Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀
@zuzuliatko18 🤣🤣🤣
Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.
Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.
@zuzuliatko18 😂
Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).
Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.
Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).
@zuzuliatko18 💚💚💚
Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.
@zuzuliatko18 je to vnímavý chlapec❤👏
Môj 6-ročný syn je od mala háklivý na veci ako napríklad, že sa nenapije po niekom alebo neolizne lyžičku.
Na Štedrý deň sme večer nechávali pre Ježiška medovníky a mlieko. Ráno sme pod stromčekom našli darčeky a naša 2-ročná dcéra si všimla odhryznutý perník a začala ho dojedať 😁
V tom môj zdesený syn začal na ňu kričať: „Preboha, nejedz to, Ninka, veď to jedol Ježiš!“
3r. - Ja som vianočný škriatok, takže budem pomáhať Ježiškovi rozbaľovať darčeky 🤪
5r. - mami máš vianočný zadok (tak dík ) 😂
Deti radi opakujú slová svojích rodičov. Neter 2r. ešte zatiaľ nosí plienky zato jazyk jej ide. Potrebovala prebaliť lebo bola pokakana a vraví si...joooj nevadí stáva sa.
moja 12r dcéra mi par dní pred vianocami celá nešťastná pozrie na našu spokojne spiacu micku na gauči a hovorí: Mami, tá naša mačka je nejaká divná - pozri, ona vôbec nemá vianočnú náladu. 🤦♂️ predstavila som si, ako sa s ňou dorútime na veterinu a toto povieme doktorovi😀🤦♂️
moja 12r dcéra mi par dní pred vianocami celá nešťastná pozrie na našu spokojne spiacu micku na gauči a hovorí: Mami, tá naša mačka je nejaká divná - pozri, ona vôbec nemá vianočnú náladu. 🤦♂️ predstavila som si, ako sa s ňou dorútime na veterinu a toto povieme doktorovi😀🤦♂️
@fizu1 s maminou sme si hovorili... však im je dobre, najedia sa, spia kedy chcú...
@fizu1 s maminou sme si hovorili... však im je dobre, najedia sa, spia kedy chcú...
Ahojte😀 dnes mam dve perly od najmensej 🙂
Po dvoch nocnych za sebou som si v aute oprela hlavu o sedacku, kde bola mala a zaspala som..Dialog mojho muzas Becky:
B: davam dusik na lavicku
Muz: auto nema lavicku, ale sadacky a nerozlievaj dzusik
B: mama ma dusik na lavicke
A v tom som sa uz prebrala, jak mi capri sun stekal po cele 😅🫢
Druha:
Becky bola s babkou na prechadzke, ked sa vratili, babka hovori: povedz maminke kde sme boli!
Rebeca: kde sme boli
👍🤩😃
Po dvoch nocnych za sebou som si v aute oprela hlavu o sedacku, kde bola mala a zaspala som..Dialog mojho muzas Becky:
Druha:
Becky bola s babkou na prechadzke, ked sa vratili, babka hovori: povedz maminke kde sme boli!
👍🤩😃
@elibeli12
😂😂😂
Druha:
👍🤩😃
@elibeli12 😂😂😂😂👏 sila....
A najnovsie...palacinky su u nas cicinky😅🫢

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀
@zuzuliatko18 múdro👏
@spolumatka .to je maškara😂 zatajila meno