icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

isis234
27. jún 2025
@bubik6x

Bývame v zahraničí a včera v noci ma 3 ročný syn celý vystrašený zobudil, že počul veľký buchot nato som aj ja počula výbuchy, celá vystrašená som zobrala telefón a pozrela na stránku 112 kde si môžete vyhľadať čo sa deje. Začala horieť budova firmy, ktorá je od nás vzdialená asi 600 metrov a bolo počuť niekoľko desiatok výbuchov. Synovi som vysvetlila čo sa deje a že sa nemusí báť, že nám nič nehrozí, na to on rýchlo zobral svoju hasičskú prilbu a kričí : Mama kde mám hasiaci prístroj? Rýchlo musíme ísť hasiť!

@bubik6x obetavý...🍀 ale je to hrôza že v noci také niečo sa deje a hasiči musia zachraňovať

bubik6x
27. jún 2025
@isis234

@bubik6x obetavý...🍀 ale je to hrôza že v noci také niečo sa deje a hasiči musia zachraňovať

@isis234 celé šťastie že sa nikomu nič nestalo, lebo počas požiaru tam boli aj ľudia

isis234
28. jún 2025
@bubik6x

@isis234 celé šťastie že sa nikomu nič nestalo, lebo počas požiaru tam boli aj ľudia

@bubik6x tak to bolo šťastie. prst Boží, anjeli

lydiasabolova
28. jún 2025

hrajem sa s mojou 2,5ročnou na varenie a jedenie a ona akože pije a komentuje: vypil som všetko pivo 🍺 😂
čo vám poviem, radlerovské obdobie začalo 😂

lydiasabolova
28. jún 2025

už si nepamätám presné slová, ale syn 5r pribehol do izby hrať sa s drevenými kockami, pozrel na ne, že rozhádzané sú, tak to sa nejde hrať a zvrtol sa na päte a šiel preč 😂 asi sa mu ich nechcelo zbierať z celej izby alebo neviem prečo 😂 som sa ho ani nestihla spýtať čo tak rýchlo zdúchol 😂

dixitka
28. jún 2025

Obliekla som si dnes jedny šaty - len tak narýchlo, na domáce oblečenie - a spýtala som sa muža, či sa mu páčia. Pozeral na mňa nejako pochybovačne, tak mu hovorím, že neboj, bude to lepšie vyzerať bez toho oblečenia pod tým a keď si dám aj podprsenku. Synovi (2 r.) sa to slovo akosi zapáčilo a začal vyspevovať “podprsenkaa, podprsenkaaa, môže byť!” Stále dookola :D Potom išiel s mužom do obchodu, no keď sa vrátili, začal novú verziu pesničky: “Podprsenka je najlepšiaaa!”

zuzuliatko18
2. júl 2025

Maminka, mne sa nieco skomplikovalo v hlavicke , preto som bol nahnevany.

bubik6x
3. júl 2025

Dnešný hlod mojej 8 ročnej dcéry:
Hovorím len tak pre seba:
-strasne ma cicky bolia!
Ona na to:
-mama to preto lebo vysia!

bolarazjedna
3. júl 2025
@bubik6x

Dnešný hlod mojej 8 ročnej dcéry:
Hovorím len tak pre seba:
-strasne ma cicky bolia!
Ona na to:
-mama to preto lebo vysia!

@bubik6x visia, nie vysia 🙂

bubik6x
4. júl 2025
@bolarazjedna

@bubik6x visia, nie vysia 🙂

@bolarazjedna jaj vôbec som si nevšimla 🤣

zuzuliatko18
6. júl 2025

Moji rodicia idu adoptoval maciatka. Vcera sme ich boli pozriet (prvykrat v zivote videlalicke maciatka).
Ked je najvacsie stastie zaroven najvacsim nestastim, pretoze tie nadherne maciatka nemozu ist s nami domov😎

Dnes rozprava zazitky tatinkovi: tatinko, ty si urcite velmi smutny, ze si nevidel tie prekrasne maciatka.
Tatinko: ano, som nerad.
Kubko: no, zivot je tazky.

jakubrianka
6. júl 2025

Hovorím synovi: napi sa aj ty z liečivého prameňa, je výborný. Syn sa napil, vystrel sa, utrel ústa do rukáva a zahlásil - ,,a ja mám veľmi rád takú pálenku” 🤦‍♀️🙏 Vravím mu, to je minerálka, nie pálenka (naozaj netuším odkiaľ vzal také slovo). Potom neskôr sa ma pýta: ,, a… mami? Čo povedia ľudia, že taký malý a pil som minerálku ♥️?

mijunik
17. júl 2025

Stála som pri okne opretá predlaktiami o parapet a môj 14-ročný syn to komentoval, že aká som prehnutá. (Bola som prehnutá v chrbte smerom, ako keby som chcela ísť do záklonu.) A pokračoval: “Keby si sa viac prehla, aukala by si od bolesti.” Neviem, ako na to prišiel, keďže s chrbtom našťastie problémy nemám. Tak som sa prehla najviac ako som dokázala a môj syn zrejme v obavách o moju celistvosť zvolal: “Mami, pozor na chrbticu, veď máš 50 rokov!”… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ale tých 50 rokov budem mať až v novembri.

zuzuliatko18
20. júl 2025

Drobec pred spanim hra nahanacku po posteliach, vynrazam sa, ze ak okamzite nepojde spat, odvleciem mu postel.do vedlajsej izby a nemoze ani spat s nami. Akoze nenapadne si zasomre: no to urcite

isis234
21. júl 2025
@zuzuliatko18

Drobec pred spanim hra nahanacku po posteliach, vynrazam sa, ze ak okamzite nepojde spat, odvleciem mu postel.do vedlajsej izby a nemoze ani spat s nami. Akoze nenapadne si zasomre: no to urcite

@zuzuliatko18 😂😂 podarený.... že takú ešte nehrali...(som si spomenula)

1babajaga1
Autor odpoveď zmazal
1babajaga1
Autor odpoveď zmazal
danette
28. júl 2025

Syn sa veľmi rád v poslednej dobe hraje v aute. Momentálne sme na dovolenke v Chorvátsku. Cestovali sme v noci. Mali sme aj vysielačky cez ktoré sme sa spájali s bratom v druhom aute. Nadránom sme zastavili na odpočívadle aby sme si trochu oddýchli. Syn 3 r. sa vypýtal do auta. Cez sedadlo spolujazdca prešiel až za volant. Myslela som že začne krútiť volantom. On však v sekunde siahol po vysielačke, potmehudsky sa si ju priložil k ústam, prikrčil sa aby bol nenápadný a zahlásil do vysielačky : Dopredu ideme! 🤣🤣🤣🤣

isis234
29. júl 2025
@1babajaga1
Odpoveď bola zmazaná

@1babajaga1 keď často sa spomína Čína.. čínske oblečenie, obchody, čína-jedlo..(mne veľmi chutí)
Nepovedala si náhodou..: Nechcem nič počuť .... námietku.... možno tak si to dal do súvislosti...starí ľudia zvyknú hovoriť: ..keď sa dožijem..budúceho roka
@danette tajný agent 😂

1babajaga1
Autor odpoveď zmazal
lilitela
29. júl 2025
@danette

Syn sa veľmi rád v poslednej dobe hraje v aute. Momentálne sme na dovolenke v Chorvátsku. Cestovali sme v noci. Mali sme aj vysielačky cez ktoré sme sa spájali s bratom v druhom aute. Nadránom sme zastavili na odpočívadle aby sme si trochu oddýchli. Syn 3 r. sa vypýtal do auta. Cez sedadlo spolujazdca prešiel až za volant. Myslela som že začne krútiť volantom. On však v sekunde siahol po vysielačke, potmehudsky sa si ju priložil k ústam, prikrčil sa aby bol nenápadný a zahlásil do vysielačky : Dopredu ideme! 🤣🤣🤣🤣

@danette Len nezabudnite kluce zo zapalovania vybrat, pripadne aj schovat. Nam sa tak stalo. V garazi. To bola este len jazda 😂 Nas zachranilo, ze pri stene, pred autom, mam naukladane kartonove krabice, do ktorych balim tovar. To boli este casy, ked som potom bojazlivo skocila k dietatu so slovami: "preboha si v poriadku?" Dnes by to uz bolo: "jezismaria, co zase robite?" 😅

zuzuliatko18
29. júl 2025

Zadriemala som v spalni (beriem lieky na virozu a dost ma z nich lame), dosiel drobec a komentar: no to som mohol cakat.

isis234
29. júl 2025
@zuzuliatko18

Zadriemala som v spalni (beriem lieky na virozu a dost ma z nich lame), dosiel drobec a komentar: no to som mohol cakat.

@zuzuliatko18 😂 si to viem na živo predstaviť 😂
xixi, nepovedala si mu, že si pôjdeš zdriemnuť???😉

zuzuliatko18
29. júl 2025
@isis234

@zuzuliatko18 😂 si to viem na živo predstaviť 😂
xixi, nepovedala si mu, že si pôjdeš zdriemnuť???😉

@isis234 nemala som to v plane 😀 ale aj keby, je lepsie sa vyparit nepozorovane, lebo on rozprava uuuuuplne stale (dobueha zameskane, do 3 rokov ani necekol).

isis234
29. júl 2025
@zuzuliatko18

@isis234 nemala som to v plane 😀 ale aj keby, je lepsie sa vyparit nepozorovane, lebo on rozprava uuuuuplne stale (dobueha zameskane, do 3 rokov ani necekol).

@zuzuliatko18 synovec mladší tak. Skoro začal chodiť a nechcelo sa mu rozprávať. Až neskôr... až ho potom upozorňovali, aby bol ticho😉😅

zuzuliatko18
4. aug 2025

Rozpravame sa o rodinnych vazbach, babka jej sestra a tak. Na konci zvola: vau, to som nevedel.
A smutne doda: A ja nemam ani zenu.

ekira1
21. aug 2025

Bola som na cintoríne so 4ročným, vysvetľujem mu, že v hroboch spinkajú mŕtvi. Prídeme domov, niečo kreslí, potom mi s láskou donesie obrázok pre mňa ❤️ dáva mi ho so slovami, to som nakreslil len pre teba, tvoj vlastný cintorínsky hrob s krížom len pre teba 🥰 vlastný hrob poteší v každom veku 🫢

zuzuliatko18
25. aug 2025

Drobec nieco odo mna chcel, co mu tatinko predtym zakazal (nevedela som o tom, nebola som doma). Tak mu vysvetlujem, ze ked mu ja alebo tatinko nieco zakazeme, tak to plati. Odpoved: maminka, ale ved Ty rozhodujes vsetko o zivote.

jakubrianka
25. aug 2025

Cestujeme a syn 3r. sa pýta - ,,a už sme v tej obci?” - áno sme a on ďalej pokračuje- ,,a tu sa teraz vyvraciam?” 😹

5r syn príde za mnou a rozhodným hlasom akoby práve objavil diamant zahlási - ,,Vidíš to dievčatko? Tak tú, si ja zoberiem za ženu!” - ,,Má taký krásny zelený kobúk!” 😻

isis234
25. aug 2025
@zuzuliatko18

Drobec nieco odo mna chcel, co mu tatinko predtym zakazal (nevedela som o tom, nebola som doma). Tak mu vysvetlujem, ze ked mu ja alebo tatinko nieco zakazeme, tak to plati. Odpoved: maminka, ale ved Ty rozhodujes vsetko o zivote.

@zuzuliatko18 muž je hlava rodiny a žena je krk. Krk hýbe hlavou.. Aj syn si to všimol😉😅