icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

zuzikak
17. feb 2017

@mirkaaa80 s tym predajom je to podarene 🙂 Moj manzel, ked triedim veci len poznamena : Mat tak volne priestory, otvor si biznis s nazvom "import/export"

zuzikak
17. feb 2017

Poznate to pexeso angry birds ? Hladal vsetkych bombovych a daval mi ich do kapucne na mikine. Potom mu vravim. Andrejko ale uz stacilo, daj vsetkych bombovych medzi ostatne (do misky na zem som myslela). On na to : "Ano mama hned." A sup mi za krk vsetky ostatne pexesa z misky.......

ikulka07
17. feb 2017

@zuzikak mne minule dcérka skoro 4-ročná, keď sme boli vonku hovorí: pozri mamiiii, konečne sa topia ľady a už budú zachránené všetky veľryby, tulene, žraloky 😀

zuzikak
17. feb 2017

@ikulka07 uzasne ! 🙂

angela1103
18. feb 2017

Vrátili sme sa z vychádzky domov a syn (5r). chcel pomôcť svojej mladšej sestre (2,5r.) s vyzlečením bundy a čiapky. Dcéra na neho s krikom, že NIE, že MAMA pomôže. Po chvíli handrkovania syn jej hovorí: "Čo ty stále len mama, mama, dovoľ aj mne, aby som ti pomohol s vyzliekaním..." (......to je ale starostlivý braček 🙂 )

angela1103
18. feb 2017

Syn so mnou pozeral Dámsky klub a po chvíli sa pýta: "Prečo stále tá teta hovorí SO SOLNIČKOU?" (to práve moderovali Malachovská so Soničkou Múllerovou) 🙂

angela1103
18. feb 2017

Keď sa raz syn vrátil po víkende od dedkovcov (mal asi 3 roky), chodil z izby do izby, prechádzal sa s rukami za chrbtom a všetko kontroloval so slovami: "Všetko je na poriadku...dobre..."

angela1103
18. feb 2017

Dávam raz dcére pusku na dobrú noc, vyznávam sa jej, ako ju ľúbim a ona začne napodobňovať chrápanie a hovorí "Mama, spím" :-P

angela1103
18. feb 2017

@miriell naša malá vedela vrtieť zadkom aj pri zvuku mikrovlnky,keď pípala, že už je hotové jedlo 😀

inull5
18. feb 2017

Ja sem často neprispievam,aj keď nás fakt perli každý deň..
Ale naposledy to zabil keď bol zase neposlušny večer. Hovorím mu poslucháj lebo fakt pôjdeš už do polepsovne. On pozrie a hovorí:"Ale aj ty pôjdeš". Pýtam sa prečo? "no lebo že aj zlé maminy tam berú."
Nič,Zasmiali sme sa,aj som na to zabudla.no ráno robím raňajky a počujem do kuchyne:" Haló,polepsovna?máte tam voľné miesto pre moju maminu?lebo od rána lenosi v posteli." utekám tam a on s niekym telefonuje..našťastie volala moja mama,a on to zdvihol.
A nedávno sme boli u lekára a ten sa ho pýta že čo mu je.(išli sme iba pi papier).A malý že:"No ja mam už starosti s cikulacom..čo myslíte,to nie je ako u dievčat.."

inull5
18. feb 2017

Jaaj a máme 3 roky.🙂

zoruska
18. feb 2017

Náš malý sa hrá. Zrazu prestane, vyzuje papučky, vlezie do svojej postieľky, ľahne si, prehodí nohu cez nohu a zahlási:"Ja už nebudem radšej nič riskovať!"

cobhan
18. feb 2017

Vcera sme vyhlasili slovensky vikend, inak povedane, hovorime len po slovensky. Boli sme von a mala zbadala vodopad a krici, aha waterfall...tak som ju opravila, ze po slovensky je to vodopad a ona na to...no dobre, tak waterpad

yollanda
18. feb 2017

Na papieri nakresleni 4. anjelici. Traja modri a jeden ruzovy. Vysvetlenie: " toto je pan bozko, toto je pan bozko, aj tento je pan bozko a tento je pani bozka 😆

fadama
18. feb 2017

Moj syn dneska vravi. boli sme v jednom obchode odisli sme a ked sme sa vracali tým istým smerom tak vraví ideme naspat ideme sa vrátit v case ?

evicka71
21. feb 2017

Moja dcéra sa hrala na pani doktorku konkrétne na zubárku a na dvere do izby zavesila papier,že zubáreň,skoro som odpadla.

trdelnik234
21. feb 2017

@mima283

Mne stalo nieco podobne so strasou dcerkou, ta bola na toto expert. Tak najprv sa jej podarilo, ze som sa prechadzala s odhalenym prsnikom v Budapesti po kupalisku ( niesla som ju na rukach a ona mi stiahla na jednej strane plavky) a potom sa mi na letisku snazila vopchat pod saty, takze mi ich neustale dvihala. Farbu mojich nohaviciek videlo aspon desat ludi, no hlavne, ze sa ona zahrala na schovavacku.

trdelnik234
21. feb 2017

@dulkagabulka

To mas este dobre, lebo mne mladsia povedala, ze som snehuliak Olaf.
Od vcera nejem sladke.

h2
21. feb 2017

Syn si staval v izbičke vysokánsku vežu zo stavebnice, kým sa mu ju podarilo postaviť skoro až po strop, tak mu niekoľkokrát spadla. Keď už ju mal konečne hotovú, zobral papier a napísal: " POZOR STAWBA ŇEFKRAČOVAŤ DOVILKOVEJ IZBI ". (Má 5 rokov)

bubula_007
21. feb 2017

👍

nefertiti7
21. feb 2017

Ja som bola dnes v sprche a po chvili vtrhne do kupelne takmer 3r.dcera a pozera na mna a hovorí...ty vyzeras teraz ako slon...nevedela som či plakať alebo sa smiať. Vôbec netusim co ju to napadlo..mam 54kg 😅

danette
22. feb 2017

Synovec 8 r. má v poslednej dobe neskutočný apetít. zje všetko čo nezje jeho a veľa : D nedávno bol na prázdniny u babky a odskočil sa na chvíľu pohrať aj k sestre ktorá býva pár domov dalej. Sestra varila obed a prazila slaninu na halušky. Synovec sa jej pýta že: čo to tu tak vonia? Ona: slanina, varím bryndzové halušky. Synovec: No keby ste chceli, ja by som mohol ostať aj na obed 😂

trdelnik234
22. feb 2017

Vcera hovorim malej (3 roky), ze ocino ide von s kamosom, tak budeme doma len my dievcata a spravime si party.
Cakala som, ze bude vyjednavat, aby sme si dali karaoke so Snehovou kralovnou alebo Fiha Tralala ci podobnu lahodku a ona mi na to zabije: " Pocuj mami, a my preco nejdeme niekam vonku za chlapcami"?

janja2502
22. feb 2017

Naša dnes prišla zo školy(druháčka) a hovorí, že už si sama vymyslela a napísala diktát. (Každý deň píšeme jeden cvičný). A takto to dopadlo:

yollanda
22. feb 2017

Bola som zazrata do rozhovoru s jednym oteckom, ked maly 1,5 rocny prisiel ku mne zozadu a stiahol mi teplaky az na clenky

h2
23. feb 2017

@mima283
@yollanda
Teda, babenky, nič v zlom, fakt, ale podobným trapasom by ste sa ľahko vyhli, keby ste pred návštevou a nejakým cudzím chlapom nebehali v teplákoch. Naozaj to nemyslím zle, ani ja nie som vždy vymódená, ale tak pred návštevou by som v teplákoch nechodila. Rifle vám malý určite nestiahne. 😉

yollanda
23. feb 2017

@h2 pri venceni psa sa mi teda rifle nechceli dat

h2
23. feb 2017

@yollanda Veď v pohode, skôr som myslela tú návštevu.

mima283
23. feb 2017

@h2 to bola moja byvala spoluziacka s jej frajerom takze ziadna nobl navsteva 😂 a rifle zduse neznasam. Je to pre mna totalne nepohodlne a radsej budem v teplakoch, ako sa k nemu tri hodi y zohybat, cupiet pri nom a podobne v nepohodlnych rifloch 😁

1medvedik1
23. feb 2017

Mami, keď budem veľký tak si ťa zoberiem za ženu a kúpim ti krásny prsteň, pretože ty si žena môjho života :D povedal môj kedysi malý brat mamke 🙂