icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

ikulka07
5. dec 2016

@nikusssa to áno 😀, aspoň sa v živote nestratia 😉

kendova_anna
5. dec 2016

@alja20 😀😀 pekne, aspon bude vediet vsetky problemy hned riesit, len nech si to pekne vydiskutuje 🙂

alja20
5. dec 2016

@kendova_anna ach jo len niekedy velke sebavedomie je skor na skodu 🙂 uvidime dokedy mu vydrzi :D

zoruska
5. dec 2016

Maly je chory, kasle, ja mu chystam caj a on zrazu zahlasi: "Maminka, ten kasel sa neda vypnut!" 🙂

yoxinka
5. dec 2016

Napadol mi ďalší hlod. Keď mal syn 1r a 9m hovorím mu: "Adamko, tento prštek je maličký, preto ho voláme..." A on z fleku: "BÁBO"

miriell
5. dec 2016

Niečo veľmi aktuálne k Mikulášovi: ukladala som deti spať a hovorím synovi: "Pssst, Mikuláš chodí len k deťom, ktoré ticho spia, lebo sa inak vyplaší, vieš?" Malý si v tom však nechtiac prdkol a nahol sa k vlastnej panve a dal si malý prstík k ústam a hovorí smerom k zadku: "Pssst!!" Skoro som umrela 😀 😀 😀

jezibab
5. dec 2016

Ranná debata s Kubkom:
"Mama, ty vieš, čo znamená tá skratka JCB na bágroch?"
"Neviem, Kubko, pozrieme to na nete."
"No ja som uvažoval, že možno to znamená Jeden Celý Báger."

danette
6. dec 2016

Ráno mám zapnuté pri raňajkách rádio, dnes na Slovenskom rozhlase rozprávali o tom ako ľudia kupujú na Vianoce rôzne zvieratká a potom sa o ne nestarajú, rozprával aj odborník ako správne vybrať vhodné zvieratko a na koniec dali aj nahratú anketu kde sa pýtali deti ohľadne tejto témy. Jeden chlapček hovoril o tom že môže zvieratko poškrabať nábytok a perla prišla až nakoniec keď sa vyjadrilo jedno dievčatko vážnym hlasom že: mačička by mohla aj zneuctiť gauč :D

medulienka2011
6. dec 2016

@miriell Paráda🙂 🙂 🙂

womankc
6. dec 2016

@angela1103 no tak na toto mám zas ja vybornú spomienku , syn má krásne husté dlhé čierne mihalnice , ani jedna dcéra ich samozrejme také krásne nezdedila . A on sa na to vždy hneval veľmi , keď musel začať nosiť okuliare, tak doslova si ich otieral o sklá
Raz mi tak hovorí , že mami urob niečo, vadia mi tie ovlasy
no a toto mu trvalo až hádam do puberty , až jedného pekného dňa cca v siedmom ročníku sa kukám ako písal úlohy, že má na tvári dáke ostrihané vlasy a sa Vám pozriem lepšie a ten trúd si kompletne ostrihal tie mihalnice úplne až ku korienkom , na otázku , že čo ho to napadlo , že "" už mi to fakt strašne dlho liezlo na nervy , zavadzajú mi ........našťastie už z toho vyrástol xixixixiixix

staronova
6. dec 2016

deti ráno pišťali, že je voda studená, ked sa umývajú /kým v byte dotiekla teplá to trvalo/ ja synovi hovorím, že studená voda nevadí, že to treba, aby sme boli otužilí. A syn sa pýta!: mami od akej tužily?

figurantka
6. dec 2016

Neda mi nepridať jednu hlášku zo včerajšieho dňa:
Mikuláš došiel s čertom, klasika bu-bu-bu, rinčanie reťazami, deti ukryté, básnička, modlitba, strach v očiach ...
A keď už bolo po všetkom a deti upokojnené, tak mi starší syn hovorí: "Mami?!?!? To určite nebol ozajstný čert!"
JA: "Prečo myslíš?!?!" Syn:"Lebo ozajstný čert má kopytá a nie Salomony!!!"
😅

janinah
9. dec 2016

Števko,to nemyslíš vážne,to ešte od rána máš pyžamo na gauči? Ocko,nieeee,to ty máš očný klam.....ocko-tak to musím ísť na očné.....mamka /ja/ -ale veď tam nikoho nepoznáme,tak ako to vybavíme? /som očná sestra/😉

lenka_samorin
11. dec 2016

išli sme tento piatok s deťmi v aute k starým rodičom a videli sme okolo cesty na stromoch veľa dravých vtákov. Tak hovorím nášmu 5r Tomovi: Tomáško, musíme sa spýtať deda, aké to boli vtáky, on je podkutý v prírode a zvieratách. Opýtaj sa ho na to potom. A keď sme prišli k dedovi, tak sa Tomo pýta: Dedo a ty si podknutý v prírode? 🙂

libawet
11. dec 2016

...môj syn mal asi 5-6 rokov, keď sa ma opýtal : " mamina a vy kde budete s tatinom bývať, keď sa ožením ? " 🙂

libawet
11. dec 2016

....ešte pridám vtip:
Učiteľka deťom hovorí v škôlke : " Deti a kto mi povie, ako sa volá toto zvieratko? Má štyri nohy, je biele, má na sebe čierne pruhy, no deti, pomôžem vám - ze-ze-..."
A vzadu sa ozve. " Ze by to bol tigel? "

nefertiti7
11. dec 2016

@libawet geniálne...opytam sa na to o niekoľko rokov....ze kde byvate ? Co tie deti nevymyslia

zana0077
12. dec 2016

Vcera lili (7) pozerala nejaky film kde boli babatka, tak mi vravi, ze ci by som jej nemohla jedno take zaobstarat... ja v domienke, ze braceka alebo sestricku... no. A tak jej na to odpovedam, ze co by s takym zarevancom pokakanym robila... "ved by som mu dala najest a prebalila by som ho a ponosila na rukach"...odpoved ciste logicka, ze? No potom to prislo a dodala tak ciste, ze z brucha..."len co by si ty robila, mami, kebyze sa mi take narodi..."

zoruska
12. dec 2016

"Mamina, preco sa ten strom poklonil?"(naklonil) 🙂

pencil
13. dec 2016

Tulim si malu (5r.) k sebe, cmulam to moje lizatko a mala chvilku krasne ulozena na mne a po chvili mi hovori: "Mami, oberas ma o cas na hranie!"

katkuz
13. dec 2016

surim syna, nech sa obuva rychlejsie a polozim popri tom otazku: dufam, ze v skolke sa nesuchces, ked idete na prechadzku... kto je posledny? odpoved : pani ucitelky 🙂 🙂 🙂

fimane
13. dec 2016

zeny, co sa mi stalo...mam dceru prvacku a mimino. Vozievam ju na výtvarku do mesta ( bývame na dedine). Je dost narocne vytahovat maleho z auta a odprevadit ju z parkoviska hore na tretie poschodie s miminom narukach. tak padlo rozhodnutie, že jej dam mobil a prejde sama. Prenaramne sa tesila na svoj prvy telefon. Samozrejme sme to odkladali, nakoniec manžel narýchlo vecer jej spojazdnil starši mobil, naučil ju prijať hovor. mala natesená, odviezla som ju do mesta, malý buval v aute, rozlucili sme sa, vypusinkovali , 300 krat zamavali a isla ( cca 2-3 minuty cesty). dohodnute sme boli, že jej asi za tie 3 minuty zavolam, či je tam. Tak stojím pri aute s mobilom v ruke aaaaa...dokelu, ved ja nemam číslo....som sa rehotala na sebe jak blázon. Musela som volat mužovi, že nech mi ho dá. No chapete???Materská demencia jak brno!!

zoruska
13. dec 2016

Tentokrat som zapotila ja.
Maly je chory, tak si cas okrem ineho kratime aj pozeranim z okna na ulicu. Rano sa lucime s tatinom, ktory odchadza do prace a ja maleho surim: "Pod rychlo, ideme sa pozerat ako tatino vyskoci z okna!" 🙂

paulimauli
13. dec 2016

Aj mne sa dnes stalo,, idem po krsňatko( 3,5r) do škôlky ,, starká jej včera povedala ze mam v brušku bábätko.. a mala mi vraví: krstná? Ty mas v brušku bábätko? Ja : áno
Mala: ty ši ho zjedla? Prečo ši ho zjedla?

medulienka2011
18. dec 2016

Tobi:"mama a ty vieš čo je to Kakažu? Ten ťa stretne a celé telo ti rozkradne(wink)(laugh)(laugh)

zoruska
18. dec 2016

"Maminka, prosim Ta, uvar mi jahodovy kompost!" 🙂

pencil
18. dec 2016

Starsia dcera prisla na to, ze darceky nenosi Jezisko (proste skola). Tak doma nas spoveda uz niekolko dni. Dnes prisla s novou taktikou a hovori: "Mami, ked nenosi darceky Jezisko, tak kde ich skryvas?"

elenita
20. dec 2016

Minule mi synček zahlási: "Mami, Ty vyzeráš ako Ochtinská aragonitová jaskyňa" 😲
Na môj nechápavý výraz zareagoval, že: "Vieš, máš takú bohatú výzdobu" 😂
(mala som vtedy taký výrazný červený rúž a visiace náušnice) 😅

marbullsalka
23. dec 2016

Jedna usmevno-nechutna... Sedim na WC a dobehne syn 2r 4m. Maminka pod pozvet pavu (zvlhcovat vzduchu fukajuci studenu paru) hovorim mu, ze musi pockat a on z vaznou tvarou pozrel na mna a pyta sa ma, tvacis h*vno?

zoruska
4. jan 2017

Nové znenie piesne Prší, prší:

...milá má, dutá má,
nezatváraj pred nama
🙂