icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

slovakboy
26. máj 2024

@miriam439 to je zvedavec a budúci vedátor. Má vysoké IQ buď rada.

12katka21
26. máj 2024

Domco 5 rokov....mami ja chcem aby sa nam narodilo dievcatko (poznamka....tehotna niesom).
- Ze co? Pytam sa soknuta.
- No..... aby bola ľuďova remiza. (Mam dceru-syna-syna)
- A ked sa nam narodi dalsi chlapec?
- Tak potom treba este dve dievcata....
- A to ja mam toto vsetko este porodit?
- Ne ty....to tato....lebo on ma vacsie brucho

akje
27. máj 2024

@12katka21 😄😄😄😄

12katka21
27. máj 2024

- Mami....nasa pani ucitelka si dala urobit na clenku tetovanie.
- no teda.....na stare kolena si dala urobit tetovanie....
- nie na kolena.....na clenok 🙂

12katka21
31. máj 2024

Moj najmensi poslednu dobu skvele hlasky pusta.
Dnes rano....
Mami....ja som tak strasne unaveny.
Z coho si unaveny?
Z tej roboty co robis 🙂

zuzuliatko18
31. máj 2024

Kubko, 4 roky: Maminka, vybral som veci z pracky.
A Kam si ich Dal?
No na zem 🤷‍♀️

heidi4
31. máj 2024

@zuzuliatko18 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍 super chlap pomocnik, hned uz od ranneho veku 🤣🤣🤣

zuzuliatko18
31. máj 2024

@heidi4 ano, on rad pomahat so vsetkym, Len niekedy sa ja musim drzat, aby som.to rozdychala. Ma vlastny mop a ked umyva, nesmiem to po nom opravovat 🤦 to nevie rozdychat zase on🤣

heidi4
31. máj 2024

@zuzuliatko18 🤣🤣🤣🤣 paradna rodinka 😍😍😍😍👍 musite mat veselo a musi byt vesele vas aj sledovat :D

lydiasabolova
31. máj 2024

Syn skoro 6r: ,,Mamka, môžem sa vyzliecť?" prikývnem, on sa začína vyzliekať a pokračuje : ,,vieš mamka, keď ideš na bíču (beach-pláž-teraz u náš fičí anj cocomelon), musíš sa vyzliecť a máš iba trenky.." Smejem sa sama pre seba z toho skloňovania 😅 že ,,bíču" 😅 a sledujem zvyšné deti ako sa vyzliekajú a hrajú sa ako videli v rozprávke, keď tu zrazu zablúdim pohľadom na syna 4r sediaceho vedľa našej polročnej ako si obzerá svoju hruď, pozrie na mňa, chytí si bradavku a pýta sa: ,,Mamka, môžem pokŕmiť Miminku?" 😂

lydiasabolova
31. máj 2024

Minule ma manžel prepadol s deťmi v obchode a hneď mi padlo do oka, že dcérke 1,5ročnej natiahol mikinku polročnej 😅 pýtam sa ho, či si nevšimol, že rukávy má do pol ruky 😅 a on mi na to, že aj sa mu zdalo, že to asi nebude jej, ale že vie, že ja som rada, keď je oblečenie zladené, a že táto mikinka farebne ladila s teplákmi, čo jej dal 😂

jankac22
Autor odpoveď zmazal
isis234
3. jún 2024

@lydiasabolova nová móda 👍

matovicova
3. jún 2024

Mamaaaa už sme v Česku?
Áno.
Takže už mužeme mluvit?

gaja78
4. jún 2024

V rámci príprav do školy som na deti vytiahla heslo "Učiť sa, učiť sa, učiť sa" A pýtam sa ich - počuli ste niekedy o Leninovi? Viete kto to bol? A syn (11r) hovorí - neviem, o nom som nepočul, asi niekto veľmi lenivý.

isis234
4. jún 2024

@gaja78 ...večne živý....Lenin...
Bolo o ňom viac vtipov.
Učiteľka s deťmi čakala na priechode pre chodcov. Pýta sa detí:
-Viete povedať čo to je?
Nik neodpovedal.
Učiteľka im pomáha... ze... zeb.... veď sa o tom stále učíme
-Móricko ... zeby to bol Lenin?

jakubrianka
5. jún 2024

Dnešná top hláška syna 4r: a ja si svoju hlavu nechám na krku, už som si na ňu zvykol 😂😂😂.

isis234
6. jún 2024

@jakubrianka múdro 😉

jakubrianka
13. jún 2024

@isis234 zistila som, že ju má z lidl audio rozprávky, ale použil ju veľmi trefne :D.

lilitela
13. jún 2024

Ja tiez pridam. Robili sme zvolacie vety a neuplne vety. Hlavne aby boli kratke a netrebalo vela pisat a nech sa neopakuje s tymi, co uz robili v skole na hodine. Tak sme premyslali, premyslali. A ja hovorim, ze vies co, napis taku co sa objavuje v rozpravkach: Nech žije kráľ! (zvolacia) a Nech žije! (neuplna). Tak syn pise, pise a ked skonci, ukaze mi to na kontrolu a tam ze:
Nech šije kráľ! Nech šije! 😂

isis234
14. jún 2024

@lilitela vynašiel sa..

zuzuliatko18
18. jún 2024

Kubko, 4 roky: maminka, na chcem byt zmrzlinar, ked budem velky.
Ja: a preco?
K: aby som mohla vsetkym ludom davat zmrzlinu.

katkatet
19. jún 2024

@adelajda2012 moja sesternica ako dieťa : v novembri keď začalo snežiť mi kričí : Katka veselé Vánoce! 🙂 alebo mi hovorila: mne sa snívalo že som sa ponorila a tam bol Mehmed! A ja : kto? Medveď? "Nie, veď Mehmed sultán !" 🙈 (Vtedy bežala ta telenovela 😆)

elibeli12
19. jún 2024

Dominik mi hovori: ked tu bola babka, tak si umyla ruky s Head&shoulders...ale ja som jej povedal, ze to je len na hlavu a plecia, to aby nabuduce vedela 😅 ..(manzel si prelieva sampon do tej 1l nadoby s pumpickou)

jakubrianka
20. jún 2024

@elibeli12 zlatý 🙂.

zuzuliatko18
20. jún 2024

Mal mazbieranych par minci, tak dostal pokladnicky na ne. Vcera mi volal muz, ze Mali rano speci rozhovor.
K: tatinko a Ty chodis do prace a dostavas peniazky?
M: ano
K. A vcera si bol V robote?
M ano
K. A das mi peniazok do pokladnicky?

isis234
20. jún 2024

@zuzuliatko18 mne tak otec dával drobné, do pokladničky,, povedal,, z halierov našetríš koruny .. ( to boli ešte Kčs)

mircalla
20. jún 2024

Zvoni mi telefon.
Druhacka: Kto ti vola?
Znechutene som ho vypla: Ale nikto....
Druhacka: Ex boyfriend?

isis234
21. jún 2024

@mircalla 😀 .. pozná to??😉 .. tie detské hlášky 👍

mircalla
21. jún 2024

@isis234 Teda ex boyfrienda som mala naposledy pred 15 rokmi🙂