Plačková: Ako prežíva luxusný život napriek kauze?
Teraz som si pozrela Plackovej profil po roku.
Toto su spravy na markize z 23.2.2024:
Vyšetrovanie kauzy, pri ktorej pred vyše dvoma rokmi zadržali aj známu influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela, je na konci. Televízii Markíza to potvrdilo policajné prezídium. Podľa vyšetrovateľa mal gang kšeftovať s drogami. V rukách policajtov vtedy skončili nielen podozriví, ale aj vzácny krokodíl.
A teraz mi povedzte preco nesedia v base????!!!!!
A ešte ten vysmech obycajnym ludom ze pozrite v akom luxuse si žijem na tych videách.
@michal711 😂😂😂 plačem. Od smiechu z toho, aký si tragéd 🤣😘
Lebo asi dodava sparatka aj do vyssich kruhov😂 Co mna osobne ale zaraza viac je to,ze su bezne zeny tak hlupe,ze este takuto osobu podporuju kupu jej produktov.
To ze kopa veci je tu skorumpovana kazdy z nas vie. Je to hnus. A verte tomu ze spina sa deje vsade vo svete. Zlo je vsade. Za to ze to nevidite, neznamena to ze to neexistuje.
Ale co sa tyka jej ,slavy, tak za to mozu obycajni ludia. Comu davame energiu to rastie.
Influenceri uz to maju samo o sebe v nazve - ovplyvnuju ludi. A je len na ludoch ci sa nechaju. Mne osobne je to jedno, nech si kazdy zije a robi co uzna za vhodne. Kazdy ma svoj rozum, svoje rozhodnutia. Hold, je to jak to je a my s tym nic neurobime. Nezmenis svet, nikoho - len sameho seba.
My si mozeme mysliet svoje ako to je a sme o tom presvedceni, ale veci tu funguju inak.
A co sa tyka vlady. Neexistuje, ze ti su dobri a chcu nam dobre a vsetko je fer. To su rozpravky pre male deti. Kazdy jeden z nich, to je rovnake zlo. Je to jedna banda. Ked si niekto mysli, ze ludom chcu dobre to je na velkom omyle. A to je jedno ci sa to tyka drog alebo ineho svinstva. Do obrazovky sa kazdy vie pekne usmievat, slubovat, presviedcat, ovplyvnovat.
Preto ja nikomu takemu nedavam svoju energiu. Pre mna neexistuju.
Kope Slovakov toto nevadi ale zavzdusnuju sa zo zvratenosti a amoralnosti otvaracieho ceremonialu na olympiade. Dobre im ten Fico vymyl mozgy svojimi videjkami a anti liberalnou hradzou, ma ich presne tam, kde chcel.
No, tak ešte kedysi dávnejšie, keď tá kauza začala, som si dala tú námahu a prečítala kompletné uznesenie o vznesení obvinenia. Bolo vtedy vznesené obvinenie cca 10, možno aj viacerým osobám, ale na Plačkovu a jej manžela neboli žiadne reálne dôkazy, konanie vyšetrovateľa bolo v tomto smere neprofesionálne. Uznesenie o vznesení obvinenia voči Plackovej a jej manželovi bolo tuším zrušené dozorujúcim prokurátorom na základe sťažnosti obvinených, nie podľa paragrafu 363. Keďže ich znovu neobvinili, je jasné, že žiadne usvedčujúce dôkazy na nich v priebehu ďalšieho vyšetrovania nenašli. Hovorí sa všeličo, aj že dealovali vysokopostaveným členom minulej vlády, ale reči, indície ani domnienky na obvinenie proste nestačia.
@roxanna tak aky bol dovod ze ich vobec riesili ked nie su dokazy? 😁
Lebo ľudia závidia
Keď sa robí nejaká veľká drogová kauza, predchádza tomu kopa operatívnej práce, zapojené osoby sa dlhodobo sledujú, odpočúvajú, hľadajú sa prepojenia atď. V deň, keď sa prikročí k akcii, majú vyšetrovatelia obrovské množstvo dôkazov na spracovanie, a to v rámci 48 lehoty na zadržanie, pokiaľ chcú riešiť páchateľov väzobne. V tejto lehote sa musia spraviť domove prehliadky alebo prehliadky iných priestorov, vyhodnotiť zaistené dôkazy, kriminalistický a expertízny ustav musí urciť, o akú drogu ide, musia sa vypočuť obvinení, svedkovia a musí mať prokurátor čas preštudovať vec a rozhodnúť, či podá návrh na vzatie do väzby. Preto niekedy v časovom strese sa zahrnú do obvinenia aj osoby, na ktoré sú len nejaké operatívne poznatky, nepotvrdené ďalším vyšetrovaním s tým, že sa to v ďalšom konaní "vyčistí", teda že prokurátor zruší obvinenie alebo súd vysloví, že na vzatie do väzby nie je daná materiálna podmienka.
Predpokladám, že tak nejako to bolo v tomto prípade, ale to je len moja domnienka, o tom prípade mám informácie len z médií.
Preco??? Ved sa zamysli. Kontakty na najvyšších miestach??? Si na Slovensku, spravodlivosť maju v rukach iba peniaze.

Prečo chytili Počiatka s kokaínom v Rakúsku a nič sa nestalo?no, lebo sú vyvolení...a za peniaze a kontakty si kúpiš vsetko