icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

isis234
19. apr 2024

@h2 👍

sticker
bubik6x
20. apr 2024

Ešte keď dcéra mala 5 rokov sa ma pýta:
- Mama a jezkove oči v skutočnosti znamená do pi.., však?
V momente ma skoro porazilo 🤣

sevrin
20. apr 2024

@bubik6x poznám viacero filmov, kde sa spomínajú ježkove oči, tak odteraz si to budem inak prekladať 😂

bubik6x
20. apr 2024

@sevrin budeš musieť, ja od toho momentu počujem namiesto toho niečo iné 🤣

mircalla
20. apr 2024

Theresa listuje v albume s fotkami.

- Mami, kukni Filip ako babatko a ja ako babatko sme sa dost podobali, ze?
- To bude tym, ze na oboch fotkach si ty

mrnoska3
25. apr 2024

Dcera vraví: mamka chlapci našli niečo ,čo je na pipo .A ja ,že hej a čo také a ona ,že neviem nejaký KONDOT 🤣🤣🤣🤣🤣

mrnoska3
25. apr 2024

Upratovali okolie školy

maryve
25. apr 2024

Idem so synom (5 rokov) elektrickou. Maly pozera z okna a po chvili nahlas povie: "Mami, prave som vidiel dve neviditelna auta!"

elibeli12
1. máj 2024

Eliska mne a manzelovi urobila romanticku veceru..rybacia pomazanka so slahackou .eistee a mätovy sirup...betlehemske svetlo sviecka neslo zapalit lebo nebol knot...okolo siel syn Dominik a mi sepka: aby ste sa neposrali 🤣🤣🤣
Snaha ocenena a Domkov humor tiez ☝️😀

mircalla
1. máj 2024

@elibeli12 Tak toto bol pre mna hlod roka🙂 Milujem suchy a priamy humor. Ale velmi mile od dcery inak a ta volba slahacka a rybacia pomazanka s matovym sirupom uplna smakotka

elibeli12
1. máj 2024

@mircalla moj tanier so sebazaprenim prazdny ☝️🤣

mircalla
1. máj 2024

@elibeli12 🙂 Fakt ma toto pobavilo. Mile a vtipne zaroven

elibeli12
Autor odpoveď zmazal
elibeli12
1. máj 2024

@mrnoska3 slovo kondot sa u nas uchytil 🤣☝️uz tomu inac ani nehovorime 😀😀😀

elibeli12
1. máj 2024

@mircalla lebo kukala na mna ci to zjem a ocenim🤣 ten toast namazala po okrojach rybou a v strede maslom...kreativna 👌🤣

mircalla
9. máj 2024

Citam v pracovnom zosite druhacky (mali vymenovat 3 povolania): predavacka, policajt, hacker....

mircalla
9. máj 2024

Opat druhacka

- Mami, si trosku hlucna....
- Ja? Nie som vobec hlucna
- Jaj prepac, som sa pomylila...trosku tucna

biibiana
9. máj 2024

@mircalla 😅

bolarazjedna
9. máj 2024

@mircalla 🤣🤣🤣

mircalla
9. máj 2024

@bolarazjedna
@biibiana Chcela som byt radsaej hlucna

jakubrianka
11. máj 2024

Mami a existovali kedysi aj modlivkové pokladničky 🙏😅?

jakubrianka
11. máj 2024

Ešte doplním niť jeho myšlienok. Modlivka korunková dostane peniažky.

elibeli12
12. máj 2024

Pozerali sme hokej a Eli sa ma pyta: mamik, to co maju vsetci napisane na bunde?
Hovorim: to je dres, maju tam meno
Eli: a kto im to vymysla? 🙈😀

bubik6x
13. máj 2024

@elibeli12 mne to zase 2,5 ročný keď videl ako sa bijú hovorí:
- Mamaaaa!!!!!! No, no sa biť!!!!!

isis234
14. máj 2024

@elibeli12 zlatunká

sticker
matovicova
14. máj 2024

4 ročný: Mami tento koláč je vegánsky. Pýtam sa: Ako si na to prišiel? Odpoveď: No mne sa to tak zdá, že všetci ľudia sú vegánsky 😀

katie253
20. máj 2024

my chodíme do OKOBU (obchodu),
doma máme všetci ZACHPATÝ nos (zapchatý)
a v kostole je pán FAJAN (farár)...

elibeli12
20. máj 2024

Mala 9mes. sa uz zacina nervacit, ked nieco nemoze mat 😀 Dominik to zhodnotil: noaaa, sak uz ma IQ v hlave ☝️😀

yosi
20. máj 2024

Manželka pozerala Smotánku. Tam nejaká taká pseudocelebrita a som si len tak sám pre seba povedal: ,,Pobehlica je to a nie celebrita". A moja vtedy 6 ročná dcéra sa na mňa obrátila a hovorí: ,, Aké má krásne šaty... Oci, môžem by aj taká pobehlica keď budem staršia?"

miriam439
25. máj 2024

Dnes som sa normálne zamyslela, či som iná ja alebo môj syn ( 7,5 r.) 🤦

Hral sa tak, že sa mi zdalo, že ani nevníma okolie... len na pár sekúnd som si potrebovala zabehnúť po niečo dole o poschodie nižšie ku našim. Otočila som sa "na päte", ale on už dole. Tlačím ho hore a v tom mama výkrik, že kto jej pomlel do mäsa količek od prádla (samozrejme odlomil len kúsok, bo viac mu nešlo - je to ten kovový mechanický mlynček).
Najprv som sa rozčúlila, že som myslela, že infarkt dostanem, nechápala som, ako to vôbec za tých pár sekúnd stihol urobiť a hlavne vystihnúť, že pri tom mlynčeku práve nik nebol... a keď som sa upokojila, tak sa ho seriózne pýtam, nech mi povie pravdu, čo ho to vôbec napadlo také niečo urobiť.
A on zabil, že to on už dlhšie rozmýšľal nad tým, aké to je pomlieť količek od prádla do mäsa, ale nikdy ešte nemal príležitosť to vyskúšať. Tak to vyskúšal teraz.
Som nevedela, či sa 😀 alebo 😢 alebo oboje naraz. Ale pochopila som, že ho asi nikdy nepochopím ☺️