icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

ciernysokol
16. sep 2023

Pridavam k rozmaznanym detom - 6 rocny,po dovolenke na Mallorce hovori: nabuduci rok idem do Ameriky.mna uz nebavi lietat tymi dvojmotorovymi lietadlami. Povedala som mu,ze nabuduci rok nepojde nikam a vybavene.

tanyan
16. sep 2023

Vravím dcére: dnes je tvoj posledný večer ako osemročná...
A ona mi na to: Áno, a už teraz sa teším, keď budem mať prvý deň osemnásť a budem môcť šoférovať auto!

tamtumdo
16. sep 2023

4 ročný syn,debata....
Miško čo ti je?
-som smutný
A prečo si smutný?
-lebo som kričal
A kedy si kričal?
-zajtra
🤦

denden77
23. sep 2023

Nina (3r) vecer v posteli "mami, pani ucitelka sa schovala za dverami ako maly prd" 🙊🙈🙉

bodka70
24. sep 2023

@ciernysokol , moja prostredná dcéra, keď bola cca 6 ročná a muž je rozprával, že slúžil na vojne, tak sa ho spýtala, že v ktorej? Prvej či druhej svetovej ? 😁😁😁

ciernysokol
24. sep 2023

@bodka70 😂😂😂 o polnoci sa tu smejem do vankusa.

xima
4. okt 2023

Syn,8 rokov: Mamka,v minecrafte je taky tazky level, že je ho veľmi tazke prezit..vies, skoro ako tu na Slovensku

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
fauko
Odpoveď bola odstránená
majka4555
20. okt 2023

@adelajda2012 viete aj mna pridat? Dakujem

h2
20. okt 2023

"Mami, vieš, čo sa ti stane, keď ťa poštípe pavúk?"
"???"
"Bude z teba SPIDERMUM."

jakubrianka
20. okt 2023

Doposiaľ najlepšia hláška: máme suseda takého nízkeho a zavalitého s veľkým zadkom a chodí venčiť jemu podobného francúzskeho buldočka. Obaja, majiteľ aj pes vykrúcajú zadkom a chodia pritom takou pomalou zavalitou chôdzou. 2,5 r syn sa na nich pozrel a zakričal: ,,Kde idete TRAKTORITKY”? Myslel dozaista trasoritky, ale ako k tomu došiel netuším naozaj.

matovicova
21. okt 2023

Moj 4 ročný: mama vieš na čo je toto? (Ukazuje na bradu) Neviem. On: aby ti nevypadol mozok! 🙈😀 neviem ako na toto došiel 😀

jakubrianka
22. okt 2023

Ešte dal v lete, ako čerstvo trojročný, dve hlášky za sebou. Také milé, že som skoro od dojatia plakala. ,,Mami pozri, ja už som veľký!” ,,Noooo som sa nafúkal.” :D, a hneď pokračoval: ,,a vieš, keby som ja mal taký poľský jazyk, tiež by som rozmawial po Poľsku. Ešte ten dôležitý výraz, a hlava hrdo hore pri tom 😂.

gaja78
23. okt 2023

Včera syn zaspal pri TV - 8r. a váži cca 32 kg, aby sa nezobudil, som sa ho snažila preniesť do postele. Nadľudské úsilie som vynaložila a len čo som ho položila do postele, tak mi v polospánku hovorí - nemusela si ma nosiť, ja by som prešiel aj sám 🙂 Otočil sa na bok a spal ďalej.

pau_linka
23. okt 2023

Stvorrocny syn po tom ako ma zbadal s natocenymi vlasmi: "Mamka, ake mas pekne hrbolate vlasky!" 🙈

isis234
26. okt 2023

@lenoc lyžičky, nože..... hrali sme to Cukor, káva, čaj, rum, bum

denden77
26. okt 2023

dcera (3r) pozera rozpravku, kde sa napadnici uchadzaju o ruku princeznej.. "mami, napadnici? a koho idu napadnut?" 😁😁😁

dabo123
27. okt 2023

dialog s nasou 2 rocnou dcerou pri obede (mali sme zapekane cestoviny na vrchu roztopeny syr):
ona: toto vajicko si neprosim
ja: to je syr, to lubis
ona: neprosim si to, a chcem to volat vajicko
ja: 😀, dobre, ale budeme si to potom mylit, lebo naozaj to nie je vajicko
ona: ziadne ale, ziadne ale
😀😀😀

isis234
27. okt 2023

@dabo123 😅 zlatáááá ... povedala a treba to akceptovať 😅 bodka🙂

ivka67
30. okt 2023

prišiel tatino z roboty a 3,5 ročná dcéra hovorí :
- mami ja sa bojím papiho
- a prečo Emka?
- papi je zlý drak
- a prečo Emka?
- no lebo papi spí v noci a papi chrápe a škrípa zubami
🤦‍♀️😁

Alebo - vidíme sa po týždni čo bola malá na Slovensku s tatinom u babky ( ja som trochu viac pracovala predtým). Malá ma obijme, keď prídu domov a hovorí : mami a ty prečo si doma ? Mami chod do roboty musíš zarábať korunky, lebo aby som si mohla kúpiť keksík a ja som ešte malinká a nemôžem ísť do roboty. A dalsikrat hovorí že ide so mnou do roboty lebo už je velka a že sama zarobí korunky a kupi si keksik a hračku :D

ivka67
30. okt 2023

Napadla má ešte situácia - boli sme s našou 3 ročnou u babky a strašne nás nahnevala už ani neviem čím a reku nebudeme si ju všímať, lebo stále robila naprieky. Tak sme si ju nevšímali , s babkou sme sa rozprávali a malá už nevedela že čo ako zaujať a odrazu ako babka sedí na stoličke tak ona posadila pod babku na zem pomedzi nohy kukne na ňu zdola a hovorí - babka ? Máš oči ? To sme už nevydržali a tak sme sa začali rehotať :D

lilitela
31. okt 2023

Kupila som obycajnu tabulkovu cokoladu Figaro. Ideme so synom (7r.) piect kolac. Cokolady pripravene na kuchynskej doske, syn pripraveny pomahat. 🙂 Pripravujeme muku, maslo, atd, on pozera na obal cokolady, pozera... "Mami? A to su nejake orechy v tej cokolade?" Na obale su totiz nejake zrna. "To su cokoladove bôby, chrobacik." Pozera dalej, pozera: "Mami? A mozem tie cokoladove bôby ochutnat?" 😂 "Mozes mojko." Tak si da obycajnu cokoladu a o chvilu hovori: "Hmmmm, dobre su tie cokoladove bôby, fakt dobre." 😂

denden77
7. nov 2023

vysvetlujem dcere (3r), ze musi chodit do skolky, lebo my musime chodit do prace a zarabat korunky.. pozera na nas a opakuje, ze nemusime.. tak sa pytame, kde mame teda vziat korunky, ked nebudeme chodit do prace.. a ona pohorsene "no predsa v bankomate" 🤦‍♀️🤣🤣🤣

blunka
7. nov 2023

Rozprávajú sa medzi sebou súrodenci 3r. a 4r., ja som len pozorovateľ.
4r.: "nemôžeš klamať, keď budeš takto klamať narastie ti veľký nos".
3r.: "aaaale tak si ho obucham kladivom".

kattibi
12. nov 2023

Dnes môj 5ročný syn bol na prvom tréningu korčuľovania, prvýkrát stál na korčuliach. Dali sme mu pod otepľovačky aj chrániče na kolená. Po skončení v šatni sa ho manžel pýta: No čo, že ti chrániče pomohli? Odpoveď od syna: Nepomohli!! Vždy som musel vstať sám!!

stevvvka
14. nov 2023

Mama, zožeň mi nejakého iného brata, ja nechcem takého opakovacieho 😃

No veru neviem, kde by sme ho reklamovali😃

banderaska29
14. nov 2023

môj syn včera započal reformáciu slovenských zemepisných končín 😀 učili sme sa kraje na slovensku. pýtam sa ho "toto je Bratislavský a aký je vedľa bratislavského?
maminka tam je uhorsko 😀

lilitela
14. nov 2023

@banderaska29 moj si pletie rakusko a rusko, takze mi casto chodime do ruska 🙂

isis234
14. nov 2023

@stevvvka 😅