icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

michelle22
23. nov 2017

@fuvola ako vyhra v loterii 😀

nyteshade
28. nov 2017

@pat_mat_minnie my sme boli tiež prdkosi s bratom, prerobili sme pesničku macko uško :D Dobrý večer, na dobrú noc, macko z prdu spieva vám, volajú ma macko prdko, lebo strašne prdy mam, huncut som, a rád prdim, s prdenim je veľká fuška, všetky deti oprdim, to je heslo macka prdka :D :D :D

vulka
28. nov 2017

Občas tu nazriem a zasmejem sa. Teraz hádam rozosmejem ja vás.
S 10 ročným synom sme mali vážnu debatu o živote, čo ho čaká, ako pôjde asi na gympeľ a ako sa bude možno venovať športu a tak. No a na záver som ešte dodala:

"No a ešte príde puberta..."
A syn znechutene a s odporom mi hovorí: "A to ju musím dostať?" (tú pubertu) 🙂.
Takže teraz čakáme, kedy sa niekde infikuje 🙂

michelle22
28. nov 2017

Dcerka 4r. nechcela jest veceru. nepomahalo nic, ani doprosovanie, ani vyhrazky, ani odmena. asi aby ma este viac vytocila vravi: Mami, ja chcem chrumky. Ja nahnevane: Ja ti dam chrumky! Ona s kludom anglicana: Nemusis, mami, ved ja viem kde su.

jankahraska
28. nov 2017

@michelle22 To mi pripomína situáciu u nás, keď ironicky poviem: "No to určite!" A syn (3 r.) nadšene: "Áno? Môžem?"

baigo
30. nov 2017

moje deti (2r a 6r) z "dediny" - prideme do obchodu, kde je koberec a deti sa vyzuju, aby ho nezaspinili 🙂

elenita
30. nov 2017

@baigo Tomu sa hovori dobra vychova 😉

michelle22
30. nov 2017

"Bianka, mas cervene ocko.Boli ta?" B:(veeelmi ubolene): aaano... Ja:A ktore ta boli? B: (............) a ktore mam cervene?

pencil
1. dec 2017

@baigo krasne, ake vychovane deti, bola by som velmi hrda 🙂

siska53
1. dec 2017

Vianocna piesen nasej malej: Podme bratia do "betmena"
Bracek ma rad Batmana,nuz to nejak pokomolila ..

enuliek
1. dec 2017

Petinko 5r....mamkaa ja som smadny ako ryba 🙃

jukov
1. dec 2017

Dnes, keď tato rozklepával surové vajcia, malý (27m) sa pýta: tato hľadáš kuriatko? Kde je? Skovalo sa, neni tam (je alergik na vajíčka, tak doma zriedka máme vajcia, pozná skôr z rozprávok ako z nich liahnu kuriatka 🙂

moniikka
1. dec 2017

Otázka od našej 5.ročnej dcérky,ktorá sa ma spýtala:"mami,ja keď budem mamka,ty budeš stará babka a babka už bude v hrobe?"

maca2014
1. dec 2017

Dcérka (3r) pribehla za mnou s papierom, na ňom nakreslená veľká gulička a kričí na mňa..."mamíííí mamííí nakreslila som hovienko...vyzerá úplne ako ty "

angela1103
2. dec 2017

Súrodenci (6rokov a 3 roky) sa hrajú v detskej izbe. Po chvíli počujem staršieho: "Hanka, pusti tú hračku z ruky.......Hanka, Hanička.......Hana pusti to! Hana, Hanaaa, ty Haniska nepodarená!"

netswan
11. dec 2017

@moniikka tak toto sa ma stale malá pýta. Až je to neprijemné. Alebo, keď ja budem babka, ty už budeš mrtvá? Nad čím im to behá rozum?

enuliek
11. dec 2017

Dnes maly 5r..ockoo chxe sa ti rozmyslat?...ocko:..ani nie..Drobec:..hmm tak tik tak bum nebudeme hrat..a ockoo trosku rozmyslat?..mozme hrat jabru 🙂

vlada2401
11. dec 2017

Naša Timejka /4 r./ keď sme boli v parku ešte na začiatku jesene našla hríby pod stromom kadejaké divoke, celá šťastná ich odtrhla a že ide nám ich ukázať, v tom išla okolo pani a hovorí jej pozor dievčatko nezbieraj tie hrìby, aby neboli jedovaté....a Timka na to jej hovorí , teta nebojte sa ja som ich odtrhla a oni sa vôbec nejedovali, vtedy sme sa smiali, až nám slzy tiekli

tatianka7
11. dec 2017

A dnes perlil mladsi (3roky) .Sli sme autom detom neznamou trasou a na konci dediny za tabulou,Andrej vravi: "Dosli sme " pytame sa,: "Ako,Andrejko?" A on: "No my,uz sme dosli."

mimanr
12. dec 2017

Maly, dva roky..prisiel ku mne a dvakrat ma buchol po nohe.Pytam sa:Zlatko, preco ma bijes?Odpoved:Lebo som velmi nezbedny chlapcek. :D

orlik4
12. dec 2017

@moniikka u nás (malá má 3 roky) to je "Mama, keď budeš stará a umrieš, môžem nosiť tvoju bundu?" 🙂

milan_branik
12. dec 2017

Velmi zaujimavy clanok Výskum naznačuje, že takmer všetci sme geniálne kreatívni. Kým nezačneme navštevovať školu!
http://magazin.pozri.sk/clanok/vyskum-naznacuje...
mal by si to niekdo precitat na ministerstve skolstva!!!

zora2018
12. dec 2017

Starší syn cca asi 2 ročný v uličke v obchode a úplne nahlas : "mamííí, stojí mi pipík...to je sranda"
Mladší syn na otázku koľko má jeho mama rokov odpovedal: "moja mama? ona je už stará korytnačka " (Obľúbený výraz jeho tatina) 🙂

bubula_007
13. dec 2017

2,5 ročný: "Cem sa pozeť na von." Tak ho beriem na ruky a hovorím: "Vonku prší." "Vonku peší... Cem pešátko." Myslel tým dáždnik. 😄

moonlighting
13. dec 2017

Stáva sa u nás bežne.
Max (4,5r) - prídem z práce domov, on už doma zo škôlky, hovorí: "Mami, zjedol som tri čokoládky. Veľmi ma to mrzí. Prepáč mi to." Gestikulácia a mimika pri tom neopísateľná.
A vzápätí: "Mami, môžem sladkosť???"

michelle22
14. dec 2017

Manzel isiel dat Bianku (4r) spat a krici mi: Mama, keby som zaspal, tak ma zobud! B: Aj mna!! 😀

jukov
18. dec 2017

sobotu som robila slivkové gule s makom, do malého (28m) som nedostala ani 1 kúsok, až ho to naplo, odpoveďou na otázku prečo ich nechce papať bola, že sú špinavé

babatkoo
18. dec 2017

😂 👍

zabulienka266
18. dec 2017

@jukov aj ja som robila mrkvove halušky a malá mi povedala že špinavé halušky nebude jesť 😉

lienqa
18. dec 2017

Trošku staršia perla, ale tento víkend sme spomínali..dcéra mala asi 4 roky, sedeli sme v kostole a pred nami sedela mníška celá v čiernom. Moja si ju tak obzerala asi 15 min. a po chvíli sa ma nahlas pýta, čo robí batman v kostole 😀