Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀
@zuzuliatko18 🤣🤣🤣
Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.
Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.
@zuzuliatko18 😂
Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).
Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.
Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).
@zuzuliatko18 💚💚💚
Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.
@zuzuliatko18 je to vnímavý chlapec❤👏

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀
@zuzuliatko18 múdro👏
@spolumatka .to je maškara😂 zatajila meno