icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

12katka21
4. dec 2023

@denkatn mam podobny zazitok....tiez som sa nemohla nikam schovat. Boli sme v kostole, vedla nas pan s....mega okruhlym bruskom. A moj synator ukazuje prstom a hovori....mamiiiiii, chcem tu loptu.

katie253
5. dec 2023

Moj dvojročný včera, pýtam sa ho prečo má modrinu nad kolenom. Jeho odpoveď: keď som zeminovau kamene do tatuy, tak som si ujobiu modjinu (ked som zeminoval kamene do tatry, tak som si urobil modrinu)

akrobrab
5. dec 2023

2.5 rocny: "Prosim Ta, podaj mi telefon, idem halovat." 🙂

akje
5. dec 2023

@12katka21 😄😄😄 co ta pani na to? Nedostala zachvat smiechu? 😄😄

12katka21
5. dec 2023

@akje to bol pan...cize nie tehu brusko. Proste dlhodobo vypapkany. A nesmial sa....len sa ak divne pozrel. Ale ja som bola isto cervena ako vianocna gula.

sticker
akje
5. dec 2023

@12katka21 jaj 😆😆😆😆

isis234
5. dec 2023
elibeli12
17. dec 2023

Dnes v kostole sa deti vkuse stuchali, kopali aj som si sadla medzi nich no hroza ..potom im hovorim..chodte na krizik budete dobrucki...aj sli...po 10 min. Dominik ofucany mi povie...ten krizik nefunguje 🤦😃 Eli ma furt nervaci 😃

miniminka
18. dec 2023

Môj takmer 4rocny zadrel a zanadaval "Krista". Ja mu na to "to čo si povedal!?" A on veselo pokracoval "... Pána vitajte". To aby som mu nedávala prednášku o slušnom správaní. Áno, viem, že nadávanie nie je vôbec pekné ale úprimne mi skoro oči vyskočili nad jeho prefikanostou a rafinovanosťou ako sa hneď vynašiel

lubka86
18. dec 2023

Synovec v kostole pri rozdavani eucharistie : "Mamaaa, aj ja chcem chipsy!"

enusamt
18. dec 2023

@lubka86 🤣🤣👌

andrea2667
19. dec 2023

K tým nadávkam. U nás je tiež prísne zakázané používať vulgarizmy, a tak si môj vtedy 8 ročný syn, ktorý používa angličtinu takmer rovnocenne so slovenčinou, vymyslel slovenskú verziu anglickej nadávky. Fakľa. Alternatívy - fakľa na to, fakľujem na to, vyfakľoval som ho...

tamtumdo
19. dec 2023

Môj 4 ročný konečne pochopil pohlavia
,,Mami ty si dievča,lebo si stratila pipík"😂🤦

zuzuliatko18
19. dec 2023

Predvianocny cas, ja na PN, drobec pokasliava, tak sme.ho nechali doma. Volala.som ho, ze ideme vyzdvihnut balik pred bytovku, lebo prisiel kurier. Reakcia: zase?

akje
19. dec 2023

@tamtumdo 😄😄😄

elibeli12
20. dec 2023

-Mama co je what?
-Co..
-Mama , ze co je whaaat???
-Co
-Tato povedz mi ty co je whaaaat 🤭🤣🤣🤣

jakubrianka
20. dec 2023

@lubka86 🤣

4stanka4
29. dec 2023

Dnes ráno prisla mala (3roky) s krabicou zákuskov z pivnice tak sa jej pýtam
Ja:Zlatko co ideš robiť s tými kolacikmi
S: Idem nachystat koláčiky na Vianoce lebo ich tatino všetky zožral
Ja: Co s nimi urobil????
S: Tatino ich všetky spapal
Ved preto 😀 (stále jej hovorím ze žerú len zvieratá tak netuším co jej to napadlo)

kandelabra
29. dec 2023

Poznate tie dni, ked sa deti spravaju tak, ze by ste ich najradsej predali. Tak to bolo u nas dnes. Ja uz na nervy, hubujem malemu: - neposluchnes pol slova co ti clovek povie! Starsia hrdo: - ja tiez!

mclissa
30. dec 2023

Skoro trojrocny sa hra hore, ja dole varim a kricim na neho. Milacik hras sa? Co robis? A on s kludom. Robim bordel.

akje
30. dec 2023

@mclissa 😄😄😄 najoblubrnejsia detska cinnost 😁

zuzuliatko18
30. dec 2023

Nasmu sa teraz zadarilo (necele 4 roky). Boli sme na cintorine (ja, muz, svokra a maly), zapalujeme sviecku, vysvetlujeme, ze tam lezi taka stara babicka a maly pozrie tak nechapavo na svokru a spyta sa: babicka Ty? A dedusko?
Nastastie svokricka ma zmysel pre humor a dobre sa na tom zasmiala.

denkatn
4. jan 2024

v kalendari je 29. februar a nie su tam meniny. moja dcera 8 r. tam pripisala meniny nasich maciek.🙂 spomenula som si ako sme boli 4 mesiace zavrete same cez covid a dni sa mi zacali zlievat, tak som vymyslela, ze spravime tortu a kedze nikto nemal narodky a nevedeli sme kedy ma nasa macka narodeniny, tak sme oslavili jej narodeniny. potom dalsi tyzden jej meniny, dalsi tyzden narodeniny druhej macky a potom zase jej meniny. krasne oslavy vo dvojici s mojou dcerou to boli-🙂

adrian1933
Odpoveď bola odstránená
pastinka
7. jan 2024

Deti maju pred sebou mapu sveta a skumaju.
L: Kde je ta stredova ciara? Tu?
S: Rovnik. Tu je.
L: Ako to vies?
S: Lebo tu je 0 stupnov (ukazuje naboku na cislovanie rovnobeziek)
L: Nula? Ved na rovniku ma byt najteplejsie!!!

birika
8. jan 2024

@adelajda2012 ked boli deti male, casto sme chodili na dedinu k starym rodicom, no a stara mama mala vo zvyku, ked si odreli koleno, laket, poslat ich aby priniesli skorocelovy list, ten pomrvila v prstoch a prilozila na ranku....a stalo sa, ze syn spadol a placom bezal cez dvor a krical - stlaa mama, vychlo mi daj ten skovoocelovy listok, boliiii 🙂

gaja78
11. jan 2024

Prechadzali sme s detmi po ceste a bolo tam take zrazene a poriadne zmasakrovane zvieratko. Snazila som sa odputat pohlady deti a dufala som ze to nevideli, lebo to bolo fakt nechutne. A ked sme presli, som ich pocula ako sa rozpravaju: 1. syn - ani neviem ci to bol vtak, alebo ine zviera. 2. syn - videl som ze to malo srst a take male labky. 1.syn - ok, tak to potom bola mys.

tradaaa
11. jan 2024

Môj syn keď bol malý a zbadal ucholaka (hmyz) kričal na mňa - mamáá pomoooc je tu úchylák !!!

lilitela
11. jan 2024

A dnes po dlhom case nase jazykove okienko. Ucime sa anglictinu. Na obrazku je nanuk. Pytam sa ho, ako sa to povie po anglicky. Bolo tam napisane Ice cream, tak som pismena zakryla. A moj maly, ze: "Nenjuk?" 😂

jakubrianka
11. jan 2024

Prechádzka so synmi. Starší zbadal holubov, začal ich naháňať a kričal: ,,Neutekajte, pochytám vás ako taký kúzelník.” ❤️