icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

dena10
19. sep 2015

Síce nie hláška, ale manželovi pribudla cenovka na aute...

dana_l
19. sep 2015

pytam sa maleho ked bol na zachode a urobil velku potrebu.
ja - to brusko ti vytlacilo taku velku hurku?
on - nie, to rit urobila

dana_l
19. sep 2015

@dena10 to mal urcite velku radost z toho pisania 😝

1fifinka1
20. sep 2015

Neterka dvojrocna mi rozpravala, ze boli u starkej a starka ma psa. Pytam sa " a ako sa vola ten pes?" Premyslala tak som jej chcela pomoct a pytam sa " no ako nanho krici starka?" A ona premyslala a hovori "bez do budy!".

mariannah81
21. sep 2015

Náš malý kamarát mal teraz na návšteve babku, tak sme s nimi nechodili von, aby mali čas na babku ...
Malá mala za ním už absťák a strašne sa ho dožadovala. Hovorím jej, nejdeme s nimi von, lebo tu majú babku. Vraj: aha ... Potom večer sa ma pýta: akú má babku? Takú inú však? Takú chlapčenskú. Lebo on je chlapček ...

katarinka48
22. sep 2015

Baby zavidteee 🙂Miriam kuka tv a na Kolenika ze
" ahaa mamiii moj ockooo"

h2
22. sep 2015

Náš Vilko zistil, že existujú vtipy a strašne chcel, aby som mu nejaký povedala. Nevedela som si na žiadny vhodný spomenúť, až nakoniec mi napadol jeden, ktorý som poznala ešte ako dieťa, tak som mu ho povedala: "Letia dva balóniky okolo pichľavého kaktusu a jeden balónik hovorí druhému: `Pozor, kaktuSSSSsssss s s s !`A druhý balónik:`Čo hovoríŠŠŠŠŠššššš š š š ?`" Po tom, ako som synovi vysvetlila, že tie balóniky syčia, lebo oba vyfučali, sa mu vtip hrozne páčil a večer ho takto porozprával Tatinkovi: "Letia dva balóniky. Jeden hovorí: `Pozor!` A druhý: `Čože?`" Hm, už dávno som sa na skazenom vtipe tak dobre nenasmiala. 😀

zara0201
22. sep 2015

Syn: Mami, prečo je na oblohe už mesiačik?
Ja: Lebo ide byť noc.
Syn: Ale veď ešte nie je tma.
Ja: No tak to sa dnes so slniečkom asi skôr vystriedali.
Syn: Aha, slniečko malo asi nejakú poruchu...

siska53
22. sep 2015

@katarinka48 no...mas co doma partnerovi vysvetlovat! 🙂)

siska53
22. sep 2015

Dnes pocujem z telky: Bude fukat muzny vietor.. No juzny to mal byt.. Asi pojdem na vysetrenie sluchu.🙂

tara
28. sep 2015

@nikitaf toto bolo super! tie deti su tak uprimne!

tara
28. sep 2015

lekarka sa pyta nasho malého na preventivke, ze co vidi na obrazku? a on ze pomaranc. a pyta sa ho, ze akej je farby? a on ze takej, ako ma pomaranc 😀

nikitaf
28. sep 2015

@tara ved toto a ten spevak ma minule uz pred skolou pozdravil 😎

oskvarka
28. sep 2015

@tara no ved ako chlapi :D

mariannah81
28. sep 2015

malá sa hrala s dedkom, bábikám robili kúpalisko, napúšťali bazén vodou - vedrom nosila vodu. "Vyliala" jedno vedro a chcela ich kúpať. Dedo jej hovorí, že je tam málo vody, aby vyliala aspoň 4 vedrá. Pozerá naňho a hovorí mu: dedo ale ja tu nemám 4 vedrá ...

1fifinka1
29. sep 2015

Teraz ma napadlo, dcera ked mala asi 7 rokov, poslala som ju kupit 2 kila muky. Prisla s placom, ze oni 2 kila nemaju, oni maju len po jednom kile. Taka zlata bola, tak mi jej luto bolo.

petronelka77
5. okt 2015

Som sa pobavila vecer. Lezime v posteli, uz vyzera, ze maly zaspi. A zrazu spustil s usmevom na mna: " si skvela manzelka, vyborna mama a fantasticka milenka" 🙂 🙂 🙂
Vybuchy smiechu, mne skoro zabehlo a potom to dokonci: "stacilo povedat karamel" 🙂
A vtedy mi to docvaklo, hovoril o reklame na kavu Douwe Egberts, ako rodinka sedi za stolom a zena sa pyta muza pri piti kavy, ze co citi. A odpoved je hore 😀

welpen
5. okt 2015

@1fifinka1 to mi pripomina mojho brata ked bol maly,mama ho poslala kupit polovicku chleba a on prisiel na prazdno lebo mali iba cely,alebo mal kupit tatarsku tak nepriniesol lebo bola vysoko 🙂

oskvarka
5. okt 2015

baby ja si z nakupov deti pametam jedine ako ked som mala tak 10 rokov a susedovie mali asi 5 rocny chodieval pred panelak do samosky s listkom a tie mile predavacky mu tam vzdy so vsetkeho nabalili najvecie balenie nech vsetko predaju.. az mi ho bolo luto a oni sa este chychotali...
ja som ako dieta kupila namisto masla tvaroh... citat som uz sice vedela ale moc sa mi nechcelo :D

dana_l
6. okt 2015

som dnes skusala male ako vedia farby. starsie deti mi pomahali. mali sme knizku s obrazkami a deti ukazali na bieleho zajacika a pytali sa - what color is it? mala - bunny. deti skusili inak - but what color is the bunny? mala - rabbit 😀

dana_l
6. okt 2015

mali sme permanentku do zoo. deti tam radi chodili ale som zistila, ze si uvedomili co zoo znamena. starsie sa hrali so zvieratami. jedna hovori druhej - ja som v zviera zo zoologickej. a starsia na to - ale zvierata v zoo su uvaznene v ohrade. uplne dookola.

oskvarka
7. okt 2015

@dana_l chichi uplne ako nas...

lenkaks
8. okt 2015

Vcera som strihala 3rocnemu synovi ofinu v sprche a plakal,najprv kvoli ofine a potom kvoli ustam plnym vlasov 😀 a ked som ho uz osprchovaneho niesla v osuske do obyvky mi vravi : '"mamina,ja chem byt cervikom ! "' a ja ,ze '"preco? '" a on ze: "'cervikom sa nestriha ofina "' 😀

bubula_007
8. okt 2015

Cca do štyroch rokov ma človek: zúbky, svaly, vlasy... Potom sa to mení na: zubiská, svaliská, atd. Proste rastie vsetko.. 😀

paris3
8. okt 2015

Stvorrocna dcera sa mi chvali: Mami, ja viem ake som znamenie.
Ja: Ake?
Dcera: Leeeeev!
Ja: A vies ake som ja znamenie?
Dcera: Jasne, ze viem.... ty si Panda 😀 (Panna)
😀

pifina
8. okt 2015

Dceru stale upozornujem, ze s malickym musime opatrne, ze on ma este makke kosticky ... no a minule mala zachvat zlosti a uhryzla ma, tak som ju uhryzla aj ja (s mierou samozrejme) ... mala sa rozplakala, ze ju to bolelo, tak jej hovorim, ze aj mna to boli, ked ma uhryzne ... no a prekvapena odpoved - ale ja mam este makke zubky a ty uz mas tvrde 😀

mata1984
9. okt 2015

@paris3 jééj podarená 🙂 že panda 🙂 ešte sa rehocem 🙂

romana564
9. okt 2015

môj malý bratranec (3r.) nerád chodí do škôlky a stále reve, minule zmenil taktiku 🙂 prišiel za pani učiteľkou a hovorí jej
on : pani učiteľka musím ísť urýchlene domov,
ona : a prečo?
on : lebo mám strašne veľa práce na počítači.
podarený... 🙂 keby si to všetko vedel človek zapamätať 🙂

zara0201
11. okt 2015

Jeden dnešný ranný...so synom sa hráme.
ON:Mami, idem k Tebe akože na návštevu.
Ja: A máš bonboniéru?
On: A načo?
Ja: No keď ideš na návštevu, obyčajne vezmeš niečo na jedenie alebo pohostenie.
On: Aha, tak ja vezmem servítky.

nikak23
12. okt 2015

Dnes volal môj otec teda dedko,chripkovo chorému synovi teda vnukovi.Dedo sa pýta,ako sa máš Filipko? Bolí ťa niečo? A Filipko odpovedá, strašne ma bolia kríže a chrbtica 😃 tak sa vždy sťažuje dedko ☺