icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

cencul1984
3. mar 2016

dnesna hlaska mojej lasky,,,ja:deny rano ideme na urad prace potrebujem nejake papiere
on:to uz ides konecne pracovat?ja:preco sa pytas?on:konecne budeme mali vela peniazkou JA:coooo?ON:ved si budeme mohli kupit vsetky tety predavacky z dracika a nemusime vytiahnut paty z domu.....som sa dozvedela takze tety predavacky teste sa stahujete sa k naaam 😀 😀 😀 😀

simaaprilova
3. mar 2016

Moja este nerozprava ale napadla ma perlicka od kolegyninej malej 5r.dcerky. dobehla nadsene za mamou a ta sa jej pyta co vsetko zazila u babky a dostali sa aj k tomu co obedovala.malinka ze halusky.tak sa jej kolegyna pyta ze s cim jedla halusky.malá sa plesla po cele a uplne nechapavo odpoveda:mama,ved predsa lyzicou!!!😀 logicka odpoved aj ked chcela vediet co presne jedla s haluskami🙂

tomasko27
3. mar 2016

Syn v pondelok v tescu pri pokladni.Najprv kukal zuvacky,tycinky,baterky a take veci a dosiel rad na kondomy a bezi za mnou ze co je tooo?Hovorim chod za otcom siel za nim a taka teta hovori to je pre dospelych a kukla na mna a ja brucho velkee ledva chodim 🙂

alenocka777
3. mar 2016

Ja som raz vtedy 3rocnej dcére našla na nohavickach nalepenu intimku. ...mávam ich na wc v krabičke aj s ostatnými potrebami...Tampóny som radsej odtiaľ zobrala😃😃😃😃😃

A raz keď sme cestovali som potrebovala ísť na wc,zastavili sme na benzinke a ona šla so mnou do kabínky. ..Mala som vtedy svoje dni a ona videla že mám vložku. .silami zrejme tam bol fľak a ona mi vraví s čudným výrazom :,,Maminka ty si sa pokakala? " 😃😃😃na chvilu som vtedy onemela 😃

alenocka777
3. mar 2016

Oprava. : Samozrejme tam bol fľak. ..

mirkaaa80
Autor odpoveď zmazal
buckovak
3. mar 2016

aj moja 6 ročná dcéra čakala ráno už nachystaná pred domom, kým sa vyhrabeme aj ostaní, a po chodníku išiel nejaký bezdomovec obťažkaný igelitkami, a zrazu vbehla spať a kričí na staršiu: Viki, Viki poď rýchlo, ide imigrant 🙂

bobulazelena
4. mar 2016

@mirkaaa80 to je skor do placu ako ma smiech...

bubula_007
4. mar 2016

@alenocka777 😀 😀 ze pokakala...
Mne to povedal môj syn, ked som bola tehotná s druhým dieťaťom, bol to nejaký 9 tt a zrazu som začala krvácať, kričala som na muža a maly pribehol tiež. A ked mi začala odtekať plodová voda, boli sme sami doma, sama som nevedela co mam robiť... a maly za mnou chodil a začal sa smiať, ze "Ty si sa pocikala ako medveď."

mirkaaa80
Autor odpoveď zmazal
bobulazelena
4. mar 2016

@mirkaaa80 aha tak prepac ja som myslela ze to ma od vas 😉

mirkaandrej
4. mar 2016

Mna sa včera môj 3 ročny syn spytal : ,, Mama a prečo máš v brušku tak veľa bábätiek???"
........ nezmohla som sa na slovo 😉 a uz vôbec neviem, čo ho to napadlo a ako to vlastne myslel.... ??? Ja len dufam, ze mi tym nechcel povedat, ze som tučna 😀 😀 😀

siska53
4. mar 2016

@mirkaandrej to mi pripomina,co zahlasila raz moja mala svojej mame (mojej babke) na ulici,ked bola mala. Sla taka silna pani a moja mama vravi: Jee,mamiii,pozri, ta teta musi mat vela babatiek v brusku!

cervenaruza123
4. mar 2016

Ja keď som bola malá, vraj ma raz našli, ako hygienickou vložkou utieram všade prach. Keď sa ma pýtali prečo, vraj som im povedala, že som počula v reklame, že vraveli, že bude všetko čisté 😀

cervenaruza123
4. mar 2016

Brat minule: "Dal by som si zmrzlinu. Najlepšie orieškovú alebo čokoládovú. Alebo radšej ovocnú, držím diétu."

viera
4. mar 2016

Maly na navsteve u babky, ked mal cca 1.5 roka hovori babke:"Baba p.osim si "h.ono."Babka zhrozene na neho pozrie potom uprie zrak na mna"Taky maly a nadava?..Hovno je bak…🙂))Babka to je HROZNO…!

cervenaruza123
4. mar 2016

Môj ocko bol vždy taký tučnejší. Raz nám teta vravela, ako šli niekde autom a malá sesternica zrazu kričí: "Aha, tam je ujo Paľo (akože môj ocko)." Prišli bližšie a ona pozerá, že to teda nie je on a hovorí: "To nie je on, to je nejaký iný tučný ujo."
Ocko sa vtedy dosť zhrozil 😀

cervenaruza123
4. mar 2016

Brat: "Vika sa minule sťažovala, že vyzerá ako mužatka."
Sestra: "Ja som sa nesťažovala, ja som sa tým chválila."

A s tým súvisiace:
Brat: "Ocko je väčšia ženatka, jak ty mužatka."

buckovak
4. mar 2016

rozprávali sme sa o škôlke. 6 ročná dcéra hovorí: Mami, Emka a Marek si dali pusu keď me sa boli hrať na dvore.
ja: fíha, toto robili?
dcéra: aj si stiahli nohavice a pozreli si....
zabehlo mi, ale tak zo srandy som sa spýtala: A čo Ty, aj Ty si sa bola pozrieť?
dcéra: ja NIEEEEE (to ma potešilo)
ale potom dodala: nestihla som 😀
asi hodinu sme sa smiali, a ona nechápala, že čo je na tom smiešne, že to nestihla

cervenaruza123
4. mar 2016

Mamka niečo rozprávala a sme ju prerušili: "Už ste skončili? Môžem pokračovať?"
Brat: "Nie! Veď my celý čas rozprávame, aby si nemohla pokračovať."

dana_l
6. mar 2016

prisla som dnu s detmi z vonku (bolo asi -10C). najmladsia mi vravi - mami, ja sa roztapam (mami, I am melting)

janinah
7. mar 2016

Syn 10 r.-Mamka,ja sa aj trošku bojím,že aký dojem urobím na Adamka.....Adamko je spolužiakov braček,má 3 dni a ani 2 kilové telíčko 😉 ale držíme mu prsty,aby čím skôr vyrástol a futbal hral 😉

sandri
7. mar 2016

- Risko, povedz papagaj.
- Gagapapáj! 😀

chrumka84
8. mar 2016

Objavila som na zemi v dcerkinej izbe 3,5r barbinu bez hlavy a bez ruk. Pytam sa jej: "Co sa preboha stalo tej barbine?" "Ktorej?" "Tej, co nema hlavu ani ruky..." "To je stojan na saty, mami!"

cervenaruza123
8. mar 2016

Teraz som si spomenula na nieco zo svojho detstva 😀. Sla som raz na WC a pozeram do misy a tam plava nieco cervene, nafuknute... S krikom som utekala za rodicmi, ze v zachode mame zaludok. Oni samozrejme mavli rukou, ze si vymyslam. Ale som na tom trvala, je to cervene, nafuknute, no uplne ako zaludok, aspon tak som si to vzdy predstavovala. Nechapala som, ako ho tam niekto mohol stratit a si to nevsimnut. Tak teda sli so mnou na to WC a v zachode stale plavalo nieco cervene, nafuknute... Rodicia sa zacali smiat a vysvitlo, ze to bol kus toaletneho papiera 😀. Prvykrat v zivote rodicia kupili taky ruzovy toalnetny papier a samozrejme ked zvlhol, bol cerveny. Myslim, ze ho kupili aj posledny krat 😀

martinusik91
8. mar 2016

Este ked som mala synceka v brusku par dni pred porodom este som o tom ale nevedela boli unas synovci a netere a piekli sme medovnicky ozdobovali.Mala som rizikove tehotenstvo tak im vravim Ze nemozem sa namahat lebo potom sa Sebinkovi nepaci v brusku a chce ist von.Na to mi najmladsi doniesol hracku a povedal nech ju zjem aby sa Sebinko nenudil ze ked sa pohra hadam mu tam uz bude dobre :D

petronelka77
8. mar 2016

Pridavam par, ked mal maly 2 roky.

Maly sa zobudil o dost skor, postavil sa v postielke, pozrel na mna (samozrejme, ze som sa robila, ze spim) a zacal si rozpravat: "mama chrrr, tato chrrr, dedo chrrr, baba chrrr.........ach jo 🙂 to mal urcite
z rozpravky o krtkovi 🙂

+ este par vyrazov, ktore si vysvetlil po svojom 🙂

Davidko, odchod od toho pocitaca........ Ano mami, uz som odchodil 🙂
Po vychadzke na dvore skonstatoval: "som unaveny, spoteny, nenavidim vianoce" (bolo to v lete) 🙂
Susim si vlasy uterakom, zvoni telefon, maly ho zdvihne a zahlasi - mama moci do uteraku, aj vlasy 🙂

bobulazelena
8. mar 2016

@martinusik91 jeeeej, to je take strasne zlate

petronelka77
8. mar 2016

Maly si utrieduje v hlave priority, koho, co ma najradsej a co je prenho najdolezitejsie, z coho ma najvacsi osoh 😉
Rozmysla nad ludmi, zvieratami, vecami, autami atd.
Hovori, mami mam rad ludi, aj zvieratka, ale najradsej auta (asi rok ma obdobie aut, vsetkych druhov). Tak mu to vysvetlujem, ze fajn, ale v prvom rade musime mat radi ludi, potom zvieratka, az nakoniec veci, auta atd. Ze tie nie su v zivote take potrebne.
Pozrie na mna a hovori:" dobre, skus sa vozit po dialnici na krave, ked auto nepotrebujes" 😀 😉 🙂

😜

lubka484
8. mar 2016

@petronelka77 bacha na to, aby tá krava išla aspoň 50km\h 😀 😀