icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

figurantka
14. jún 2016

@fortunamayor super som sa povavila

fortunamayor
14. jún 2016

@figurantka som rada 🙂 dcerka perli skoro každý deň, keď stíham, zapisuje do nášho ,,hlodovnička, o pár rokov sa nasmejeme 🙂))

mandelina
16. jún 2016

Dnes som išla s dcérou 2r. okolo škôlky. Deti sa hrali na dvore a zrazu počujem nejaké dievčatko: " Tak vstávajte, je ráno, dajte si večeru, sú pečené pavúky!" 😀 Tá moja najmenšia zatiaľ toho moc nenahovorí, za to tým starším to perlí jedna radosť... 😉 niekedy ak nezabudnem napíšem....

danette
16. jún 2016

Dnes ráno: dedko, dedko zapni mi "madžera".... A dedko len nechápavo pozerá že ja neviem čo ona chce. Tak vysvetlím: Tom a Jerry jej zapni ;)

bubula_007
16. jún 2016

Pred nejakým časom syn stale opakoval slovo "kvakandér". Netuším, čo to je, predpokladám, že z nejakej anglickej pesničky mu to nejako zostalo v hlavičke. A raz som sa ho opýtala, čo to je ten kvakandér. A on, že: "Hmmm... to je taký pivokak, to sú také pečené žaby." 😅

alja20
16. jún 2016

Mami daiii bakuu,posim ja bakua,(mami daj bambulku,prosim si bambulku)ten detsky filmovy serial s Monikou Haasovou☺

lenocka80
16. jún 2016

Manzelov kolega vcera - Maly sa nemohol vykakat a tak ho manzelka dala do vanicky s teplou vodou...na chvilu odbehla a zrazu z kupelne krik: ...RYBA, RYBA.... 😀 😀 😀

alja20
16. jún 2016

@lenocka80 u nas to bolo predvcerom podobne😁,alebo ked som z nocnika vylievala do velkeho zachoda a splachla tak maly vzdy s uzasom pozera do misy a teraz neviem co ho to zrazu napadlo mamiiii pomooooc hovno sa topiiii

zara0201
16. jún 2016

Čítam malému program podujatia v našom meste, že bude hrať skupina Ploštín Punk.
Malý večer referuje manželovi: Oci, a bude hrať aj skupina Oštím Tank!

alja20
Autor odpoveď zmazal
trdelnik234
16. jún 2016

@mandelina

Hmm, pecene pavuky by som si dala. 😀

stevvvka
16. jún 2016

Kreslili sme skakacich panakov, svagrine sa podaril jeden stvorec nakrivo, s jednym zaoblenym rohom, a jej dcera nato: chúďa štvorec!

ikulka07
17. jún 2016

@zara0201 supeeeer 😀 😀 😀 😀 😀

katkatt
19. jún 2016

- Dame si na obed vrtulky s tvarohom?
- Ano, mami.
- Ups, vrtulky nemame, urobim kolienka.
za chvilku pride syn: - Mami, ked uz budeme jest tie nozicky? 😀

misel0806
19. jún 2016

Zo synom sme boli vonku na ihrisku,,,vzali sme zo sebou aj footbalku ze si zakopeme... Samozrejme aj muz bol s nami... Ako si kopeme muz mi prihral taku supu ze mne rovno medzi nohy az som skrikla,,,a syn krici mamaaaa boli ta skatula🙂. Hotova kovbojka😉

domca32
19. jún 2016

My sme sa boli vcera hojdat,vyblázniť sa na deckom ihrisku a sú tam také 2volanty,akože decká môžu šoférovať..prišiel tam taký chlapček,cca 4ročný a volá môjho chlapčeka,že poď ,ideme karovať(na horehroní,kde žijeme znamená karovať-šoférovat) ..no môj malý slovo karovať ešte nepočul 🙂 🙂 a môj Fifo pozrie na chlapčeka,ukáže na ten volant a pyta sa: A TOTO JE KAROV ?? :D :D :D :D

emarekova
19. jún 2016

Ked bola neter malicka bol doma poplach-hladali sa kamajatky. Nikto nevedel co konkretne sa hlada,ale tak mala zufala,hladali sme. Nakoniec prisla cela natesena s cervenymi lakovkami-moje kamajatky 😉
A dcerka namiesto helikoptera- potvojaheliko

bubula_007
19. jún 2016

My mame buď "vretulník" alebo "helipkotéru". 😀 😀

luciamiklova
19. jún 2016

My sme boli v TN a malý 6r. kričí ,, jeeej, ja sa chcem ísť pozrieť na toho rybníka (vodníka myslel)" :D alebo mu mamina doniesla z Tesca tu kartičku, čo sa zbierajú futbalisti, a malý si ju otvoril a vykrikuje ,,juchú, mám Slovana!!'' Najskôr sme nachápali a potom sme zistili, že myslí Slováka :D :D

dominsup
19. jún 2016

Raz sme cestovali s manzelom vlakom, vedla nas matka s dvoma malymi dievcatkami (cca 4 a 5 rokov) a tak sme len pozerali z okien na okolity svet a z okna uz z dialky bolo vidno ten ,,dom,,(bordel), bol vyrazne cerveny a bolo na nom aj srdiecko. A tie dievcatka vykrikli...ooooo jeeej dom laaaasky 😀 tak z chuti som sa davno nezasmiala ako vtedy 🙂

belasakobylka
19. jún 2016

@dominsup 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adelusha
19. jún 2016

@bubula_007 my sme s bratom v detstve helikoptere hovorili helikopotvora 🙂

danette
20. jún 2016

Včera sa tak dcera (3,5 r.) zapozeral na moje hole nohy, zaujalo ju konkrétne znamienko čo mám na lýtku a tak sa pýta: mama to čo tu máš? Ja: taku bodku. Ona: a prečo? Ja: lebo mi tak narástla. Ona: a prečo? Ja: to je také znamienko krásy vieš... Chvíľu sa zamyslela, hodila na mna tie sibalske oči, pokyvala nesúhlasne hlavou a hovorí: nieee, to je len také hovienko... 😀

lenocka80
20. jún 2016

Boli sme s detmi na chate, takej ozaj chate - bez vody a elektriny...s latrinou. Malej, vtedy este 3 rocnej, bolo treba kakat, tak som ju vzala k nej, otvorila som dvere a latrina bola cela zvnutra oblepena holymi zenami 😀 Kuknem na malu, ze co sa ide diat...a ta v nemom uzase, otvorila usta a vykrikla - JEEEEJ, VÍLY! 😀 😀 😀

adelusha
20. jún 2016

@lenocka80 😀 😀 😀

petronelka77
20. jún 2016

Chystam ranajky, maly pride za mnou a hovori:"mami, mozes mi spravit vajickovy chlieb s postrihanym syrom"? 😊😊😊

tomasko27
20. jún 2016

@danette Dcera to volala madzeri.

danette
20. jún 2016

@tomasko27 no a naša to volá madzer, skloňuje to púšť mi madžera 🙂

1312
23. jún 2016

Nas 2r5m sedel na WC lebo sme chceli ist von ja mu vravim, ze sa musi vycikat ked chce ist von a on ze: Mamka, netreba mi. tak som to zopakovala a on zas , ze Mamka, neda sa. Tak mu vravim, ze nikde nepojde a on nastojcivo: Mamka, nedaaaaa sa, nemaaaaam na to silu. :D :D :D

oskvarka
24. jún 2016

Mami ja chcem tu slovensku pesnicku o tatre.. hmmm rozmyslam co kreativne zase moj muz vymzslel tak teda dam: lalala tatra vozi piesok lala tatra vozi strk.. lalala...
mami nie tu tu ockovu. A to je aka?... Nad tatrou sa bliska hromi divo biju... 🙂