icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

ikulka07
23. jan 2016

Sli sme s detmi vecer spinkat. Pytam sa Tinky (2 roky 10 m.): s kym ides spinkat? Ona: mami s tatinkom idem. Hmmm mami ty budes plakat ( raz som jej povedala, ze budem plakat, ked chcela ist s tatinom spinkat kvoli tomu, ze tatino skor zaspi ako ona, potom strasne chrape a Tinka nedajboze zaspat) vsetci sme si lahli, svetla pozhasinane a asi pi 5 minutach Tinka: mami a uz mozes zacat plakat....no nesmej sa 😀

luciamiklova
23. jan 2016

Máme doma 5 r chlapca a stále päsťami sa zaháña, vyskakuje a kope, že chce chodiť na karate. A takto sa zaháňal po mne tak mu hovorím ,, nebi na zasa, potom mám samé modriny"

luciamiklova
23. jan 2016

On: nevadí ja sa chcem s tebou biť
Ja: ale ja nechcem, tak ti to môžem vrátiť viac a aj ty budeš mať modriny
On: mne to nevadí aspoň budú v škôlke všetci vedieť že som sa bil :D

luciamiklova
23. jan 2016

Je o dosť mladši brat a keď príde k nám priatel tak ešte sa chudák ani poriadne nevyzuje a malý je už nasáčkovaný v izbe. Tak sme sedeli všetci traja na posteli,oni dvaja hrali na tablete nejakú hru a pls priatelom sme si dali pusu a som myslela že nás nevníma keď sa hral a on do toho zahlási ,,Ješte jeden polibek a ja zvracím" :D tak priatel nechodí za mnou ale za ním :D

kitty88
24. jan 2016

Isla som piect bublaninu a pytam sa dcerky, aky kompot dame na kolac... UHORKY!

yukki
24. jan 2016

@kitty88 si to predstavujem.......taká návšteva, odštikáva si z bublaniny a naraz...hups! kvasna uhorka!

kitty88
24. jan 2016

@yukki 😀 😀 😀 no to by teda bola paradna bublanina, taku istotne este nikto nejedol 😀 dcerka zboznuje uhorky, tak to bolo prve, co jej napadlo 😀 nakoniec ale bola cucoriedkovo-ribezlova, presvedcila som ju 😉

dena10
24. jan 2016

@kitty88 U nás zase pizzu - akú? Jablkovú...

ivett1
26. jan 2016

Števko (7r.) mal na desiatu 3 malé chlebíčky a zjedol len 2...a keď sa ho ocino pýtal, že prečo nezjedol aj ten tretí, tak hovorí:
"Ten som nechal mamičke, ona zje s tým jej zeleninovým šalátom všetko."....
😀

ivett1
26. jan 2016

a ešte jedna o "jedle"...
Viki (9r.) sa pýta, aké mäsko je na obed ...a ocko jej zamával rukami, akože "krídlami" a potom pridal aj hlas ..."kač, kač a kvók, kvók..." ...slečna na neho pozrela a so zdvihnutým obočím zahlásila:

"Oci, to si mi rovno mohol povedať, že je kačka a kurča..." ... som myslela, že sa zadusím od smiechu

figurantka
26. jan 2016

Aj ja musím pridať perlu svojho syna. Nedeľa, varenie obedu v plnom prúde, vyberám z polievku sliepku a nechávam ju na stole vychladnúť. Syn prechádza okolo, pozerá na tanier, prejde ..., vráti sa tri kroky dozadu a pýta sa: "Mami? Kto sem dal tú žabu???" 🙂)))

timik1
26. jan 2016

..že reklamy na deti fungujú to sme si už asi zvykli...moja posledná skúsenosť?
..malý 5r. celé ma jedno sobotnajšie doobedie" trénoval"...mami som smadný, dones mi jesť, daj mi gate, pod sa hrať atd...až mi rupli nervy a vravím..".a nejaké zázračné slovíčko by si nemohol povedať???"...a on mi na to a ktoré, prvé či druhé?..."no hádam najprv to prvé"...vravím a on s prehladom.."reiffeisen"...a bola som vybavená...

mirkaaa80
26. jan 2016

S 5r. synom si citame knizku o ludskom tele, vysvetlujem mu, ze v lebke sa nachadza mozog...a syn prekvapene hovori: aha, takze tam mam mozog? Myslel som,ze pavucinu. Aj pani ucitelka tam ma pavucinu 🙂

trdelnik234
26. jan 2016

@pifina Suprove, pohotova odpoved.

petronelka77
26. jan 2016

Prisli sme do kaviarne, takmer plne obsadena. Maly (6r.) si vypytal pri pulte tatranku, casnicka mu ju podava a maly sa jej na plnu pusu opyta:" a nie je nahodou po zaruke?" 😊😊😊 Hold, kontrola musi byt 😁 Naokolo sediaci sa dobre pobavili 😉

petronelka77
27. jan 2016

Pobavila som sa. Ked nieco drobec chce, tak sa vie "líškať" 😉
Dnes nieco potreboval, tak ma chcel ukecat a podplatit.
A hlavne tam, kde ma vela divakov ( v mhd- cke) 😉
Na plnu pusu:"mami, ked mi kupis, co si mi slubila, tak ti kupim nejake krasne saty v sekaci" 😉 😉 😉
(raz sme tam boli, nedavno, zo zvedavosti, mali tam hracku, co inde nevidel, tak sme kupili, odvtedy je to prenho asi "tuzex" 🙂
Hned sme mali krajsie rano v mhd, cestujuci usmevy od ucha k uchu 😉

doty1
27. jan 2016

Mamina, ja vás oboch strašne ľúbim. Aj ocina ľúbim. Aj teba, aj tým tvojim bruchom

To sú zaujímavé tie fosílie. Som zvedavá, ako budeš vyzerať ty (ako ja) keď budeš fosília.

paris3
27. jan 2016

zaparkovali sme s dcerou (3 r.) na parkovisku. vytahujem ju akurat z autosedacky a na vedlajsie volne miesto prifrcala pani s obrovskym autom, zapikovala to tam tak rychlo, ze nam skoro odrazila dvere aj so mnou, jednou nohou trciacou z auta....
a ked akurat vystupovala, tak dcera dobre nahlas zahlasila: "mamiiiii, ta zenska nie je normalna! to ju nenaucili parkovat?" auto malo zahranicne znacky, tak mozno pani nerozumela.... skoda 😀

bubula_007
28. jan 2016

Včera môj syn perlil poriadne.. Ked dojčím menšieho, poznamená: "Máš tučné cicky." Neskôr sa s tatkom vadili, chlapec už bol velmi nahnevaný, tak dal:" Pôjdeš pod zem!" Takto na to:"A čo som ja krtko?" "Tam, kde su čerti a dajú ti facku!" Videl rozprávku Vianočné rozprávanie o Sv. Mikulášovi. A vecer, ked som sa sprchovala, tak sa nasadzoval ku mne do vane a potešil ma slovami:" To je ale veľká prdel." 😀 😀 😀

trdelnik234
28. jan 2016

@paris3 Dobre na 3 rocnu slecnu, velmi trefne. Ani dospely by to nepovedal trefnejsie, dufam, ze rozumela dobre slovensky, ta "mega rychla celebrita".

helsinka
28. jan 2016

Minule som jej (4r.) niečo nedovolila, tak sa "išla vyrevať do vankúša" 🙂

adelusha
28. jan 2016

@doty1 ze fosília 😀 😀

kamajka
28. jan 2016

Ked tu niekto spominal to parkovanie....my sme sli v lete na kupko,vyparkujem, vychadzam od baraku a hned vedla mame dom sluzieb su tam male obchody a tak...takze bezna vec ze tam stoja dodavky s tovarom...aj v to rano tam stala dodavka,a zle potom vidiet pri vychadzani na cestu,tak kerujem a somrem si popod nos: "jaaaj,tento si uz nevedel inak zastat?"... Za 10 sekund sme tesne vedla dodavky,horuco,okna otvorene...a maly na plne pluca soferovi tej dodavky cez okno (sedel za volantom šofér): "hej! A ty si si uz nevedel inak zastat?!" a sofer s rehotom ze "coooo?" a maly na drzovku a este hlasnejsie: "ze co si si nevedel inak zastaaaaat!"..... Som hned sliapla na plyn:D

ikulka07
28. jan 2016

@kamajka 😀 odpadla som 😀 😀 😀

petronelka77
28. jan 2016

Prideme do potravin a maly sa pyta predavacky:"teta, mate vyberavu muku"? Mala byt vyberova 😉

kamajka
29. jan 2016

Minule som sa strasne narehotala na susedovi....rovnako stary ako moj misko,teda 5r...isli sme zo sankovacky domov a on s jeho mamkou asi zrejme zo skolky....a ako bolo namrznute tak moj misko padol a sa mu to zapacilo lebo starsi chlapci mali z toho zabavu tak chcel saskovat a naschval padal na tom lade a valal sa po zemi....no a Gabko od susedov za ruku s maminou oproti a s vaznou tvarou vravi svojej mame,hladiac na saskujuceho miska a krutiac hlavou:"ja uz toto nepochopim co tieto deti robia!" 🙂 mozno to nevyznie tak smiesne ale teda ja som sa isla na nom popukat od smiechu:D

madono
29. jan 2016

Miško (3r) sedí na záchode, vykonáva veľkú potrebu, svedomito tlačí a po chvíľke kričí: Bolia ma oči! 😀

h2
29. jan 2016

"Maminka, zložil som Ti básničku:
Čo to smrdí?
Mamka prdí!"
(Má aj druhú verziu, s Tatkom, tú zase zložil preňho.) 🙂

a1cibulka
31. jan 2016

varila som obed, malý 2 roky a 9 mesiacov sa hral pri mne v kuchyni, tiež niečo varil a piekol: a podával mi nejakú jeho mňamku, ktorú akože vyrobil, na tanieriku, aby som ju dala upiecť "do pece"... a ja mu vravím: "no ty si taký kuchár!" a on: "nie, ja som taký pekáč!" (teda pekár 🙂)

cervenaruza123
31. jan 2016

Sestra minule čítala recept a zrazu sa nechápavo spýtala: "To aký je ten mučený cukor?"