icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

akrobrab
20. apr 2025

4r na vylete:
“Tatinko, ten chlapec rozprava po cesky?”
“Nie, po anglicky.”
“On je anglicak?”

vanesnicol
23. apr 2025

Akurat dnes pred spaním dcérka ( 5r) Mami ? Oci ? Viete čo? Po dlhej dlhej noci ... Viete co uvidíte ako prvé ? ... MŇA 🥰🤣

zuzuliatko18
29. apr 2025

Tatinko, preco si sa tak vykrasnil?

lucianak
29. apr 2025

Syn, ked bol mensi, tak do 3r mohol mat...
Ocko, mam ta rad jak 500 eur 🤑🤑🤑😂

jankac22
4. máj 2025

Syn (9 rokov) si robil hrianku a natieral nutelou a pocujem z kuchyne ako vzdycha "fuu to, je ale roboty" 😆

mircalla
4. máj 2025

Dcera je bilingualna...Boli sme na Mallorke a hrala sa na plazi s takym dievcatkom....Kedze tam bolo vela britov, pytam sa dcery (mala vtedy 7), ci ma to dievcatko britsky prizvuk....Dcera ze nie, hovori anglicky celkom dobre

makodob
4. máj 2025

Moj 3r synček má veľa takých vtipných príhod. Dnes ich bolo viac. Prišiel za mnou a vraví mi: ,,Mamka, Grétka mi buchla do brány. “ chvíľku mi trvalo, kými mi došlo, že ide o bradu 😁

Ale najviac bolo, ako pochopil moju inštrukciu, keď sme boli na wc. Synček je po chorobe a dosť ešte odkašlieva. Tak mu vravím, ak odkašleš soplíky, tak ich možeš vypľuť aj do záchoda. Na to sa zohol do wc misy a začal do záchoda nasilu kašľať 😂 potom mi vraví: ,,Mamka, teraz mi nejde.” 😂 No nemiluj ho 😊♥️

elibeli12
6. máj 2025
@mircalla

Dcera je bilingualna...Boli sme na Mallorke a hrala sa na plazi s takym dievcatkom....Kedze tam bolo vela britov, pytam sa dcery (mala vtedy 7), ci ma to dievcatko britsky prizvuk....Dcera ze nie, hovori anglicky celkom dobre

@mircalla moje deti trojjazycne....vychod po mne, zapad po muzovi a narodene zijuce v AT:
Hen kukaj tote pferde 😅
Alebo
Mami.. ty a babka inak cudne po slovensky vypravate 😅( Si myslim rozpravate ked uz)

larinka552
11. máj 2025

Nie je to sice hlod mojho dietata ale je to vtipne.
Pracujem v lekarni a vydavala som mamicke s chlapcekom Pamycon kvapky do nosa. Hovorim - treba ho drzat v chladnicke. A ten maly sa hned na to opytal ze mna? 😳😁🤭

isis234
12. máj 2025
@elibeli12

@mircalla moje deti trojjazycne....vychod po mne, zapad po muzovi a narodene zijuce v AT:
Hen kukaj tote pferde 😅
Alebo
Mami.. ty a babka inak cudne po slovensky vypravate 😅( Si myslim rozpravate ked uz)

@elibeli12 ..vyprávate... je juhozápad... takže v pohode 😉

mk1111111111
12. máj 2025
@isis234

@elibeli12 ..vyprávate... je juhozápad... takže v pohode 😉

@isis234 my vypravame aj na zapade🤣

jankac22
19. máj 2025

Syn strasne chcel ochutnat Coca Colu s prichutou vanilka, tak sme kupili a ked mi dal ochutnat vravim: "Ale ved tu vanilku tam vobec necitit." Moj "zlaty" syn hned na to: "Ale mama ty uz si stara, ty uz necitis chute." 🤣🤣🤣🤣 No zlaticko, co vam poviem..😆

lilitela
19. máj 2025

13r prebera na Biologii ludsku reprodukciu, tak doma ma este nejake doplnujuce otazky. 😀 No, kazdopadne, ked som jej teda priblizne vysvetlila, ako asi vyzera ejakulat, a ze tam moze byt 100 mil. spermii, ale ze teda dovnutra vajicka sa nakoniec dostane iba jedna jedina, tak len sucho skonstatovala - "tak toto bolo jedinykrat v mojom zivote, ked som nieco vyhrala." 😂

jakubrianka
19. máj 2025

Návod na domáceho mamuta (5r)- mamut sa schová v jaskyni, kde mu drak zapáli oheň a mamut odmrzne. Potom si ho môžu zobrať susedia a chovať ho ako domáce *zvieratko* .

vanesnicol
23. máj 2025

Mami ? Z čoho máš také cici ? Z mäsa ? 😅🤭

denden77
2. jún 2025

dcera 4r9m vedie debatu o rodicoch, zrazu sa zamysli a povie "inak mama, ja som tak rozmyslala, vy ste strasne dobri rodicia.. ved vy mi cely moj zivot pomahate, uplne cely.." 🤷‍♀️😁

kocurikpupcek
13. jún 2025

Môj osemročák došiel zo ZOO, kde bol so školským klubom poobede, celý naradovaný lebo vraj mal dnes šťastie. Vraj všetke deti hladkali somárika v ohrade, ale iba on mal to šťastie, že ho ten somár uhryzol! A ukázal mi začervenaný lakeť.
Vravím mu: "jeminé, dúfam,že si nechytil nejakú infekciu🤦‍♀️🙄!"
A jeho starší brat ( 12r.) mu vraví, že: "Vieš, ako sa stal z obyčajného chlapca Spiderman? No tak,že ho uhryzol pavúk! Takže, ktovie čo sa teraz z teba stane ak ťa uhryzol somár..."🫣😅

ichbinich
13. jún 2025
@kocurikpupcek

Môj osemročák došiel zo ZOO, kde bol so školským klubom poobede, celý naradovaný lebo vraj mal dnes šťastie. Vraj všetke deti hladkali somárika v ohrade, ale iba on mal to šťastie, že ho ten somár uhryzol! A ukázal mi začervenaný lakeť.
A jeho starší brat ( 12r.) mu vraví, že: "Vieš, ako sa stal z obyčajného chlapca Spiderman? No tak,že ho uhryzol pavúk! Takže, ktovie čo sa teraz z teba stane ak ťa uhryzol somár..."🫣😅

@kocurikpupcek 😂😂😂👍👍👍

ha_ha
13. jún 2025
@kocurikpupcek

@kocurikpupcek 😂 Donkeyman! Len ktovie, akú bude mať superschopnosť. 😅

zuzuliatko18
15. jún 2025

Kompliment: pozeráme videá o mačkách, ako varia, jedia a tak, vsetko AI. Kubko sa pýta: mami, aj ty by si vedela tak dobre variť, keby si sa zmenila na mačku?

mircalla
15. jún 2025
@zuzuliatko18

Kompliment: pozeráme videá o mačkách, ako varia, jedia a tak, vsetko AI. Kubko sa pýta: mami, aj ty by si vedela tak dobre variť, keby si sa zmenila na mačku?

@zuzuliatko18 Toto je top

isis234
15. jún 2025
@zuzuliatko18

@zuzuliatko18 podarený

sticker
elibeli12
16. jún 2025

Telefonovala som s muzom a na konci mu hovorim: dakujeeem, lubim taaa..skor zlozil, asi to ani nepocul a tak si mrmlem pre seba: no super, ziadna odpoved...
Eli nechapavo potriasla hlavou a hovori: co to je za "mandzel"?! 😅

isis234
16. jún 2025
@elibeli12

Telefonovala som s muzom a na konci mu hovorim: dakujeeem, lubim taaa..skor zlozil, asi to ani nepocul a tak si mrmlem pre seba: no super, ziadna odpoved...
Eli nechapavo potriasla hlavou a hovori: co to je za "mandzel"?! 😅

@elibeli12 😝😅 ... možno sa ponáhlal a domá dá odpoveď 😉

zuzuliatko18
21. jún 2025

Ideme si tak elektrickou, zrazu padne otazka: " maminka, ten ujo ma take spinave tricko?" Pani cestujuca s uvedneym panom, vedla ktorej Kubko stal, SA zacala uskrnat. S usmevom vysvetlujem, ze to ma pan taky vzor na tricku (batikovane).
" Maminka, ale mne aj tak pripada spinave."
Pan s pani to nastastie vzali s usmevom a zasmiali sa🤷‍♀️

elibeli12
21. jún 2025
@isis234

@elibeli12 😝😅 ... možno sa ponáhlal a domá dá odpoveď 😉

@isis234 a nedal 😅 na prd mandzel je to 😅

bolarazjedna
21. jún 2025

Večer pred odchodom na dovolenku môj 3ročný šajo v rámci večerného šalenia hodil plech z kuchynskej linky na otcovu nohu.
Po ukludnení emócií z oboch strán som sa mu prihovorila v posteli, prečo sa to nesmie robiť. Pýtam sa ho: a čo keď sa ockovi zlomí noha? Ako pôjde potom na dovolenku, ako sa bude prechádzať? A syn s úplnou evidentnosťou hovorí : " s jednou nohou".

isis234
21. jún 2025
@bolarazjedna

Večer pred odchodom na dovolenku môj 3ročný šajo v rámci večerného šalenia hodil plech z kuchynskej linky na otcovu nohu.
Po ukludnení emócií z oboch strán som sa mu prihovorila v posteli, prečo sa to nesmie robiť. Pýtam sa ho: a čo keď sa ockovi zlomí noha? Ako pôjde potom na dovolenku, ako sa bude prechádzať? A syn s úplnou evidentnosťou hovorí : " s jednou nohou".

@bolarazjedna rezerva, má aj druhú... Vynašiel sa

kocurikpupcek
26. jún 2025

Môj osemročák plánoval koho pozve na svoju narodeninovú oslavu svojich deviatin a začal vymenovávať svojich kamarátov: Maxík Z., Maxík K., Maxík B., Maxík Š., ....a jeho brat ( 12ročný) mu nato: "nejako je veľa tých Maxíkov. Nejako sa namnožili! To im rodičia nevedeli vymyslieť aj iné mená?"
😅

bubik6x
27. jún 2025

Bývame v zahraničí a včera v noci ma 3 ročný syn celý vystrašený zobudil, že počul veľký buchot nato som aj ja počula výbuchy, celá vystrašená som zobrala telefón a pozrela na stránku 112 kde si môžete vyhľadať čo sa deje. Začala horieť budova firmy, ktorá je od nás vzdialená asi 600 metrov a bolo počuť niekoľko desiatok výbuchov. Synovi som vysvetlila čo sa deje a že sa nemusí báť, že nám nič nehrozí, na to on rýchlo zobral svoju hasičskú prilbu a kričí : Mama kde mám hasiaci prístroj? Rýchlo musíme ísť hasiť!