icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

isis234
14. jan 2025

@shelby88 ono to tak fungovalo... Keď niečo buchlo alebo niekto prišiel susedovcom, .. do okna... čo sa deje .?? 😀 Aj mačku sme mali zvedavú.. na múrik utekala pozrieť, kto zvoní susedom a kto ide po ich dvore 😂

orisker
16. jan 2025

"Lukáš, ja Ti vysvetlím aký je rozdiel medzi *nadpismi* a *nápismi*. Pozri, tu na tejto škatuľke máš (patrične som zdôraznil) *napísané* kryštálový cukor, tu je *napísané* práškový cukor, tu je zas *napísané* vanilkový cukor."
"Takže sú to všetko čo?"
"Cukry."

isis234
16. jan 2025
jankac22
16. jan 2025

@orisker 🤣🤣🤣👍🏻

zuzuliatko18
19. jan 2025

Carobaba (jezibaba)

bubik6x
20. jan 2025

@zuzuliatko18 u nás to bola babagaja

birika
20. jan 2025

@zuzuliatko18 u nas - jebababa

zuzuliatko18
20. jan 2025

@birika 😄

jakubrianka
25. jan 2025

Otázky medzi nebom a Zemou- ,,Mami a žijú kostlivce?”
,,Aj ty sa kedysi vyparíš?” (Chcel sa spýtať či aj ja zomriem)

Na záver dňa vyslovil odhodlanie byť hore celú noc a papať aby podrástol - ,,Budeme dnes veľa papať! Tak, že budeme nafúknutí ako Mechúrik Koščúrik. “

jakubrianka
25. jan 2025

Syn 4,5 r- ,,Au moja noha!”
Syn 2,5r na neho pozerá ako sa snaží nohu rozchodiť a starostlivo sa pýta staršieho - ,,Už ti ide?” :D a neskôr si pre seba mrmle ,,Zlomyseľný zlomčík” 😂

denden77
25. jan 2025

4r. dcera vytiahne plechovu krabicu, v ktorej skladuje pexesa.. pozeram "fiha, ty mas kolko toho pexesa.. ?".. pozrie na mna "plnu rit mama, plnu rit".. 🤦‍♀️🤷‍♀️😁

isis234
26. jan 2025

@denden77 ... som si spomenula... to bola dávnejšia hláška v partii..." Mám toho plnú riť aj volačo " 😝😀

sticker
danette
26. jan 2025

Ide seriál na STV 1. Ukazujú pôrod a čerstvo narodené bábätko. Syn 2 r.: Ó také je počarbané bábätko, špinavé od jahodkoch... 😀😀😀

elibeli12
28. jan 2025

Detska logika nas neska pobavila😁
Svagrina chcela dve lyžičky cukru do kavy...jej maly uteka do kuchyne, doniesol dve lyzicky, oboma naraz horko tazko nabral cukor..a skoro sa aj trafil, ked sypal a oboma aj zamiesal 😄☝️

sono2
29. jan 2025

@elibeli12 muži

isis234
29. jan 2025

@elibeli12 do slova a písmena jej "splnil požiadavku "😝😀

lucianak
29. jan 2025

@elibeli12 pri tomto ma tiez napadla jedna prihoda.

Boli sme u tetky ako deti. A tetka prosi svojho syna... Andrejko, dones mi prosim ta mokru handru.
A Andrejko niesol taku mokru handru cez cely byt, ze z nej az tieklo 😂

shelby88
29. jan 2025

Sestra vraví svojmu synovi (4r)
Zasoievaj mi niečo. Malý jej na to.. Čo si malé minino aby som ti spieval?

isis234
29. jan 2025

@shelby88 😀

angela1103
29. jan 2025

5 ročná: "Pozrime si fotky v albume, tie z môjho detstva" 🙃

tiika
29. jan 2025

@elibeli12 mne to zas pripomenulo..
Malá pri obúvaní, keď mala 2r. Hovorím jej: Najskôr vytiahneme jazyk. Ona: (vyplazi svoj jazyk)
Hovorím: A teraz zatlač. Ona: eeh - eeh (ako pri tlačení na wecku). 🙃

jakubrianka
29. jan 2025

Moji sa veľmi smiali keď som im čítala o Makakoch. Dookola sa ma pýtali, či sa isto tá opička volá Makak a že či rada kaká keď sa tak volá 😂.

biibiana
29. jan 2025

5ročná. ,,Mami vieš vtedy keď som bola ešte mladá a mala ešte všetky zuby" 😀 Myslela mliečne 🤭

lilitela
4. feb 2025

Vysvetlujem synovi, preco si k nemu "dnes" vecer o pol desiatej na chvilu nelahnem:
Vies ja vas velmi lubim, ale niekedy si musim odpocinut, lebo som taka vycerpana, ked sa o vas staram.
On: Viem, co hovoris mami. AJ ja som niekedy taky vycerpany, ked sa staram sam o seba. 😅

h2
5. feb 2025

Syn sa mal naučiť do školy časť básne Marína od Sládkoviča. Číta si to, číta, krúti očami a potom si povzdychne: "Čo boli drogy legálne na Slovensku v tom čase?"

akje
5. feb 2025

@h2 🤣🤣 velmi pobavilo

lubka86
10. feb 2025

Mladsiemu synovi vysla pri preventivke znizena hladina zeleza, musime teda kazdy den davat sirup. Vcera mi hovori-mamiii ty si mi zabudla dat ten kovovy sirup 😁

elibeli12
10. feb 2025

Zijeme v AT a Domco (9) prisiel zo skoly s vtipom:
Mamik 2x2
Ja:4 vier
Dominik: 2x3
Ja vyslovim seks
Dominik: hahahaaaa mit wem (s kym) 🙈🤣
Hovorim: Domco a ty vies co je sex?? Rozumies tomu? Kuka zhrozeny, ze fuuuj ked sa dvaja prilis mojkaju..😁 Tak som zacala vysvetlovat, ze je to vlastne pekne, ak sa dvaja ludia maju radi a zo sexu su deti...
Dominik porozmyslal a hohori: Mamik! Ty si uz tri razy mala sex!!!

cacianka
11. feb 2025

@elibeli12 keby tak vedel koľko x 😍

h2
11. feb 2025

@elibeli12 😂 UŽ tri razy?! Ty sa máš! Ja mám len jedno dieťa, takže... 😂