icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mojkadlo
6. mar 2025

@katie253 Moj syn tiez bude formular, lebo bude vyplnovat v praci formulare.

zuzuliatko18
6. mar 2025

Podavam drobcovi veceru, odpoved: thank you, delivery man.

tiika
13. mar 2025

Hladala som nožnice, s ktorými sa dcerka (4r) hrala a hovorím jej: “Nevidim tu nožnice, a pritom tu včera ešte boli.” Ona na to: “Počkaj tu, idem vyriešiť túto záhadu.” 😅

tiika
13. mar 2025

Učila som malú ako urobit uzol. Ona mi neskôr významne hovorí: maminka, ja poznám ešte jeden uzol. Ja na to, áno, aký? Ona: cesnakový. 🤭

gaja78
14. mar 2025

Mladší syn sa sťažoval, že v škole na obede sedel so samými babami. A starší mu hovorí - to je ale super, aspoň si obzreli čo rád jedávaš a keď si ťa jedna vyberie za manžela, bude vedieť čo ti má variť 🙂

kocurikpupcek
23. mar 2025

Krémovala som svoju 4ročnú dcéru, má pomerne chlpatý chrbátik a vravím jej :"Micka, veď ty máš chlpatý chrbátik! " A ona na to: "nó, ale mama ty máš zase veeeeľmi chlpaté nohy! Tak sa mi nesmej!"🤭

tiika
4. apr 2025

Oznam: “Milí rodičia, poobede sú deti rozmiestnené takto: deti z triedy Včeličky sú v triede Sovičky, deti z triedy Mravčekovia sú v triede Motýlikov, deti z triedy Motýlikov sú v triede Včeličky a deti z triedy Sovičky sú rozdelené medzi Mravčekov a kuchynku. Ďakujeme za pochopenie!”

igiana
4. apr 2025

😆Moj 5 rocny:
“Maminka, v noci sa mi snival sen, ktory sa mi nepacil, tak som si prepol na iny!”

kandelabra
4. apr 2025

6r. si buchla nohu, vecer po sprche som to chcela skontrolovat, len som si nepamatala kde presne to bolo. Tak sa jej pytam, ze kde sa to buchla? A ona: Na bicykli predsa!

dixitka
4. apr 2025

@kandelabra takto presne odpovedá aj môj 2-ročný :D udrie sa napr. o stôl, ide za mnou, nech ho poľutujem, pýtam sa, kde sa udrel a on na to, že na stole 😁

A dnes sa mu tiež podaril vtip: manžel sa ma ráno pýtal, ako som spala. A kým som stihla odpovedať, syn si ľahol na bruško na zem a hovorí: “Hentak!” 😁

isis234
4. apr 2025

@igiana on spí s dialkovým ovládačom 😉

jakubrianka
4. apr 2025

Rožtek s kamienkami = lupačka s makom.

isis234
4. apr 2025

@jakubrianka to mi pripomenulo vtip..... bodka, čiarka, bodka čiarka = makové slíže

kocurikpupcek
7. apr 2025

Sobota ráno, pohodka. Prosím svojho osemročáka aby mi na kávovare spravil kávu. Už vie ktoré gombíky stlačiť🙂, veľmi rád mi pripravuje šálku kávu. Ako mi ju doniesol, pýta sa i svojho otca, že či si dá i on jedno "stresso" ako mama.
Namiesto espresso to skomolil na stresso😅.

zmrzlinka8
7. apr 2025

@kocurikpupcek stresso si dáš, keď máš stres predsa😉

bubik6x
8. apr 2025

@kocurikpupcek zlatý ☺️

isis234
8. apr 2025

@kocurikpupcek fajn, máte doma čašníka.. dobre že si nezapýtal €😉

bubik6x
10. apr 2025

Prababka ( čiže moja babka ) volala mojim deťom cez WhatsApp a hovorí môjmu 3 ročnému synovi:
-Simon nehanbi sa rozprávaj pekne.
Na to moja 8 ročná dcéra z kuchyne kričí:
-Simon máš šťastie že prababka ešte žije! Rozprávaj s ňou!

jankac22
10. apr 2025

@bubik6x 🤣🤣🤣

bubik6x
10. apr 2025

@jankac22 taká istá bola aj reakcia babky 🤣 ešte dobre že má zmysel pre humor 🤣🤣

danette
11. apr 2025

Mami ja kokotuľam kocky!

12katka21
11. apr 2025

Otazky pre 5 rocneho ...
Taky maly chlapcek ta chce bit, ale ty si ovela silnejsi. Co urobis?
Budem ho len tak slabo bit.

Z chlapcov rastu muzi a z dievcat? - manzelky

Pivo a vino je? - nezdrave

zafi
13. apr 2025

bavila som sa s deťmi o koňoch a potom Palko sa pýta, že či existuje aj v reále mulica. Vravím mu, že áno, že je to kríženec koňa a osla....a na to Palino, že ahááá takže to sa osol oženil s koňom 🙂

vanesnicol
15. apr 2025

Na prechádzke s dcérou (5 r )Pýtam sa jej kam chce ísť teraz. Nahnevane mi odpovedá : Ja neviem. Ty si dospelá ty rozmýšľaj. 😅

zuzuliatko18
16. apr 2025

Maminka, ja som vitaznik.
Som obleceny ako sportovnik.

Maminka, tatinko je neskuseny v upratovani?

akrobrab
Autor odpoveď zmazal
akrobrab
16. apr 2025

4r syn vyberal v knizke, ktory stavebny stroj mi kupi, ked bude velky. Rozhodol sa pre buldozer. Trochu sa zhacil a opytal sa ma “Maminka a budes vediet soferovat buldozer?” Potom sa na chvilu zamyslel a len tak pre seba si povedal “Jasne, ze ano, ved si maminka”.
💪 Nech mu tento pohlad na mna vydrzi. 🙂

bolarazjedna
16. apr 2025

@akrobrab 😍😍😍 toto je veľmi milé vyznanie lásky a bezhranicnej dôvery

lucianak
17. apr 2025

@akrobrab jooooj, to je take mile 😍 maminky su hrdinky, maminky dokazu aj nemozne, pokial je treba 😃

zuzuliatko18
17. apr 2025

Zacul v telke slovo bohaty, pyta SA, kto to je, hovorim, ze ten, kto ma niecoho Vela, napr. On hraciek. Odpoved: ja som bohaty na maminku♥️