icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

xabri
5. jan 2016

Marko si prezerá kalendár a nahlas komentuje: Regina. To odkedy má rádio meniny?!

angela1103
5. jan 2016

Dcére (16m) sa namotali vlásky na koliesko autíčka,čo jazdí na baterky. Opatrne sme vlásky odmotávali, ale predsa len sme kúsok z vláskov museli odstrihnúť. Syn (4,5r) jej hovorí: "Neboj sa, Hanička, tie krásne brčky ti aj tak dorastú." 🙂

angela1103
5. jan 2016

Dcéra: "Baba" (babka)
Syn: "Baba tu neni, baba je doma. Ale ty až vyrastieš, budeš veľká baba." 🙂

dellpo
5. jan 2016

Ja a dcera (3) sme sedeli v aute a muzik statocne oskrabaval okna od snehu a namrazy. A moja Hanka ho posmelovala: "Aj moje (okno) tatik. Si sikovny! Dokazes to! Dobe, dobe (dobre)!" Skoro som oplula predne sklo, ako som sa rehotala. Akoby podaval olympijsky vykon😀

dellpo
5. jan 2016

Raz, myslim ze bolo leto a s dcerou (2,5)sme sa vracali z prechadzky.proti nam sla po chodniku stara (odhadujem 70 rocna) dobre pestovana, vycesana a vymalovana pani a Hanicka nahlas poznamenala: "Mami, aha, aka skajeda teta!" Och, myslela som, ze sa od hanby prepadnem pod zem. Hovorim jej - Hani, tak nemozes o tete rozpravat, to je skarede. A ona sa na mna nechapavo pozrela a zopakovala: "ale ked ona bola naozaj skajeda" 😉

yukki
7. jan 2016

Encyklopédia o prírode. Aha mami,aká tučná žaba! Asi čaká mladé... Kika! Jak sa žaba rozmnožuje...šak to nakladie vajíčka a....
Aha! Tak čaká vajíčka asi....

miculienka
7. jan 2016

Dcera mala 4 roky , sedeli sme na dvore ked tu kohut skocil na sliepku, aha , mami , co to robi ? Troska zaskocena som chvilu mlcala , rozmyslala som nad odpovedou , asi aj dobre lebo dcera nedockava si odpovedala sama , jaaaj, viem , asi jej naprava pierka na hlave . Kohut totiz pritom dobal kuru do hlavy.

zara0201
7. jan 2016

Napriek tomu vsetkemu- tie nase deti su neuveritelne bystre. Syn (4r1m) ma minule pri prezerani knihy o povolaniach odrovnal. V casti o nemocnici bol obrazok lekara ako pocuva buducej maminke brusko. Tak vysvetlujem: Vies, to pocuva tej maminke brusko takou hadickou... A moj syn na to: Myslis stetoskopom?
A za tym...ako sa vola ta teta co pomaha v lietadle- stara sa o cestujucich a rozdava jedlo? Teta lietadielka...

yukki
7. jan 2016

Lyžujeme,dole pri vleku ležia nosidlá horskej služby,vyzerá to skutočne plné,naplnené zrejme nejakými dlahami,celé zamotané v nejakej prikrývke... Kika ich furt obchádza,oči navrch hlavy...po takej tretej jazde sa šeptom pýta "mami tam je mŕtvola?"

ikulka07
7. jan 2016

6-ročnej dcérke sme kupovali nové oteplovačky s bundou, bola s nami aj mladšia (2 r. 10 m.), zaplatili sme a, keď sme odchádzali mladšia sa zrazu otočila ku predavačkám a hovorí im: A pozdravujte od nás dedka s babkou 😀 .... predavačky výbuch smiechu 😀 a my tiež 😀

petronelka77
7. jan 2016

Mami, lubis ma?😊
Samozrejme Davidko, najviac na svete. A preco ma lubis? Lebo si najdrahsie a najvzacnejsie, co mam 😉 Pozrie na mna, porozmysla a opyta sa ma : "takze ma nemozes ani vyreklamovat?"😊 😀 😉

petronelka77
7. jan 2016

Je vecer, cas na spanie, ale maly si este debatuje vedla v izbe (sam so sebou) 😉 .
Zrazu ma zavola a pyta sa ma, ze kolko mi zostane, ked mam 22 niecoho a 4 mi niekto zoberie 😉
Tak mu hovorim, ze nech si to vyrata ( ma 6 a matematika mu ide super) a nech nevymysla a uz konecne spi. Tak mi aj hned odpovie, ze 18.
Pytam sa ho este, ze co ho napadlo teraz vecer pocitat.
A odpoved: " vies, spocital som si vsetky zuby, mam ich 22 (ma 20 mliecnych a uz aj 2 trvale) a 4 sa mi kyvu, tak si pocitam, kolko mi este zostane, ked mi tie 4 vypadnu" 😀 😀 😀

danette
7. jan 2016

Dcera mala minule super naladicku a tak mi hovori: mamka ty si ocko a ocko je mamka. A chichotala sa ze aky super vtip. No hned na to ma isla utesovat ze: ale nie mamka ty si mamka a ocko je ocko. Aha dobre, hovorim jej. No a Maxik je co? Pytam sa jej, zamyslela sa a po chvili hovori: Maxik je moj "sestrik" :D

danette
7. jan 2016

Este jedna sice kratka "story" ale rehotali sme sa cela rodina... Dcera vtedy asi 2 a pol rocna sa otoci k dedovi a s vaznou tvarou hovori: vies dedko ja som pekna, ale ty nie si... :D

danette
8. jan 2016

Ponahlali sme sa rano do skolky a tak som si rychlo obuvala prve topanky co mi prisli pod ruky, zhodou okolnosti to boli cierne cizmy (inac vacsinou nosim ked idem len do skolky sportove topanky) na co mi dcera 3r. zahlasila: Mamka to co si si obula? Sak neideme do kostola... 😀

xabri
8. jan 2016

Ako sme zistili Marka nič nezaskočí. Doma som nahlas uvažovala, kde sú všetky mačky z okolia, lebo som nevidela ani jednu, jedlo nedotknuté.....
Marko bez zaváhania:" Asi v mačkárni"
Ja: Mačkárni?!!!! A to je kde?
Marko: No tu za rohom vedľa Tesca.

yukki
9. jan 2016

@xabri a musia sa tam riadne mačkať, keď sa tam natlačili všetky do tej mačkárne

dena10
9. jan 2016

Rozhovor detí pri jedle: (Ema) "ja nemám rada masť", (Matej) "ja mám rád masť, budem tučný ako mama"...

bubula_007
9. jan 2016

Chvíľu som rozmýšľala, či to sem dať, ale tak čo, sme ľudia. 😀 Voľaktorý večer sedíme so synom (4 r.) na koberci a hráme sa. Cely večer ma bolelo brucho, tak som si "uľavila", a aby som to nejako zahovorila, zvalila som to na stegosaura, mysliac si, že teraz má syn také dinosaurové obdobie a spravíme si srandu. A on sa na mňa vážne pozerá a hovorí: " Ty si si prdla, dinosaury už spia." Myslela som, že sa ušúľam... 😀 😀 😀

kocko
9. jan 2016

Šla som s dcérou domov. Pretože ma hnevala, nechcela som ju chytiť za ruku. Ona na mňa pozrie a zahlási : "To ma ani za ruku nechytíš? Veď ja som ti obetovala najlepšie roky svojho života." A bolo po hneve. 🙂

danette
9. jan 2016

@bubula_007 to pozname, clovek si ulavi v kuchyni a z obyvacky na mna dcera (3) krici: mama povedz pardon!

bubula_007
9. jan 2016

@danette 😀 😀 😀

motylikova
9. jan 2016

moja neterka Lianka (7r.) po príchode zo školy hlási: "Predstav si, mami, dnes sme mali na obed nevykorisťované kurča!" (nevykostené) 🙂

babu15
9. jan 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@motylikova to je zlate 🙂

silvusinka353
9. jan 2016
Používateľ silvusinka353 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvusinka353.

niekedy sa pytam ako niektore tie veci mozu prist detom na rozum :D

ikulka07
9. jan 2016

Tak dám aj ja jednu perličku....staršia Niki (teraz už 6-ročná slečna)....mala asi cca. 2 roky. Tatino šiel do sprchy...ona mu tam náhle vbehla a kričí na mňa...mamiiii....aha baloooooon 😀

zara0201
9. jan 2016

Obliekla som synovi (4r1m) novu ciapku. Ide sa pozriet do zrkadla ako vyzera a zahlasi: No, a vyzeram ako stary foter...

s_mt
9. jan 2016

Moj 4 rocny syn na vianoce zahlasil: "Mami,naco si mi davala koselu,ked sme sa s Jeziskom ani nestretli?" ;)

surriana
9. jan 2016

Moja malá vtedy 3 roky stala za dverami ked som višla z kupelne zo sprchy a ona namňa že ,,No čo,umyla si si cecky"Som myslela že vtedy fakt zomrem od smiechu

mirkaaa80
9. jan 2016

Odlepovala sa nam lista od plavacky pri stene, tak sa manzel rozhodol ze ju odtrhne uplne a znovu poriadne nalepi. Syn 4r. mu pomahal -ked manzel listu odtrhol aj s kusom omietky, syn rozculene krici: nooo, co robis, cela stena je dojebana.