icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

angela1103
12. mar 2018

Súrodenci ( 6,5r. a 3,5r) v izbe:
O. : "Daj mi tú hračku."
H.: "Nie!"
O.: "Okamžite to sem naval!!"

h2
20. mar 2018

Vilko: "Mami, vieš, ktoré zviera je hranaté?"
Ja: "To teda neviem. Ktoré?"
Vilko: "No predsa hranostaj!"

jukov
20. mar 2018

Nedeľu som chystala obed - pracovala s mletým mäsom a malý (2,5r) sa ma pýta: budeme papať červíky?

ivusiatko
20. mar 2018

to je aka milá téma toto 🙂 u nás dcéra 2,5ročná, išiel ju večer manžel uspávať a už ležala v posteli, zasvietené ešte bolo a ona mu vraví:" tatik, zasvieť tmu" 😀 😀

pieces
29. mar 2018

Dcéra (5,5) dnes ráno zlostne:
- "Vieš prečo som nahnevaná???"
- "Netuším..."
- "Lebo si mi neurobila neporiadok!!!"

siska53
3. apr 2018

Mala prepina programy, maly na nu: Ty,to nechaj,Diabol nosi bradu,to nas zaujima.🙂

matvejkovamimushka
4. apr 2018

Naša dvojročná Simonka sa po vzore svojho osemmesačného bračeka večer po kúpaní hráva na bábätko. Musíme ju pevne držať ako bábätko zabalenú v uteráku, kolísať na rukách a spievať hojda balajda. Máme dve verzie: moja končí rozbila si misku, dostala po pysku a manželova zlámala si kríže, kto jej ľavú zlíže. A tak si to naša malá pospájala a minule si spievala: Hojda, balajda, spadla Simča z pôjda, zlámala si kríže, po pysku dostala som 😂

matvejkovamimushka
4. apr 2018

@matvejkovamimushka oprava, kto jej labu zlíže - telefón si robí, čo chce

ebi88
4. apr 2018

@fadama boze, ved ho porodila... ved ty neukazuj, ked nechces.
@sandri nic si z toho nerob, povedala by som ze 90 perc ludi aj viac s nahotou doma nema problem. Rozlisovat nahotu doma a v meste to je priklad miesania jablk a hrusiek. 🙂)

fadama
Odpoveď bola odstránená
zara0201
9. apr 2018

Robili sme v záhrade a potom sme sa chystali na návštevu. Kážem chlapom umyť sa a do čistého poobliekať. Synátor (6) kričí: "Mami, dones mi prosím ťa čerstvé ponožky".

fuvola
10. apr 2018

Dcéra (6 r.) skákala po kresle, tak som ju napomenula: - Nerob také nebezpečné veci!
A ona: - Ale mami! "Nebezpečná" je moje prostredné meno!

zizka
10. apr 2018

Syn (5r.) prisiel zo skolky so zelenymi kolenami a ked som to zbadala, spytala som sa ho: "A toto je co?" "Travicka. Neboj, mami, zajtra oblecieme ine gate!" 😀

misscelaneous
10. apr 2018

Ideme citat pinokia, tak jej davam spolier, ze to je o chlapcovi, ktoremu rastol nos, ked klamal. 3r dcerka na to: Ved aj ty klames! Ja: A koho klamem? 3r: Mna!!! Ja: A ako ta klamem? 3r: Ved ty dobre vies!!!

bubula_007
10. apr 2018

@fuvola 😂😂

jukov
10. apr 2018

včera bolo nádherne, boli sme vonku s malým (2,5r.) a na chodníku uvidel chrobáčiky (myslím sa volajú cifruši, také červeno čierne) ako boli spojené, spoločne utekali a za nimi utekal ďalší, malý na toho tretieho kričí - rýchlo, rýchlo, utečú ti a kukne sa na mňa a hovorí mi - aha, hrajú sa, idú robiť vláčik 🙂

jankahraska
10. apr 2018

Po návrate zo skúšky orchestra trojročný syn hrdo hlási: "A boli tam tampóny!" Muž len vyvalil oči. Malý myslel tympany ;)

zoruska
12. apr 2018

Drobec sa hrá na Zora, na tvári škraboška, "akože" cvála na koni...zrazu zahlási: "Maminka, už nie som Zoro, som Janko, lebo idem kakať"!

sticker
mircalla
14. apr 2018

Dnes s malou (2 roky) na Cervenom kameni (ma anglicky hovoriaceho otca, tak obas mixuje) pri letovej ukazke dravcov vykrikuje z davu: Come on, vtacik!!!

siska53
14. apr 2018

@mircalla chutne..kamoskina mala zas poslovencovala nemecke slova - "kacinka", "spilplacik" 🙂

mircalla
14. apr 2018

@siska53 Potom preletel ten jastrab - waw scary vtacik

mircalla
15. apr 2018

Dnes sme inak robili ulohu a syn mal napisat 5 viet o rodine. Pozeram do zosita: Moja mama informuje....neviem, kde to zobral, robim sice na IT....

siska53
15. apr 2018

Robim kysnute cesto na pizzu,uz som ho vybrala,ze uz je a syn.: Uz skyslo?

gopika
15. apr 2018

Boli sme v lese na prechadzke. Maly 2,5 roka, zbadal bobky od zvieratiel a vravi: maminka, ocinko, vykakali. 😃

fadama
15. apr 2018

aké zvieratko robi kuku kuku ? .....kukulienka znela odpoved mojho syna. 😀

mariadarina
15. apr 2018

Hrame sa s dcérou (skoro 4 roky) s babikou. Mne sa nechce lietat po izbe hore-dolu - akoze ideme na prechadzku, tak vravim malej: Teraz nemozeme ist na prechadzku, babatko spi, zobudili by sme ho. "Mlada" len zazrela a s povzdychom ma poucila: Mami, babatko sa nemoze zobudit, ved ma vybite baterky...
Nuz argumentmi ma prebila a na prechadzku po izbe som chtiac-nehtiac musela ist😀

pieces
17. apr 2018

Dcéra (5,5): "Mami, môžme ísť niekedy do kupectva kníh, aby som si tam kúpila nejakú knihu?"

danette
17. apr 2018

Mami ja budem na budúci rok na karnevalu nevesta. Kúpiš mi "nevestné" šaty? 😂

jankahraska
17. apr 2018

Dnes večer pred spaním sa pýtam syna (3 r.):
"Už si pripravený?"
"Nie."
"Kedy budeš?"
"V piatok."

h2
22. apr 2018

Dnes sme so synom hrali hru, že jeden z nás myslí nejakú vec, alebo zviera a druhý musí hádať. Myslela som 3D okuliare, lebo syn sa s nimi ráno hral. Po niekoľkých otázkach sa opýtal: "Je to na hranie?" V snahe pomôcť mu, som povedala: ""Nie, nie je to na hranie, ale dnes ráno si sa s tým hral." A syn na to: "Je to môj pipík?"