icon

Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy

adelajda2012
4. júl 2014

Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂

Strana
z204
isis234
28. nov 2025
@zuzuliatko18

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀

@zuzuliatko18 múdro👏
@spolumatka .to je maškara😂 zatajila meno

andrea2667
29. nov 2025
@zuzuliatko18

Drobec ma nove zelanie na Vianoce, chce taku skrinku, ktoru moze zamknut, aby mu tato nekradol sladkosti😀

@zuzuliatko18 🤣🤣🤣

zuzuliatko18
12. dec 2025

Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.

isis234
12. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka a v nebi sa moze rozpravat? (Otazka nasledujuca po uvahach, co v nebi sa papa, spi, cika, kaka a pod.). Hovorim, ze ano.
Reakcia: to je dobre, inak by som tam asi nechcel ist.

zuzuliatko18
14. dec 2025

Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).

zuzuliatko18
18. dec 2025

Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.

akje
18. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka, ked si teda odo mna starsia, tak ja ti budem pomahat (a zobral mi cast nakupu).

@zuzuliatko18 💚💚💚

isis234
18. dec 2025
@zuzuliatko18

Maminka, keby ti hrozilo nieco zle, ja by som urobil vsetko pre to, aby som ta zachranil. Rad by som si s tebou este pozil.

@zuzuliatko18 je to vnímavý chlapec❤👏

spolumatka
29. dec 2025

Môj 6-ročný syn je od mala háklivý na veci ako napríklad, že sa nenapije po niekom alebo neolizne lyžičku.

Na Štedrý deň sme večer nechávali pre Ježiška medovníky a mlieko. Ráno sme pod stromčekom našli darčeky a naša 2-ročná dcéra si všimla odhryznutý perník a začala ho dojedať 😁
V tom môj zdesený syn začal na ňu kričať: „Preboha, nejedz to, Ninka, veď to jedol Ježiš!“

jakubrianka
30. dec 2025

3r. - Ja som vianočný škriatok, takže budem pomáhať Ježiškovi rozbaľovať darčeky 🤪
5r. - mami máš vianočný zadok (tak dík ) 😂

shelby88
1. jan 2026

Deti radi opakujú slová svojích rodičov. Neter 2r. ešte zatiaľ nosí plienky zato jazyk jej ide. Potrebovala prebaliť lebo bola pokakana a vraví si...joooj nevadí stáva sa.

isis234
1. jan 2026
@shelby88

Deti radi opakujú slová svojích rodičov. Neter 2r. ešte zatiaľ nosí plienky zato jazyk jej ide. Potrebovala prebaliť lebo bola pokakana a vraví si...joooj nevadí stáva sa.

@shelby88 😂😝 100 bodov

elibeli12
2. jan 2026
@shelby88

@shelby88 moja 2rocna...ja kakala, ty rob 😃😃😃

isis234
2. jan 2026
@elibeli12

@shelby88 moja 2rocna...ja kakala, ty rob 😃😃😃

@elibeli12 delba práce 😉😅

akrobrab
3. jan 2026

5r mal s tatinkom rozpozeranu novu rozpravku. Ja rozpravky nepozeram, tie su cisto v rezii mojho muza, ale spozornela som ako surikata, ked sa syn spytal, ci si na tichej hodinke pozru “Princezná a Zabiják”. 😶😁

fizu1
3. jan 2026

moja 12r dcéra mi par dní pred vianocami celá nešťastná pozrie na našu spokojne spiacu micku na gauči a hovorí: Mami, tá naša mačka je nejaká divná - pozri, ona vôbec nemá vianočnú náladu. 🤦‍♂️ predstavila som si, ako sa s ňou dorútime na veterinu a toto povieme doktorovi😀🤦‍♂️

isis234
3. jan 2026
@fizu1

moja 12r dcéra mi par dní pred vianocami celá nešťastná pozrie na našu spokojne spiacu micku na gauči a hovorí: Mami, tá naša mačka je nejaká divná - pozri, ona vôbec nemá vianočnú náladu. 🤦‍♂️ predstavila som si, ako sa s ňou dorútime na veterinu a toto povieme doktorovi😀🤦‍♂️

@fizu1 s maminou sme si hovorili... však im je dobre, najedia sa, spia kedy chcú...

elibeli12
6. jan 2026
@isis234

@fizu1 s maminou sme si hovorili... však im je dobre, najedia sa, spia kedy chcú...

Ahojte😀 dnes mam dve perly od najmensej 🙂
Po dvoch nocnych za sebou som si v aute oprela hlavu o sedacku, kde bola mala a zaspala som..Dialog mojho muzas Becky:
B: davam dusik na lavicku
Muz: auto nema lavicku, ale sadacky a nerozlievaj dzusik
B: mama ma dusik na lavicke
A v tom som sa uz prebrala, jak mi capri sun stekal po cele 😅🫢
Druha:
Becky bola s babkou na prechadzke, ked sa vratili, babka hovori: povedz maminke kde sme boli!
Rebeca: kde sme boli
👍🤩😃

andrea2667
6. jan 2026
@elibeli12

Po dvoch nocnych za sebou som si v aute oprela hlavu o sedacku, kde bola mala a zaspala som..Dialog mojho muzas Becky:
Druha:
Becky bola s babkou na prechadzke, ked sa vratili, babka hovori: povedz maminke kde sme boli!
👍🤩😃

@elibeli12
😂😂😂

isis234
7. jan 2026
@elibeli12

Druha:
👍🤩😃

@elibeli12 😂😂😂😂👏 sila....

elibeli12
8. jan 2026

A najnovsie...palacinky su u nas cicinky😅🫢

Strana
z204