icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

Strana
z204
isis234
28. nov 2025
@zuzuliatko18

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀

@zuzuliatko18 múdro👏
@spolumatka .to je maškara😂 zatajila meno

andrea2667
29. nov 2025
@zuzuliatko18

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀

@zuzuliatko18 🤣🤣🤣

zuzuliatko18
12. dec 2025

Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.

isis234
12. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.

zuzuliatko18
14. dec 2025

Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).

zuzuliatko18
18. dec 2025

Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.

akje
18. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).

@zuzuliatko18 💚💚💚

isis234
18. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.

@zuzuliatko18 je to vnímavý chlapec❤👏

Strana
z204