icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

baigo
10. máj 2016

4r dievcatko robi kompliment svojej tehotnej, pekne zaokruhlenej maminke : maminka, si krasna ako kravicka...

bubula_007
11. máj 2016

Pozerali sme rozprávku, kde "riešili" záhadu kopčekov hliny v záhradke. Pýtam sa syna, čo si mysli, kto to urobil. Hovorí, že medveď, lebo tam sadil "zemiačka". O chvíľu sa pýtam znovu a odpoved ta istá. Ja mu hovorím, že podľa mňa to bol krtko. Nie, medveď tam sadil zemiačka. 😀 Sledujeme ďalej a v tom vykukne samozrejme krtko. Hovorím synovi, že kto mal teda pravdu? Odpoveď: No teda ty určite nie!!! 😀 Tak neviem, bude z neho politik? 😀

pifina
11. máj 2016

dcera bola s muzom na pieskovisku a hladali zahrabane formicky - Tatinko, pozeraj sa, ja ti ju tu schovam, ty potom na to zabudnes, kde je a budes ju hladat! 😀

h2
11. máj 2016

@pifina My sme sa podobne hrali na schovávačku, syn mi presne určil, kam sa mám schovať a potom ma išiel hľadať. 🙂

siska53
11. máj 2016

@h2 nasi to tak stale odo mna chcu,urcia,kde sa mam schovat. Ale ja sa schovavam inde.🙂

miriell
13. máj 2016

Prisla som dnes skontrolovat 6rocnu dcerku do sprchy, ci nepotrebuje moju pomoc: pytam sa: "milacik, umyla si si vsetko?" Kika: "jasne mami, aj pluca....len kosti som si neumyla" 😀

adelusha
13. máj 2016

@miriell 😀

jezibab
14. máj 2016

Simonka sa včera zabalila do sieťky na kočík a ľahla si na zem. Kubko jej hovorí: "Vyzeráš ako ČERSTVÁ do hrobu!"

figurantka
14. máj 2016

Starší syn 7 rokov: "Mami ja by som chcel ísť do Ukrajiny! " ja:"Marco, ved tam sa bojuje!" Syn: "viem mami, o svetový pohar, však?"
Alebo ide so sklenenou misou plnou popcornu s obzerá sa, ja mu, ze: "neobzeraj sa, lebo zakopnes, rozbijem musí avysypes popcorn a on na to: "miss nevadí rozbitá, ani popcorn vysypané nevadí, ale co ja?"

alja20
14. máj 2016

Nas maly ma 2r4m,kazde rano na budi mama tavaj ,tavaj mama (vstavaj),doe mama.alebo dnes to sa muz nevedel dosmiat.chystali sme sa na nakup a tak som sa prezliekala z teplakov mala som samozrejme spodne gatky a maly sa postavil predo mna a si ma obzera a zrazu obchytkava a zahlasi,mamiš (tak ma nazyva asi druhy den)kde je kukuk,nene mamiš kukuk?,ma.tatoooo mamiš nene kukuk(pindur) 😂

zana0077
16. máj 2016

Dnes lezim skapata od noci cely den, je mi zle a boli ma brucho, tak sa rano pytam malej...Nellynka, aj teba tak vsetko bolelo, ked ta bolelo brusko? Nie, nie vsetko. A co ta bolelo najviac? Mobil a ešte stale ma niekedy boli. A to je ako ked boli mobil? Na figu, a rano potom nemozem ani do skolky ist 😊

mirkaaa80
18. máj 2016

Ráno narýchlo obleciem ponožky zo susiaka, a pozerám že sú manželove. Hovorim synovi (5,5r.) že som si omylom dala tatinove ponožky. Malý sa pohotovo zohne, ovonia mi nohy a hovorí: noooo, sú tatinove.

katkatt
23. máj 2016

Pozerame hokej. 4-rocny sa pyta: "Preco tam tancuju tie dievcata?" 6-rocny hned pohotovo reaguje: "To su maňušky!" 🙂

alja20
23. máj 2016

Vcera rano na nakupe v potravinach plnych ludi z rannej omse,maly sedi v kosiku (2r.4m)a pri pulte s mäs.vyr.zahlasi na plne usta mama aha honoooo....(zbadal klobasy roz.druhu a myslel si ze su to .....)no hamba na tri zimy

adelusha
23. máj 2016

@alja20 ináč toto je tak nekresťanské ísť na nákup v nedeľu a navyse rovno z omše 🙂 nekritizujem, ja to tiez občas robím (vtedy ked idem na omšu do mesta, lebo u nás v dedine nie sú v nedeľu obchody otvorené), ale si to dobre napísala, ze potraviny plne ľudí z rannej omše 🙂

miriell
23. máj 2016

6 ročná dcéra chcela kresliť a vybrala si šmírák. Ukázala na obrázok manželovho grafického nákresu nejakej sústavy plynov (strojarina) a pýta sa: "Mami, takto pracuje ocko?" Hovorím jej: " Jasné Kiky"...Dcérka: "Mami, ocko vyrába šmíráky? " 😀

pifina
23. máj 2016

Ideme s dcerou po ulici a ona na plnu hubu: Mami, pozri, aku ma ten ujo velku ritulu! Ovela vacsiu ako ty! 😀 Som sa zmohla len na odpoved, ze to preto, lebo je vacsi 😀 Nastastie sa ujo decentne neotocil 😀

zitaje
23. máj 2016

- Au, boli ma prst.
- Udrel si sa?
- Nie, mam tam drevotriesku 😀 😎

zoruska
25. máj 2016

-Mama, Janko ma napad!
- Jej a aky mas napad?
- Taky zeleny 🙂

zana0077
25. máj 2016

Lili sa hada s nelly a krici mi.... Mamiiiii, nelly chce aby som jej jednu zavesila a este aj robi šaškoty, som ti vravela, ze je tyraňa 😆😆😆.

zitaje
25. máj 2016

@zana0077 u nas sa na podobne situacie ujal vyraz hrozeň 😀

zana0077
25. máj 2016

@zitaje my perlime ako pride, pri prezliekani postelneho pradla napriklad uz viem, ze satanove oblicky nie su dobre lebo sa v nich smyka. To nam uz ostalo zo satenovych obliecok.

zitaje
25. máj 2016

@zana0077 satanove obliecky 😀

misel0806
26. máj 2016

Boli sme vobku deti sa hrali ja som bola zo synom,sedeli sme na lavicke a pridala sa k nam suseda aj s vnucku ta vnucka sa vola ema.. A suseda sa pyta maleho mojko ze ci lubi emu a syn hovory nie on lubi mišu teda mna... Suseda taky zachvat smiechu... No ja nie som mama ale miša...😀😀

danette
26. máj 2016

Vchádzame dnes do Bardejova autom, dedo za volantom ukazuje babke že pozri tu bude nový obchvat. Na to do dcéry (3 r.) vzadu v autosedačke ako by strelilo: nový obchod? Kde je nový obchod... 😀 typická žena 😀

ronny_9
26. máj 2016

@danette uz teraz vie co ju bude najviac bavit :D vymetat obchodaky :D

nefertiti7
26. máj 2016

Keď mal syn 3 roky sa ho pytam- co robí vrana (ocakavam odpoveď kráka) syn: Neporadek...
Ale nie! Aké zvuky vydava?
No nepríjemné...
Jednoducho sa vynasiel.

bubula_007
27. máj 2016

Syn 4roky: Tatko, bud taky láskavo modry a pomôž mi s tým...

mirkaaa80
Autor odpoveď zmazal
danette
29. máj 2016

Dnes v kostole prišiel kaplán rozdať prijímanie do časti pre matky s detmi. Keďže som od Veľkej Noci nebola na spovedi tak sedím a tvarom sa že ja nič, ja muzikant tak ako aj viacerí mamičiek čo sú na tom podobne ako ja, keď tu má zrazu dcera (3,5 r. ) tlapne po chrbte a nahlas zahlási: no mama sak choď... 😀