icon

Pes je spoločníkom na celý život

7. dec 2023
Pes je spoločníkom na celý život
Strana
z4
muzskylukas
12. dec 2023

@medda_beda a viete vlastne vôbec ako sa to stalo. Ako žijem ? Nie len sa domnievate. Fenka kastrovana nebola lebo to je sestri fena, ktoru dala dedovi kdde mimochodom žijem po jeho smrti. Psavsom kastrovať nedal lebo nebol dôvod až do teraz. Viem o psoch veľa a o živote ešte viac.

medda_beda
12. dec 2023

@muzskylukas Označil si nesprávnu osobu 🙂

mladena
12. dec 2023

@muzskylukas kašli na nich, nikto ti nemá právo hovoriť do kastrácie pokiaľ sa o psíkov ďalej postaráš. Chorí svet toto už.

muzskylukas
12. dec 2023

@medda_beda presne ľuďom chyba ľudskosť. 🙏❤️

muzskylukas
12. dec 2023

@medda_beda ospravedlňujem sa, ďakujem za upozornenie. Osoba ktorej to patrí sa v tom nájde. ❤️

muzskylukas
12. dec 2023

@mladena mnoho ľudí si myslí, že sú bohovia, že môžu zabíjať len pre svoje domnienky, schovávajú to za dobro a pritom samy vieme.

miskakyska
12. dec 2023

@livuska124 presne...presne sa nájdu aj také, že plný blog psej lásky a v diskusii sa o psoch vyjadrí,nech idú do kelu aj so psíčkarmi,lebo kade chodia,tade serú...a tým tupelom tu hodila svoj rukopis ..no...takže aj takto sa tu veci majú

muzskylukas
12. dec 2023

@mladena a Ďakujem za podporu. ❤️

mladena
12. dec 2023

@muzskylukas och, nemáš začo, si veľmi milý a zrejme máš zvieratá úprimne rád a preto nerozumiem akým právom ti niekto kto ťa ani nepozná diktuje čo by si mal robiť so svojím psom. Nech ide pomôcť tam kde treba, keď mu to skutočne tak leží na srdci.

medda_beda
12. dec 2023

@muzskylukas Podľa mňa je rozdiel zvieratá úmyselne množiť, predávať ich, utrácať ako keď sa to raz stane a všetky psy prežijú dôstojne.

Neurobil si nič zlé.Proste sa stalo.

autor
12. dec 2023

@muzskylukas kastracia nie je vrazda, vrat sa do 15 storocia!

muzskylukas
12. dec 2023

@medda_beda ďakujem za pochopenie ❤️. Ja viem, že som neútočil nič zlé a som rád, že ste sa priklonili na našu stranu a zvlášť tu kde sú ľudia chodia vybiť zlosť, svoje komplexy so života a pod.

muzskylukas
12. dec 2023

Prečo by som mal dať psa zbytočne kastrovat ? Nežijeme s fenkou a 4 roku sme fenu nemali, poslúchali ma, všetko bolo v pohode až sme prišli sem a tu je fenka ktorá má 5 rokov a kastrovana nieje. Tak prosím vaše domnienky a vašu flustraciu si vyriešite sama v súkromí. Že vraj sex na to pomáha. Už len to, že anonym značí o vás spolu s vašim vyjadrovaním nenávisti a zlobyz značí to aký život žijete a serete naň ale staráte sa do života iných. Pekný deň

nika523
12. dec 2023

@muzskylukas no ale mohol ste tomu zabrániť zbytočnému množeniu kastraciou, nebola by zbytočná

nika523
12. dec 2023

@muzskylukas alebo dať kastrovat tú fenku ale keď si všetky šteniatka chcete nechať a postarať sa o nich tak ok

nika523
12. dec 2023

@muzskylukas neviem koľko máte tých šteniatok ale je to dosť aj finančne náročné všetky odcervit, zaočkovať, začipovať.... A potom keď budú veľké ustrážiť aby sa nemnožili medzi sebou, verím že s tým všetkým počítate keď píšete že kastracia je zbytočná

j_m
12. dec 2023

@muzskylukas
Ďakujem za malé objasnenie… vieš povedal by som, že cca 90% prípadov sa týka úmyselného “množenia” (to už je jedno z akého dôvodu) a preto mi to nie je ľahostajné, práve i preto, že sa pokladám za niekoho, kto má “rád” psov atď. Osobne “uznávam” len vlkov a to v prírode bez zásahu tzv. človeka. Zastávam i len psov s PP (a viem i prečo). “Chápem” i ako myslíš vzťah k psovi (aj ostatných názory)… Nie som zastánca kastrácie (zásah do zdravého zvieraťa je zakázaný i v zákone) ale robí sa “bežne” - ja som za uvedomelé správanie. Rád by som Ťa ale požiadal aby si pred darovaním šteniatok zvážil ich kastráciu - nie kvôli mne alebo sebe, ale aby nemohli prípadne na nich množiť. Ďakujem

muzskylukas
13. dec 2023

@nika523 šteniatkam nájdem milujúci domov a jednu fenku si nechám. Prípadne si nechám všetkých.

autor
13. dec 2023

@nika523 to je skoda reci, to je 15 storocie

nika523
13. dec 2023

Asi tak

Strana
z4