icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

Strana
z206
slovakboy
7. sep 2026
@miriam439

@akrobrab Obdivujem túto detskú fantáziu. Aj keď viem pochopiť starkých, aké pohľady museli vtedy zniesť 😏
Náš malý, keď mal cca 4 roky, urobil so mňa klamárku pred kamoškou 🙂
Ja som jej pri návšteve povedala, že nechodí ešte do škôlky a tak nemôžem ešte do práce. Na konci návštevy som išla na WC a on jej zatiaľ stihol nahovoriť, že chodí do škôlky, ako to tam vypadá, aké hračky a kamošov tam má...
Nahovoril to tak presvedčivo, že ona potom nevedela, komu má veriť.
Podotýkam, nikdy predtým v tej škôlke nebol vo vnútri, ani v žiadnej inej. Nastúpil tam až keď mal vyše 5 rokov.

@miriam439 krásna detská fantázia. Bude inteligentný.

zuzuliatko18
9. sep 2026

Mali sme s muzom debatu o pouzivanu vegety, kedze ja kupujem ked tak nejaku cisto zo suseneho zeleniny a pocas mojho dlhsieho pobytu v nemocniciu Nas pribuda klasicka vegeta. Muz si jubrad dava do polievky do taniera.
Vcera 6 rocny syn sedi za stolom, vypytal si na veceru vyvar, a konstatuje: ta polievka mi moc nechuti, ked v nej nie je ten vegetarian ako si dava tatinko.

zuzuliatko18
12. sep 2026

Syn mi oznamuje, ze potrebuje doniest do skoly kuchynske utierky. Tak som chcela vediet, ze na co. Ze tym nejake veci utieraju a tak. Odchadza z kuchyne a konstatuje: to je pre ministerstvo skolstva

isis234
12. sep 2026
@zuzuliatko18

Syn mi oznamuje, ze potrebuje doniest do skoly kuchynske utierky. Tak som chcela vediet, ze na co. Ze tym nejake veci utieraju a tak. Odchadza z kuchyne a konstatuje: to je pre ministerstvo skolstva

@zuzuliatko18 už aj deti vedia...... že to nariadenie je celé zle. MŠ SR by malo financovať pomôcky do školy. Nie rodičia

tomcimka
12. sep 2026

Syn (4,5r) prišiel zo škôlky a začal sa sťažovať: ,,pani kuchárka sa dnes pomýlila a navarila dve polievky, druhé jedlo sme nedostali." Vysvetľovala som mu, že to druhé bol šošovicový prívarok 😁. A on: mama, ty si to nevidela, tak ako môžeš tvrdiť 🫣, mne dali dve polievky- jedná mrkvová a druhá šošovicová😂

Strana
z206