sa ho pýta : "Ty ma poznáš, chlapček?" A on : "Nie, ale viem čo ste robili " ....🙂

12katka21
27. nov 2023

Varim veceru ....hraju super pesnicku.....nalada dobra.....tancujem o dusu....
Moja 10 rocna na mna pozera.....mami to sa nehanbis. 🙂
No....diki moja....

12katka21
27. nov 2023

Diky

sticker
janikovaanicka7
27. nov 2023

@miiceencoovaa pridám sa, lebo aj mne malý 5r.doslova “šplechol”, že už mám veľké brucho, že to už v ňom mám asi to druhé bábätko. Nuž zlatý môj, kým ja spávam s tebou v detskej izbe a tatino v spálni, isto tam nie je bábätko.

terry658
27. nov 2023

Môj 6 ročný chýbal týždeň v škole. Učiteľka sa ho pýta, prečo nemá ešte všetko podpisované v zošite. On jej nato: Čo Ty nevieš, že mama má veľa roboty s Matejom? ( Máme štvormesačné bábätko 😂)

isis234
28. nov 2023

@terry658 zlatunký

sticker
stevvvka
28. nov 2023

Keď vnuk nachytal dedka - dedko dedko ale sme ta podpálili! 😄

mclissa
2. dec 2023

Sedime na plazi v kaviarni. Vonku je uz minus, hmla dopada na more, slnko sa snazi prebit cez mraky. Taka zimna idilka. Vo vnutri je utulne, teplucko, vianocna atmosfera, v pozadi hraju vianocne pesnicky. Moj dvojrocny syn si skrka z horucej cokolady. Pozera sa von. Spokojny. Vychutnava si atmosferu. Usmieva sa, pozera sa von oknom na more. Ja si chlipkam kavu. Zrazu sa na mna syn otoci a spyta sa, “maminka mas ponozky?’’ Tak som vybuchla smiechom, neviem nad cim ta mala hlavka rozmyslala. 😂

denkatn
4. dec 2023

mna sa raz dcera asi 3 rocna opytala vo výťahu, (nemohli sme vystupit ani som sa nemohla schovat).ze: "Mami, prečo je tento ujo taky tučný?"

4stanka4
4. dec 2023

Hresila som 3 ročnú pri jedle ze stále ju musím napomínat aby pekne sedela, nevrtela sa a pekne jedla.
Ja: Zlatko mňa to už naozaj ale naozaj nebaví ta stále upozorňovať
S: Maminka a prečo ta to už nebaví? Lebo si stará?
Minule sa ma zase opýtala prečo mam čiary na čele 😀 (mam 32 takže to nie je so mnou až také dramaticke)

vams
4. dec 2023

@4stanka4 na margo tých čiar na čele (vrásky) syn vraví muzovi: oco, ty čo máš také praskliny na čele?