icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

lussy211
24. aug 2016

Dnešná hláška môjho 4,6 ročného syna, ktorý chcel veľmi pozerať Šmolkov,ale stále hovoril len "chcem "pozerať!
Ja: "Tomi , aké poznáme dve čarovné slovíčka , hm? "( on už vie ktoré -Ďakujem a prosím si,ale truc je truc že )
Tomi: "Pat a Mat"
:DNo čo mu na to povedať:D

zoruska
24. aug 2016

"Mama, pozri, maliny už sú pomasírované!" (prepasírované)

alllexis13
25. aug 2016

Boli sme na dvore a maly:mama,kde je ten machulacik....chvilu trvalo,kym som sa ubezpecila,ci dobre rozumiem.Kde je ten machulacik,co bol tam na zemi.Ahaaaaa,uz mi zaplo-asi pred tyzdnom tam bol vytrhnuty chumac travy s korenmi a hlinou 🙂))

marcelatje
25. aug 2016

Maminka akú máš peknú podprsenku. A krásne prská. Prečo sa ti dajú takto nadvihnúť? Asi preto že sú také mäkkulinké, že? 🙄 ahm, no čo už 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zitaje
25. aug 2016

Starsia cvici, pride drobec:
co robis, bruchace?

adelusha
25. aug 2016

@zitaje aj nas najstarsi to takto volal 🙂 mal cvicit cviky na posilnenie chrbta a ked som sa raz sťažovala mame, ze nechce cvicit, tak on urazene vykríkol: Ale ved som urobil 20 bruchacov! 🙂

bubula_007
26. aug 2016

Syn pochválil moje kuchárske umenie pred dedkom: "Inak moja mama nevie dobre uvariť obed." Neskôr sedel nad tanierom s kuracím rezňom a usúdil: "Tak toto nebol dobrý nápad jesť mäso." 😀

siska53
26. aug 2016

@zana0077 tak to je super! Som sa pobavila,ti chlapi.🙂),Mama casto spomina,ze otec tak sestre cital,on zas plynule prechadzal do nejakych pracovnych zalezitosti a sestra pocuvala 🙂) obcas predsa len zaspal a ona vysla zo slovami psst,hocinto spi. 🙂)

zana0077
27. aug 2016

@siska53 mala som kdesi fotku, kde mm ukladal malu spat a ked som sla skontrolovat to ticho a dovriet dvere, nech su neruseni, tak on ako vzdy spal ako drevo a mala ho domalovala mojimi licidlami, dokonca aj nechty mal na cerveno 🙂 mm ma prapodivnu fobiu z nalakovanych nechtov, vraj potom nemoze dychat 🙂, ked sa zobudil, vtedy len zacala sranda 🙂 ved od vtedy sa mu vyhrazam, ze ked nebude pocuvat, nalakujem mu nechty 🙂

zana0077
27. aug 2016

@marcelatje :D azuritko

nikusssa
29. aug 2016

Ja sa dnes pytam Timky (3) ze Timi co to mas v postielke? Susnik? Timka ze Ano. A ja ze A co robi susnik v postielke? A Timka ze: spinka, buvka, oddychuje lebo ma vela roboty... 😀 😀

danette
31. aug 2016

Vraciame sa z našej prvej dovolenky, letuška rozdala keksíky, tak som dcére rozbalila a po chvíli sa ma obzerajúc dookola pýta: mama a kde tu môžem krušiť? 😀

lubka484
31. aug 2016

@danette čo je to krušiť?😕

hranoska
31. aug 2016

@lubka484 trúsiť

lubka484
31. aug 2016

@hranoska aha, také slovo počujem prvýkrát...😂😂😂

katkatt
31. aug 2016

hlasky 5-rocneho z morskeho pobrezia 🙂 "mami a v tomto potoku su aj ryby?", "a do rana to tu nevypustia?"

radusiq
31. aug 2016

moj perli v anglictine, snad nevadi. pri prechadzke zbadal telefonnu budku: "mummy, what's this great machine?"

maria_u
31. aug 2016

Dievčence, sa tu smejem na tých perlách... :D Tak pridám aj ja. Boli sme na dovolenke aj so známymi, syn (5r.) sa hral s ich malou u nich v apartmáne... Kamoška sa ho pýta:
Denka: "Filipko, dáš si banán?"
Filipko: "Nie, ja banány nelúbim, banány jedia opice a zo mňa opicu nikto robiť nebude!"
:D Sme sa na tom odpise rehotali celú dovolenku

domca32
1. sep 2016

Chodím do obchodu,kde robia samé ženy a teraz tam majú už aj predavača . Malý ho zbadal,divne sa zatváril ,pozrel na predavača a vraví : Dobrý deň,ujo predavačko 🙂 🙂 🙂 keď teta predavačka,tak aj ujo predavačko 🙂

angela1103
2. sep 2016

Syn príde z dvora dovnútra a volá na mňa: "Mamaaaaa, máš dať tatovi papieeeeer....." V rýchosti premýšľam, načo asi tatino potrebuje vonku papier..........Pýtam sa: "Aký?" Syn: "Ja neviem, asi na kreslenie...." A tatino kričí z dvora: "Potrebujem záchodový papier, Hanka práve cikala na trávu" 🙂

angela1103
2. sep 2016

Syn, 5r., na dvore kreslí s kriedou čiary, jednu vedľa druhej.......moja rýchla myšlienka, asi rebrík to bude....alebo priechod pre chodcov...tak sa pýtam "Čo to je?" a syn pohotovo "To je chladič" 😕 😅

katkuz
2. sep 2016

vylet do zoo lešna - vosli sme do arealu a syn (5r) - "uz sa neviem dockat, co prve zbadam, ja sa asi zblaznim... a potom odpadnem" 😀 🙂 🙂

extrate
3. sep 2016

"Mami, môžem jesť rukami? Už ma bolí lyžička. " 😀

nefertitka
3. sep 2016

Nasa mala zacala chodit jazdit na kone a doma si robieva kona aj z tata, da ho na styri, osedla ho a vsetko a potom kym tato vladze, sa na nom vozi po byte. Pred par dnami sme boli v cakarni u koznej a nase dieta pred vsetkymi ludmi, ze " mama ked prideme domov, budes sa ucit jazdit na tatovi " 😝 ...najprv mi nedoslo, co tym mysli, ale potom mi docvaklo, ze sa mam s nimi hrat tu ich hru🙂. No ale tazko to budete druhym ludom vysvetlovat 😕 😝

adelusha
3. sep 2016

Náš prostredný syn (6 rokov) si este stále mýli niektoré slova. Napr. ked chce rozprávku Kocúr v čižmách, tak pýta ze: pustite mi kocúra Čižmacha 🙂 a občas ked ho presviedčam aby nieco pomohol, ze potom nieco budeme robiť alebo niekam pôjdeme za odmenu, tak trucovito povie: Ja nechcem, mna to aj tak nezaumiva! (nezaujíma)

lussy211
4. sep 2016

@nefertitka 😀 😀 😀

sofi2510
4. sep 2016

Ako sa volá muž kravy? No predsa kraviak 😀 (emmka 5r)
Alebo varím si kávu a staršia Sofi(9r) mi vraví: mami ty si,ale kávopič

janmiska
4. sep 2016

:D sa rehocem jak nenormalna. Strazila som synovca Dominika,mohol mat nejake tri roky a na zahrade sa hral so susedom Majkom,cca 8 rokov mal. A po nejakej chvili dosiel za mnou Majka,cerveny v tvari a nesmelo mi hovori :"teta,Dominik mi povedal aby som hodil hovno". :D no ked Domik povie "hod hovno", znamena to "chod rovno"

sonetta
4. sep 2016

vcera sme sa po 2rokoch stretli s kamoskou z porodnice. ja mam dceru, ona syna. obaja maju tento mesiac 4roky. boli sme na zmrzku, mala si vybrala smolkovu. a maly uplne zdesene vykrikol, ze ona sa zmeni na smolka a bude svietit. no pobavil aj predavacky. 😀

petronelka77
4. sep 2016

Planujem ist do obchodu a maly (6r.) mi hovori, ze to nebude mozne. Pytam sa preco a maly mi hovori:"no preto, ze tam maju mat opat fakturu" 😉 Myslel inventuru 😁