Vadila by vám mačka v kancelárii?
Potrebujem poznať aj iné názory, pretože sama neviem, či preháňam.
Majiteľ firmy priniesol do práce mačku. Vraj len dočasne, kým jej nájde nový domov, pretože doma ju už nemôžu mať kvôli alergii dieťaťa. Problém je, že mačka sa voľne pohybuje po kancelárii, skáče po stoloch, papieroch a chlpy sú prakticky všade. Nie som odporca zvierat a zvieratá mi vo všeobecnosti nevadia, ale úprimne, v pracovnom prostredí mi to už začína byť nepríjemné. Viem, že má ísť len o dočasné riešenie, lenže už sú to dva týždne a zatiaľ nevidím, že by sa niečo menilo.
Vadilo by vám to, alebo by ste to brali ako maličkosť?
@anonym_autor milujem macky, takze neviem byt objektivna. Ja by som brala macku kdekolvek 😃
Preháňaš
@anonym_autor Ja som skor psickarka a kolegynka raz za cas do kancelarie donesie jej polrocneho nuchaca, ktory je ozaj zivy a kuse vsetko ako maly krokodil, ale nam to vobec nevadi. Sama sa jej pytam, kedy ho prinesie zas, lebo je to take ozivenie, aj ine kolegyne ide pocas dna s kolegynou potesit do kanclov🙂 Co sa macky tyka, pokial by nejak nezhadzovala veci zo stolov - ani kavu😂, tak by mi tam nevadila, brala by som ju podobne, ako mile rozptylenie🤷♀️🙂
@anonym_autor nezniesla by som to. Nenávidím ak mačka lozí kade tade, po stole, parapete, fuj
Keby mi skakala po papieroch, po stole a robila tam bordel (vieme, ako macky rady zakerne zhadzuju veci zo stolov), tak by mi to vadilo. Mam rada svoj (ne)poriadok na stole. V praci chcem riesit ine veci, nie robit si nervy este aj s mackou. Keby to bola nejaka taka, co by bola zalezena, vcsinu casu travila vo svojom pelechu a obcas sa prisla pomojkat, tak taka by mi nevadila.
Ano, vadilo, nevidim dovod, aby som mala v praci akekolvek zviera, mozno akurat tak rybicky. A to podotykam, mame v byte psa, kedysi sme mali aj macku, ale mat jej chlpy a vylucky na papieroch, to je prilis.
Mne osobne nie, ale z toho si vôbec nič nerob, je úplne pochopiteľné, že niekomu to vadiť môže a nemyslím, že tvoj šéf vyriešil situáciu vhodne...
Otvor dvere, zabudni zavriet a zdrhne ...
Tak je to majiteľ firmy, takže on rozhoduje, čo bude alebo nebude v kancelárii. Ak s tým máš naozaj zásadný problém, asi si budeš musieť nájsť inú prácu.
milujem zvierata, ale mam tazku alergiu na macky, cize nemohla by som tam pracovat
Ja neznášam mačky , ale minulý rok v zime , nám niekto do firmy vyhodil kastrovaneho kocúra . Tak mi ho bolo ľúto , že som mu kúpila do kanclu pelech , škrabadlo , hračky a bol u nás kým sme mu nenašli nový domov . Našťastie to nikomu nevadilo ,alebo teda nikto nepovedal , že s tým má problém . Ale áno , v podstate ti rozumiem. Nie každému to musí byt po chuti
@anonym_autor kedze som alergicka vyslovene na macky, tak zial z tohto hladiska by mi to vadilo. Z takeho toho “citoveho” nie, mam rada zvierata 😃
V ramci pracovnej doby a psychohygieny by som ju vycesala nech tolko neplzne a zo stola by som ju dala dole.
@anonym_autor Kde robíš? Nemáte voľné miesto pre ešte jednu mačkárku?
Vadilo by mi to,macky v interieri su mi maximalne nechutne,vonku ok.Ale aby sa mi promenadovala po stole-to nie,fuj.
Mam silnú alergiu takze by som bud musela pracovať z domu alebo by som v praci nic nevidela a tým pádom nic nespravila 🤣 neviem,čo by boli pre majiteľa prijateľnejšie 🤣
@anonym_autor Ano, vadilo a dost. Nevidim dovod aby mi macka liezla po veciach a vsade boli chlpy.
Kedysi sme mali v kancelarii macku. Ale bola stara, uz ked som tam prisla. Vacsinou sa chodila vydrichmat do regalu so sanonmi. Nevadila mi, pokial nenarusovala moj osobny priestor. Raz sa mi pokusila vyskocit do lona, tak som ju zhodila (zas nie silno, len som jej rukou naznacila, ze tu nie je vitana a hned pochopila). Na stoly neliezla. Obcas mi chyba, bolo fajn sa na nu pozriet v ramci odreagovania od pocitaca.
Ja macky milujem, určite by som ju celé dni mačkala.😁 Ale v práci chcem pracovať, mať kľud a nebyť rozptylovaná. Zviera do kancelárie nepatrí, vadilo by mi, že všade beha a mňauka. Proste človeka to pri práci rozptyluje.
@anonym_autor ak je tam tehotna zena, je tam riziko toxoplazmozy. Je to nezodpovedne. Macka tam.nema co hladat. Ak nevie, co s nou, utratit.
@anonym_autor je to jeho firma takže si urob z mačky kamošku
Ak s tebou nechce byť za dobre tak si zlý človek a cíti to
@anonym_autor ak je tam tehotna zena, je tam riziko toxoplazmozy. Je to nezodpovedne. Macka tam.nema co hladat. Ak nevie, co s nou, utratit.
@veroni2 tak tebe jebe.mkeby ma chytiť toxo tak by musela jesť jej bobky 😂 a to že utratiť no sama sa daj utratiť keď máš IQ 0..
Ja by som sa potešila 😀😀
@anonym_autor je to jeho firma takže si urob z mačky kamošku
Ak s tebou nechce byť za dobre tak si zlý človek a cíti to
@anonym_19b323 to sú aké čarodejnícke dristy

Mňa by to potešilo. Taký antistress 🙂