icon

Peter Pellegrini priznal, že možno pôjdu do koalície so Smerom

17. sep 2023

Pozerali ste dnes Na telo? Co si o tom myslite? Nie ze by som mu doteraz verila,ze by to nespravil, ale povedat to takto jasne ma aj tak sokovalo. Je mi z toho jeho sebavedomeho usmevu a z jeho falose zle.

Strana
z2
elmivelmi
17. sep 2023

@mateson No ved prave oreto by mohol byt s PS ti by mu aj odklepli mamzelatvo🙂Prenho by aj os bolo dobre.

jankalukasova
17. sep 2023

A toto niekoho šokuje??? 🤦 Moje nervy.

daniela2202
17. sep 2023

Jasné že pôjde, je odchovanec Ficka, všetko doteraz iba hral 😂😁😂

triss83
17. sep 2023

Reláciu som videla a teda poviem vám, Šimečka sa hrá na pána premiéra, Pellegrini ho ,,len,, upratal. Šimečka má prehnané ambície, bez štipky normálnosti,tu chce presadzovať úplne nezmysly. Ľudia nie sú hlúpy, nebudú podporovať extrémy v podobe nových ideologických praktík. Kde má PS v programe sociálne otázky, zvyšovanie dôchodkov, zníženie cien potravín, pomoc s hypotékami, pomoc s energiami? Nikde. Miesto toho sú tam kondómy, interrupcie, lgbti ideológia, Green agenda, zvyšovanie daní z nehnuteľností.....a iné.

domiklik
17. sep 2023

Bohužiaľ, voľbou hlasu automaticky volis aj smer...

magimary
17. sep 2023

Prekvapivé to nie je vôbec...
veď Pelo je oddelené siamské dvojča Fica,
ku komu inému by sa späť implantoval,
ak nie k svojmu "tvorcovi"?!
Divadielko doteraz síce hral pekné,
ale je priehľadný ako sklo,
keďže vychádza odtiaľ, odkiaľ vychádza (zo Smeru)...
Iné -ako smerácke taktiky a divadielko- ani nemohol zahrať, lebo iné nevie.
Je to klon Fica.
...
Btw., asi 10minút predtým, než to povedal v telke, som o tom hovorila manželovej mame, že som presvedčená, že to spraví... a zrazu to aj konečne povedal verejne...

viestta
17. sep 2023

@elmivelmi obávam sa, že v tomto prípade by to uhral na ublizeneho martyra a svojich voličov by presvedčil, že on je ten, čo si to zaslúži. Za zásluhy o vlasť a jej ľud.

iv007
17. sep 2023

@triss83 ze zrovna ty pises o hlupych ludoch a sama neovladas nominativ mnozneho cisla, co je ucivo zakladky🤦‍♀️ Simecka nebol upratany, ale slusny a rozvazny..Arogantny narcis bol praveze Pelle, profesionalny brat a falosny clovek. PS nebudem volit, ale tento nazor som si neodpustila.

triss83
17. sep 2023

@iv007 Pellegrini mu to otvorene povedal 😊. Šimečka útočí na všetkých, ktorý nesúhlasia s jeho ,, nápadmi,,. On útočí na Olano,nSmer, SNS, Hlas, KDH, Sme rodina, Republiku, LSNS.... takže mu neostáva žiaden manévrovací priestor, na možné partnerstvo mu ostala len SAS.
Ak vieš čítať s porozumením,tak píšem, že ľudia nie sú hlúpy...

dadadada1
17. sep 2023

Akože čomu sa cudujes, s kým má ísť do koalície???

bloger
18. sep 2023

Inú možnosť ani nemá.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
vamajka
18. sep 2023

Kazdy ko..... spravi vsetko preto len aby vladol

ibajaanikiny
18. sep 2023

@elmivelmi aby si nebola prekvapena,on ma priaznivcov tolko,az mi je z toho blbo

elmivelmi
18. sep 2023

@ibajaanikiny teraz koho myslis?Ja len ze ti dvaja by si rozumwli on teply a druhy mu chce ist v ustrety,ze schalia manzelstva teplych😉Ze by si mohli rozumiet.

Strana
z2