Plač dieťaťa a kombinovanie Sab simplexu a gastrotussu.

adika21693
15. mar 2020

Ahojte, chcela som sa spýtať, či ma niekto skúsenosti s nasledovným. Moja 6 týždňová dcéra často plače, čo mi až tak neprekáža ako to, že keď plače, neprehlta sliny a tie jej ostávajú v hrdle a potom chrčí, ako keď si nemôžete odkašlať. Minule jej to počas nosenia dokonca zabehlo a skončili sme stým, že som ju búchala medzi lopatky aby sa nezadusila. Robilo nám to aj s mliekom ale už mame AR mlieko, takže pre zmenu nahradilo mlieko sliny. Keď som to spomínala lekárovi, zhodnotil že malá ma reflux a dal nám teda to AR mlieko, bez odoslania na gastro. Teraz to teda nemáme s mliekom ale so slinami.
Ďalšia moja otázka je, či niekto kombinoval sab simple a sirup gastrotuss. Doktorka povedala, že by to striedala, raz to raz to. Ale nie som si istá. Aké sú vase skúsenosti s Gastrotussom?

bobula46
15. mar 2020

@adika21693 gastrotuss nám vôbec nepomáhal takže sme ho vysadili a sab simplex nás zachránil. Po dvoch dňoch užívania som mala doma konečne spokojné bábätko. Užíval to syn asi dva týždne pravidelne, potom som dávala iba večer (vtedy ho najviac trápili koliky) až sme ho vylúčili.

zuzana_ilkova
15. mar 2020

Ahoj ja mam doma 10tyzdnove prcka a tiez mal s miekom taky problem ked bol na Bebe v noci sa mu vracalo spat a potom mi chrcal akoby si nemohol odkaslat teraz som to u neho uz dlhsie nepostrehla (cca nejake 3tyzdne) neviem ci to prestalo tym ze je starsi alebo zmeniu mlieka na Hipp ...takztiez som mu kupila antirefluxny vankus (klinovy vankus) lebo som sa bala aby sa neudusil... je super maly ma pokojny spanok na nom...na koliku pouzivam espumisan L (ked to to je nutne a postupne vysadzam )aa denne mu davam probiotika biogaia to je tiez prevencia pred kolikov a zmiernuju priebeh...Ked malemu zabehne tak ho nebucham po chrbatiku, ale naklonim dole hlavou vtedy (opacnym smerom ako ked ho drzim pri papani) to vzdy zabera...

majamat
15. mar 2020

moja mala reflux,a le Gastrotuss nepomahal, dokonca ho vyvracala. nam na reflux pomahal Nutriton od Nutrilonu do mlieka. a Sab Simplex sme tiez popri tom pouzivali.

simona92101
15. mar 2020

@adika21693 lepsi je Gastrocynesine,Gastrotus nezaberal.kludne mozes kombinovat,Gastrocynesine rozdrvis plastovou!lyzickou,prasok rozmiesas bud v caji alebo vode,a pred jedlom staci dat za lyzicku.Je to na reflux,Sab Simplex je na bolest bruska,cize kludne kombinuj.