icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mclissa
21. jún 2024

3 rocny syn zaspal na gauci pred obedom. Zobudil sa a mudroval. Som sa dobre vyspinkal, nebude ma boliet hlavicka. Zaspal som. I switched off my eyes 😂 (je trojjazycny, co nevie v jednom jazyku povie v inom)
Vynasiel sa 😂

isis234
21. jún 2024

@mircalla ja ti verím... smejem sa na tom, ako malé dieťa vie povedať niečo,, o čom sa asi bavili niekde dospelí, alebo kamošky jej vraveli o ich rodičoch...

matovicova
23. jún 2024

Mami chcela by som ísť von s Agatkou. Vravím dcere, že nemám na jej rodičov telefónne číslo, neviem sa s nimi spojiť. Dcéra na to, to je jednoduché - jej rodičia sú policajti a na tých vie predsa každý číslo 😂

jankac22
23. jún 2024

Moj 9 rocny syn sa ma dnes pyta.. mama a v tvojich casoch este bola smrt obesenim? 🤣

isis234
23. jún 2024

@matovicova verejná bezpečnosť pátra 😅 .. vynašla sa, slečna

elibeli12
25. jún 2024

Tomu sa povie koniec skolskeho roka 🤭😅
Mamik, mne uz netreba novu ceruzku, este raz mozem ostruhat🤦

h2
26. jún 2024

@jankac22 A čo si mu odpovedala? Lebo posledného odsúdeného na smrť obesili v roku 1989, čiže v podstate to vôbec nie je od veci otázka.

jankac22
26. jún 2024

@h2 Tak to som teda nevedela, som rocnik 1983, takze nakoniec to ozaj nebolo od veci..😆

matovicova
27. jún 2024

Cestou do škôlky, chodíme cez takú atypickú veľmi širokú cestu, kde v jednom mŕtvom rohu cesty parkovali na divoko autá. Problém bol, že prechádzajúce autá tade chodili strašne rýchlo. Teraz tie parkovacie miesta nakreslili do stredu cesty, autá musia spomaliť, lebo obchádzajú zaparkované autá. Môj malý jedného rána, si tak vzadu v autosedačke pochvaľuje popod nos: " Hmm, dobre to tu urobili, za chvíľku tu bude havarka" 🙈

lubka86
27. jún 2024

Moj skolkar casto nosi domov hlasky typu "wtf". Ale najnovsie mame "ou maj gauč". Asi to ma byt "oh my gosh" ale ved coze on vie 😅

andrea2667
28. jún 2024

@lubka86 Môj syn mal na 1.stupni ZŠ podobnú hlášku. Fakľa na to. Vedel presne čo naschvál skomolil. Ale dá sa má taký kreatívny nápad hnevať?

isis234
28. jún 2024

@matovicova má prehľad👍 vie predvídať

jakubrianka
30. jún 2024

4- ročný : jeee aká lienka! A hovorí si ďalej pre seba: najprv bola v takej škaredej larve a potom sa z nej vyliahla nádherná Čínska lienka :D.

2- ročný sedí na nočníku a kričí- vykakal som strieborné autíčko!

gaja78
12. júl 2024

Syn 11r sa dozvedel, že manžel si neplatí v mobile dáta, tak skonštatoval: "Tato, ty si lakomý ešte aj sám na seba!" 😂 (len taká poznámka - vôbec nie je lakomý, doprial by nám všetko 🙂 )

miriam439
14. júl 2024

Spali sme u svokrovcov. Keďže mi v pyžame bolo strašne horúco, prezliekla som sa do takej lesklej retro nočnej košieľky, čo mám u nich odloženú.
Malý to hneď okomentoval: "Mami, ty si v tých šatách krásna ako anjel. Ja, keď sa ráno zobudím, hneď sa opýtam, či som to už v raji." 🙂🙂🙂

zmrzlinka8
15. júl 2024

@miriam439 malý lichotník🙂

12katka21
20. júl 2024

Synator 5 rokov....dostal nalepky na stenu a chcel ich lepit na chodbe tak som ho stopla nech si ich lepi v izbe.
....mama....uz si ma dnes 4x nahnevala....ma chces nahnevat piaty krat!!!

12katka21
20. júl 2024

A dnes v aute uvaha.....mama.....keby som bol dospele dievca tak chcem mat take velke dudy ako mas ty ....

mircalla
25. júl 2024

Dcera (8 rokov) dala dnes synovi teenagerovi k narodkom kartu: Dakujem ti, ze si ma par krat takmer prizabil. Inak si najlepsi brat. Stastne narodeniny.

fizu1
25. júl 2024

dcéra hovorí: mami ja si nikdy nedám zvačšiť prsia, lebo v telke hovorili, že tie atentáty v tele môžu byť veľmi nebezpečne.😁 samozrejme, implantáty...

elibeli12
27. júl 2024

Deti videli v telke obraz Mona Lisa a teraz debata:
-ja ju poznam, to je Panna Maria
-ale za slobodna, lebo este nema pri sebe Jeziska
🫣😃

kandelabra
29. júl 2024

Pytam sa 2r, kde ma usi, a na co ich mame. Ukazal a vravi "na pocuvanie". Pytam sa dalej, ze na co mame nos. Miesto odpovede si strcil prsty do nosa a 5r vravi za neho: "na sparanie!" 😁

kocurikpupcek
30. júl 2024

Prišiel k nám na návštevu kamoš a tak sme debatovali a spomenuli sme,že do BA prišla hudobná skupina a koľko ľudí tam bolo pozrieť na koncert.....a v rýchlosti som hľadala jej názov,lebo som si v tej sekunde nevedela spomenúť. 11 ročný syn ma predbehol a vraví: " jaj, ja viem,myslíš tú skupinu ADHD."
Mali sme na mysli AC/DC😆

jakubrianka
7. aug 2024

4 ročný- sníval sa mi vlk dravý a umeleckým menom Canis lupus.

mircalla
12. aug 2024

Boli sme na takej plavbe na pozorovanie delfinov, prelozim to z anglictiny....

Sprievodca nadsene krici: Pozrite na tu rybu vlavo, je uplne blizko
Moja vtedy 7 rocna dcera nevzrusene po anglicky: Delfin nie je ryba ale cicavec, ujo

maryve
12. aug 2024

Bola som v kabinke, skusala si nove saty. Pytam sa 5 rocneho syna: Paci sa Ti? Syn odpovedal: Mami, Ty by si sa mi pacila, aj keby si mala holu rit. 😁😊

akje
12. aug 2024

@maryve 🤣🤣🤣

zuzuliatko18
13. aug 2024

Varim tak parky, ked pride drobec, zvola: maminka, Ty varis parky? To je ale lahodna vona

elibeli12
17. aug 2024

Vcera na stanici v IT :
Mami aha...tu maju zakaz ludia, co nemaju jednu nohu ☝️😃

thirstymonk
28. aug 2024

Dceru som posadil na zachod, hovorim Jej "tlac". Tlacila, vydavala zachodove zvuky a nic. Hovorim znova "este raz tlac". Tlaci a nic. A hovori mi "tatik, hovno spinka" 😅