icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

mata1984
30. apr 2016

@lubina zlatá 🙂 má to svoju logiku nie?

ikulka07
30. apr 2016

Napadla ma ďalšia perlička našej už skoro 7-ročnej kočky, vtedy mala cca.3,5 roka...kúpili sme nové auto, manžel bol v práci s autom a my dve sme boli vonku, zrazu si Niki všimla, že nejaký pán nastupuje do takého typu auta ako máme my...a na plné hrdlo dala: mamiiiii ujo nám kradne auto 😀

h2
1. máj 2016

Uspávanka vo Vilkovom podaní:
Havaj (=hajaj) búvaj, buvinkaj,
len mi piecku nezrúcaj.

domca32
1. máj 2016

@h2 no,toto sa už stalo aj nám ,že sme spojili 2rôzne texty 🙂 🙂 môj malý raz zacal,že : KOM,KOM,KOMINÁR,ČO V TOM KOŠI MÁŠ 🙂

petronelka77
1. máj 2016

Cestujeme dnes v mhd, vo stvorke. Oproti nam sedi mlada baba, velmi vystredne oblecena, vyrazne namalovana, umele mihalnice, pusa a la kačka, skratka vyrazna baba. Maly si ju obzera dost dlho a potom zahlasi:" teta, za krasu sa musi vela platit? " 😁😊😉 Este dobre, ze sme na dalsej zastavke vystupovali 😉 Ludia mali opat show 😉

lubina
2. máj 2016

@mata1984 to mi aj ona povedala, ze ved logicky na to isla, ked si nevedela spomenut na ziadneho korovca 😉

kacarina
2. máj 2016

Nasi 4-rocni si po novom "nadavaju", ale kedze este velmi nepoznaju tento typ slovnej zasoby a najväcsie zlo je, ked si povedia HNUSNY a HNUSNA (niekedy sa tak az do placu dotlacia 😀), tak hadky potom vyzeraju takto:
ONA: Ty si hnusny!
ON: Nie, ty si hnusna!!
ONA: Nie, ty si hnusnyyyy!!!
ON: A ty siii ..... MÄSO !!
ONA: Nie, ty si mäso !!!
(To bolo asi prve slovo, co ho napadlo, lebo inak mäso jedia aj ho maju radi 😀 😀 😀 )

rosabella
3. máj 2016

@kacarina: ja som tiež tak kedysi spozornela, keď som z detskej izby počula:"Ty si..., ty si..." a už som čakala pripravená vyštartovať, keď to dopovedala:" ... ty si HROZNÁ!"

rosabella
3. máj 2016

Zaperlila aj naša takmer 15ročná. Malá 6ročná sa zle vyspala, od rána bola protivná, ofučaná, stále na všetko frflala, nič sa jej nepáčilo. Hovorím jej:"Frfleš ako staré pivo! Čo budeš robiť, keď budeš v puberte?"
A na to mi staršia odpovedala:"Skôr čo vtedy budete vy, rodičia, robiť!" Mám sa na čo tešiť... 😀

bubula_007
4. máj 2016

Večer v posteli: "Mama, ja mám udusený nos.." 😀

katkatt
7. máj 2016

Nieco tak trochu aktualne a hokejove ... aj s malou demografickou prognozou pre nas narod:
prvak sa naucil hymnu, tak si ju sem-tam s radostou doma spieva. Minule nas strednacik pobehuje po dvore a pospevuje: "zastavme ich bratia, ved sa oni stratia, Slovaci preziju!" 🙂

petronelka77
8. máj 2016

Boli sme na zahrade, sadila som rajciny a papriku a maly sa hral so zemou. Kopal, sadil si svoje zelinky, chvilu stichol a naraz zapocujem spievat - aaameeen, aaameeen.....Otocim sa a pytam sa ho,co robi. Robim cervikovi pohreb, vlastne dva, ako som kopkal, tak som ho prepolil, tak sa s nim musim rozlucit 😉 😉 😉

petronelka77
8. máj 2016

Maly rad pozerava rozpravku Bol raz jeden zivot. A dnes mi hovori:"mami, uz viem ako to je"? Uz som sa pripravovala na vselico 😉 A hovori mi:"vies, maminy, ktore maju male pluca a mensie didiny, tym sa narodi chlapcek, ako ja tebe" 😁 (dakujem, xixi) a maminy, ktore maju velke pluca a mega didiny, tym sa narodi dievcatko 😊😉😁 A minule prisiel s teoriou, ze chlapci sa rodia tatinom a dievcata maminam 😁

csabinka
8. máj 2016

Naša malá má 2 roky a 3 mesiace a je teda ohromný poslucháč a riadna papuľka vždy použije to čo už počula a často v nevhodnú chvíľu. Manžel prišiel z práce domov a vzal si z chladničky jogurt. Keď videla ako ho je, prišla k nemu a hovorí: "Si normálny? Veď máme koláče." 🙂

lienkaviva
8. máj 2016

@petronelka77 Ale logiku to ma to musíš uznať 😂😂😂

petronelka77
8. máj 2016

@lienkaviva no ved, logika tam je 😉 Ale dlho sa na mna pozeral, uz viem preco, hehe 😉

nikusssa
Autor odpoveď zmazal
nikusssa
8. máj 2016

Alebo tiez bola u babky a babka zo srandy hovori Timka urobila by si nam kavicku? A Timka si povzdychla a hovori Ach nemozem, nekupila som kavicku a ani cukor nemam vies? A lyzicku som si zabudla doma chapes? 😀

nikusssa
8. máj 2016

Timka lezala s babkou a s dedkom v posteli a hovori babke...Babka otoc sa k dedkovi a babka sa pyta Preco sa mam otocit k dedkovi? A Timka : No aby ste sa mohli pusinkovat🙂

dulkagabulka
8. máj 2016

Dôverný rozhovor so synom vo veku asi tak cca 10 rokov.
M: Mami, no čo povieš, aké je to so mnou v tej puberte?
Ja začudovane: A ty si v puberte? ako si to spoznal?
M: No...lebo hreším a plujem.

nikusssa
8. máj 2016

Timka ked mala 2,5 roka tak sa jej narodil bracek a raz sme isli von a timka hovori : ja som taka kocka a matusko je pesak ( fesak ) 🙂

ninai
8. máj 2016

Jeeej pridam sa aj ja 🙂 dnes nas bola moja mama navstivit, pytala sa ako sa mam (32tt) a vravim jej, ze ale ujde to, len asi zbehnem na gyndu zajtra lebo mam pocit akoby mi babatko velmi tlacilo tam dole, akoby som sa pomaly otvarala. V tom dobehne moja 6r dcera, vyhrne mi tricko, obzera mi brucho z prava, z lava a vitazoslavne babke zahlasi-este sa maminke neotvara 🙂

nikusssa
Autor odpoveď zmazal
nikusssa
Autor odpoveď zmazal
misel0806
8. máj 2016

Minuli rok na kupalisku.... Pride cernoch sa kupat do bazena syn ho zbada a hovori mi mama ved taky spinavy nemoze ist do vody😊

adelusha
8. máj 2016

@misel0806 😀

cervenaruza123
9. máj 2016

Sestra mala birmovku. Vacsina dievcat bola v takych satach skoe vhodnych na plaz ako do kostola, sestra slusnacka samozrejme bola tak slusne jednoducho oblecena. Ked sa fotili s biskupom (ktory mal samozrejme tiez slavnostnejsie oblecenie) , stala vedla neho a pochvalil ju, ze je pekne oblecena a dobre vyzera. Sestra nevedela ako reagovat, ale typicka svojimi trefnymi a otvorenymi reakciami sebavedome ako kamosovi povedala: "Dakujem, aj vy dobre vyzerate."

skylarr
9. máj 2016

Náš trojročny sused: Marek, ty si hluchy ako poleno. Heehehe že koleno :D

h2
10. máj 2016

hnusná húsenica = zhnusenica

buffinko
10. máj 2016

u tety sme jedli kukance (pukance).