icon

Pes v byte

24. apr 2023

Je mozne mať psa, konkrétne zlatého retrievera v byte? Ale problém je ten, že žijem sama v byte a práca teda cas kedy som mimo domu je 9 hodín. Je možné, že by sa vycikal v byte niekde alebo na balkóne? Máte to tak niektorá? Alebo radšej mačku? Či vôbec radšej neuvažovat o zvieratku...?

Strana
z3
patka24
26. apr 2023

Nečítala som všetky odpovede, možno už niekto poradil podobne, ale jednoznačne odporúčam odrasteného psíka z útulku, hlavne ak máš na neho byť sama. Šteňa potrebuje časté venčenie a učenie potreby na rôzne podložky robí niekedy viac skody ako uzitku, proste je najlepsie ho naucit, ze dnu sa jednoducho necika. Vela psikov v utulkoch uz ma zakladné hygienicke navyky, najmä z dočasiek, kde sa im ti ludia fakt venuju a dospely psik uz vydrzi v pohode tu pracovnu dobu, urcite ale na zaciatok dovolenka alebo ak mas moznost, tak pn, kym si na seba zvyknete. Ja som mala v byte argentinsku dogu a prespala cele dni, tiez z utulku, hygiena od prveho dna na 100%, velmi to ulahci tie zaciatky. Ale! Ak by ti slo o vencenie, najdi najblizsi utulok, urcite sa potesia venčiarovi a možno si tam obľúbiš konkrétneho psíka, v prvom rade, na tom plemene vobec nezalezi, ani na velkosti, dolezita je povaha konkretneho psa

marsmykkok
26. apr 2023

@zuzulka558 Mal 14 rokov vtedy ked zmizol? Lebo psy zvyknú újsť, aj ked sa blíži ich koniec... Nechcú proste panička sklamať a zarmútiť.

zuzulka558
27. apr 2023

@marsmykkok mal 3 roky viac nie

Strana
z3