icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

fadama
25. feb 2018

@luciasing svet je cely zvrateny. 👎😠🤐

mircalla
25. feb 2018

@luciasing Akurat, ze kto sa ma na ne pozerat, Kopec z nich ma take postavy, ze by som sa aj do plaviek bala. Casto to nie je vabny pohlad skor odstrasujuci

mircalla
25. feb 2018

@fadama Na tom, ze dieta vidi rodica naheho nevidim tiez nic hrozne

fadama
25. feb 2018
fadama
25. feb 2018

@luliu tak bezná sucast......... tak chodievajte po meste nahé a bude ked to nie je tabu.

oravocka
25. feb 2018

@fadama po meste určite nie, doma, v kúpeľni

luliu
25. feb 2018

@fadama to znamená ze rovnako sa zahalujes pred rodinou ako na ulici. Nemám slov toto porovnávať.

luliu
Autor odpoveď zmazal
fadama
25. feb 2018

Jasne dámy treba chodit zahalené ( okrem manzela v spálni ) potom svet vyzerá tak ako vyzerá.

netswan
25. feb 2018

@sandri nasa mala sa nemoze kupat s mm odkedy ho otravovala otazkou preco ma ocino taku cudnu šušurku

luciasing
25. feb 2018

@mircalla to aj manzel povedal 😂😂😂 ze keby sa radsej tie mlade povyzliekali ale vacsinou su iba stare 100 kilove vyzlecene

mircalla
25. feb 2018

@fadama Fu ty mas asi daky problem rozlisovat medzi doma a po meste a pleties veci uplne mimo. A naha ani doma nechodievam, stane sa, ze mi deti pridu do kupelne, nezamykam.
@luciasing ved toto

akirea
25. feb 2018

Dievčatá, nebolo by rozumnejšie nechať už túto tému? V tejto diskusii by sme mali písať zážitky s deťmi, ich výroky a nie diskutovať o tom kto a ako chodí v súkromí oblečený alebo vyzlečený. Vráťme sa radšej k veselým výrokom našich detí.

enuliek
25. feb 2018

Mamkaa tu na licku mas toto z ocka.....a ako sa to vola?...hmmmm ihlicie?....som myslela ze umrem od smiechu

bambibam
26. feb 2018

Ja:No ,ako bolo v škole? Dcéra: A ty si tam nikdy nebola? Ja: Bola pre teba. Dcéra: Tak ako ti tam bolo?( Čakala som ju 20 minút,celkom dho) Ja: Úplne perfektne. Dcéra: zajtra máme 4 hodiny , vymeníme sa? Ja: Jasné ,len škoda , že nemôžeš ísť za mňa do práce.Dcera: Ja sa dám na tú očiarku čo chodíš aj ty. ( Myslela OČR)

alllexis13
28. feb 2018

Vcera sme boli nakupovat.Vrátili sme sa až večer,rýchlo som len deti prezliekla na chodbe,vyložila nákup a pustila som sa do chystania večere pre deťuchy,ktoré sa medzičasom motali okolo.Po dlhšej chvíli mi malý 5r.hovorí-Mami,choď sa už prezliecť (mala som obyčajné úzke rifle a rolák v šedých farbách,nič zvláštne) Prečo?pýtam sa...lebo teraz nevyzeráš ako naozajstná mama....samozrejme mala som ďalšie otázky a z odpovedí vyšlo,že mama som v teplákoch a starom tričku..🙈🙊👦😉😉😉

nervacik83
28. feb 2018

Dávno som ničím neprispela ale minule sme zase počuli super hlášku 😀
Malá dobehla do obývačky s plačom že sa udrela. Pýtame sa čo ju bolí...
" Hrabličkaaaa má bolííí"... S manželom na seba nechápavo pozeráme, že nech ukáže čo myslí...
" No tu na chrbatiku... " Myslela lopatku...

jankahraska
28. feb 2018

Syn (3 r.): "Ja som už väčší, tak som pomaranč. Sestrička je maličká, tak je mandarínka."
Pýtam sa ho: "A ja som čo?"
Syn: "Ty si pomelo!"

xabri
3. mar 2018

Ako sa volá ujo čo pasie ovečky? Syn vtedy 3r. bez zaváhania: PASÁK!

nefertitka
3. mar 2018

Mama a od sexu sa da chytit kvapalina? Dnesna otazka mojej 9.r.dcery

domitobi
8. mar 2018

Rozprávam sa so synom (druháčik)a vykladá mi :vieš mami do mňa v škôlke boli 3 dievčatá teraz zase
4 dievčatá ..chvíľu je ticho a potom spustí...Mamiií a nebude zo mňa sukničkár?ach jááj 😉 kde na to chodí...

mircalla
8. mar 2018

Moj syn, ked zacal chodit do 1. triedy: Dnes ma mali katologicke nabozenstvo

rusalinka
9. mar 2018

Ahojte, rada by som Tvoj príspevok pridala do výberu Týždňa zo života mamičiek, ak súhlasíte, stačí mi dať lajk na tento koment 🙂 Ďakujem (posledný Týždeň nájdeš tu https://www.modrykonik.sk/blog/rusalinka/article/tyzden-zo-zivota-mamiciek-0v9d9i/ 🙂
@xabri
@nervacik83
@mircalla

extrate
9. mar 2018

Ráno o siedmej som išla zobudiť deti...vojdem do izby a vytiahnem rolety. Viki sa okamžite posadí: "mami prečo rozprestieraš okná? ?"

bodka70
9. mar 2018

pýtala som sa ráno syna 5 ročného: No čo, vyspinkaný do ružova? Hneď sa ohradil: Ja nie som dievča, ja nemôžem spať do ružova! 😀

matvejkovamimushka
10. mar 2018

Naša o chvíľu dvojročná Simonka jedla na obed pečenú kačku a veľmi jej chutila. Tato to teda okomentoval, že ako pekne papá kačičku a ona sa hneď ohradila: "vtáčiky nepapám".

netswan
10. mar 2018

Mama hladkala malej ritku, ze toto je moje licko(polovica zadku) a ta druha polovicka je dcerine licko. A ja ze a moje licko je ktore? Mala rozmysla, ze mama, tvoja je dierka 🤔

fadama
10. mar 2018

@netswan 😂😂😂

zara0201
12. mar 2018

Rozdelenie na skupiny na lyžiarskom výcviku podľa nášho predškoláka: žltá, modrá a podozrivá.

bubula_007
12. mar 2018

@zara0201 👍😂😂😂