icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

vanesnicol
25. aug 2025

dcéra 5r.
Otvárala dvere ockovi na wc ( veľká)
Vravím jej neotváraj dvere Ockovi lebo bude na chodbe smrad.
Ona: No ta čo ja si nájdem takého čo smrad nerobí 🤣🤣🤣

kocurikpupcek
27. aug 2025

Pýtam sa môjho deväťročáka, keď som ratovala mokré tepláky, tenisky atď: " Prosím ťa, to ako si mohol spadnúť do toho potoka!?"
" nó mama, úplne normálne som spadol do potoka! Ty nevieš, čo je to normálne spadnúť do potoka? Nevieš?"

elibeli12
31. aug 2025

Boli sme na trhoch, kde boli aj kolotoce, strelnice, somariny atd...romanticky sa pytam muza: tato, co mi vystrelis? Ruzu, ci macka??
Dominik sucho: tatoo? Asi oko!
😂😂😂

ichbinich
31. aug 2025
@elibeli12

Boli sme na trhoch, kde boli aj kolotoce, strelnice, somariny atd...romanticky sa pytam muza: tato, co mi vystrelis? Ruzu, ci macka??
😂😂😂

@elibeli12 🤣🤣🤣

isis234
31. aug 2025
@elibeli12

😂😂😂

@elibeli12 😂😂😂

spolumatka
6. sep 2025

Syn čerstvo 6 r . ,má za sebou prvé dni školy . Po príchode domov ,začne rozhorčene : ,,tak ja si tam jem orechy s jablkom na desiatu a deti majú donuty ,, 😁

isis234
6. sep 2025
@spolumatka

Syn čerstvo 6 r . ,má za sebou prvé dni školy . Po príchode domov ,začne rozhorčene : ,,tak ja si tam jem orechy s jablkom na desiatu a deti majú donuty ,, 😁

@spolumatka mal zdravšiu desiatu.

lubka86
12. sep 2025

Synovi nesli do hlavy slovicka z ANJ. Cely nestastny mi hovori: "mami ked ja mam mozog plny spomienok na detstvo, preto sa mi tam uz nic ine nezmesti!!!" No, celkom blbe na to, ze je este len tretiak... 🙃

isis234
12. sep 2025
@lubka86

Synovi nesli do hlavy slovicka z ANJ. Cely nestastny mi hovori: "mami ked ja mam mozog plny spomienok na detstvo, preto sa mi tam uz nic ine nezmesti!!!" No, celkom blbe na to, ze je este len tretiak... 🙃

@lubka86 musí triediť... niečo "vyhodiť" aby sa mu tam zmestili slovíčka.
Spomenula osm si,,, ako profesor vravel žiakom...nevime už aká bola téma... ale,, to by trochu platilo aj na tie slovíčka..
"Ak dáte do pohára piesok, kamene sa vám tam už nezmestia. Musíte vysypať piesok, dať kamene až potom piesok.. aby vyplnil pohár.."
..aj on, nemyslieť čo bolo, len sa sústrediť na to, čo sa učí... On si na to zvykne..
Skôr ak sa budú učiť pesničku... tam si zapamätá slovíčka a preklad

bolarazjedna
13. sep 2025

Dnes ideme domov zo škôlky a v aule syn (3r) mi začne nahlas ukazovať, že aha maminka, tam je bábätko!! Ja tak rozmýšľam, že hmmm, čo to vidí, mysli toho strašiaka proti vtákom na nástenke?? Už sme boli vonku, keď asi po minúte som pochopila, že on ukazoval na tú jedinú tetu v aule, ktorá mala cez 50rokov a mala veľmi veľké brucho 🤣😅
Našťastie teta to zobrala s humorom, aj jed ha som vtedy nechápala, čo jej prišlo smiešne, myslela som si, že sa smeje na tom, s akým nadšením mi syn ukazuje veci naokolo 😆
Snažila som sa mu potom vysvetliť, vze teta iba jedla priveľa sladkostí a čipsov, preto ma veľké brucho. Ale nepodarilo sa mi ho zbaviť presvedčenía, že teraz keď sa on riadne napapá, tak bude mať v brušku bábätko.

isis234
13. sep 2025
@bolarazjedna

Dnes ideme domov zo škôlky a v aule syn (3r) mi začne nahlas ukazovať, že aha maminka, tam je bábätko!! Ja tak rozmýšľam, že hmmm, čo to vidí, mysli toho strašiaka proti vtákom na nástenke?? Už sme boli vonku, keď asi po minúte som pochopila, že on ukazoval na tú jedinú tetu v aule, ktorá mala cez 50rokov a mala veľmi veľké brucho 🤣😅
Našťastie teta to zobrala s humorom, aj jed ha som vtedy nechápala, čo jej prišlo smiešne, myslela som si, že sa smeje na tom, s akým nadšením mi syn ukazuje veci naokolo 😆
Snažila som sa mu potom vysvetliť, vze teta iba jedla priveľa sladkostí a čipsov, preto ma veľké brucho. Ale nepodarilo sa mi ho zbaviť presvedčenía, že teraz keď sa on riadne napapá, tak bude mať v brušku bábätko.

@bolarazjedna to mi pripomenulo vtip... Malý chlapček sa rád špáral v nose. Mama ho nevedela odučiť od toho a povedala mu, že mu narastie brucho. Cestovali v autobuse. Sedela tam i tehotná žena. Chlapček sa na ňu usmieval.
Ona sa ho pýta: "Ty ma poznáš?"
On: "Nie, ale viem, čo ste robili"
😉

bolarazjedna
13. sep 2025
@isis234

@bolarazjedna to mi pripomenulo vtip... Malý chlapček sa rád špáral v nose. Mama ho nevedela odučiť od toho a povedala mu, že mu narastie brucho. Cestovali v autobuse. Sedela tam i tehotná žena. Chlapček sa na ňu usmieval.
Ona sa ho pýta: "Ty ma poznáš?"
On: "Nie, ale viem, čo ste robili"
😉

@isis234 áno, toto som už čítala, dobre som sa zasmiala aj vtedy 🙂

zuzuliatko18
26. sep 2025

Nezne detske pomenovania: mamincicka, mamulienka, mamhovienka

adrestia
8. okt 2025

Môjmu synovi (5 r.) pribudla po prázdninách v škôlke nová spolužiačka Lucka, ktorá má silno veriacich rodičov. Je to vidieť aj na jej mamine, ktorá chodí – na rozdiel odo mňa – oblečená veľmi konzervatívne.
Pred pár dňami sme sa stretli, keď sme prišli po deti. Môj lapaj sa ňu chvíľu díval a potom zahlásil:
„Mami, Luckina maminka má krivé nohy, keď stále nosí dlhé sukne?“ 😅
Myslela som, že sa od hanby prepadnem pod zem, ale Luckina mamina to vzala s humorom a len sa na nás milo usmiala.

gdu
8. okt 2025

dcéra: ... a teraz idú do toho Bernokoalova?

denden77
8. okt 2025

dcera (5r) sa rada hra s Barbie, dookola ich oblieka.. zavolala svojho otca, ci sa mu paci, ako ich zladila.. tak muz hovori "fiiiha, ake krasne saty, krasna vecerna toaleta.. vies co je vecerna toaleta?".. dcera "jasne tato, to je ked sa ides vecer po tme vy💩".. 🤷‍♀️😁

heidi4
8. okt 2025
@denden77

dcera (5r) sa rada hra s Barbie, dookola ich oblieka.. zavolala svojho otca, ci sa mu paci, ako ich zladila.. tak muz hovori "fiiiha, ake krasne saty, krasna vecerna toaleta.. vies co je vecerna toaleta?".. dcera "jasne tato, to je ked sa ides vecer po tme vy💩".. 🤷‍♀️😁

@denden77 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻👌🏻👌🏻

isis234
8. okt 2025
@denden77

@denden77 😂😂
..Rozprávajú sa kamoši?
- Prečo naberáš do pohára vodu zo záchoda?
- Lekár mi povedal, aby som si tvár umýval toaletnou vodou

isis234
8. okt 2025
@adrestia

Môjmu synovi (5 r.) pribudla po prázdninách v škôlke nová spolužiačka Lucka, ktorá má silno veriacich rodičov. Je to vidieť aj na jej mamine, ktorá chodí – na rozdiel odo mňa – oblečená veľmi konzervatívne.
Pred pár dňami sme sa stretli, keď sme prišli po deti. Môj lapaj sa ňu chvíľu díval a potom zahlásil:
„Mami, Luckina maminka má krivé nohy, keď stále nosí dlhé sukne?“ 😅
Myslela som, že sa od hanby prepadnem pod zem, ale Luckina mamina to vzala s humorom a len sa na nás milo usmiala.

@adrestia tiež rada nosím dlhé sukne. Tak preto?? sa niektorí divne pozerajú😂

denden77
9. okt 2025
@isis234

@denden77 😂😂
..Rozprávajú sa kamoši?
- Prečo naberáš do pohára vodu zo záchoda?
- Lekár mi povedal, aby som si tvár umýval toaletnou vodou

@isis234 ano, presne toto na nu nasledne muz vyskusal, ze co je toaletna voda teda.. odpoved bola samozrejme voda zo zachoda 🤣

vanesnicol
30. okt 2025

Dcéra 5r.
Mamka keď chceš vyzerať ako predtým na tej fotke ( Foto z tabla ( pekná, mladá, chudá teraz presný opak)
Tak sa nepozeraj do zrkadla 🤦🤦🤦🤦
" Ďakujem zlatíčko hneď mi je lepšie 😮‍💨"

akje
31. okt 2025
@vanesnicol

Dcéra 5r.
Mamka keď chceš vyzerať ako predtým na tej fotke ( Foto z tabla ( pekná, mladá, chudá teraz presný opak)
Tak sa nepozeraj do zrkadla 🤦🤦🤦🤦
" Ďakujem zlatíčko hneď mi je lepšie 😮‍💨"

zuzuliatko18
14. nov 2025

Drobec chcel skladat puzzle a teraz sedi a caka, kym ja skladam. Spytala som SA, ze co caka, ci na godota. Otazka: kto je gogotok?

matovicova
14. nov 2025

Pýtam sa môjho prváčika, ktorý predmet v škole sa mu najviac páči. Syn sa zamyslí a zahlási, OBED 😀

bubik6x
14. nov 2025

Dcéra chcela povedať bratovi "zrazí ťa auto" a namiesto toho povedala "porazí ťa auto" a ja jej na to hovorím:
Hovorí sa "zrazí ťa" a porazí tak akurát mňa z vás dvoch!

isis234
14. nov 2025
@matovicova

Pýtam sa môjho prváčika, ktorý predmet v škole sa mu najviac páči. Syn sa zamyslí a zahlási, OBED 😀

isis234
14. nov 2025

@bubik6x 😂

spolumatka
28. nov 2025

Boli sme dnes podpisovať nejaké papiere v poisťovni a boli sme aj s malou 2 roky .
Milá pani sa jej opýtala na meno. Naša pohotovo odpovedala na otázku ako sa volá ,že ,,opica,, 🤦🏼‍♀️
Ten náš výraz tvári 😄 nikdy predtým to nepovedala

zuzuliatko18
28. nov 2025

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀

isis234
Autor odpoveď zmazal