icon

Plačková na inzulíne

11. okt 2023

Minule tu bola diskusia kde autorka diskusie nechapala ako Plackova po porode schudla a foti sa s hamburgermi.
No teraz uz vies-picha si inzulin tapa.

Strana
z2
jenn7
12. okt 2023

@natalienka12 nevysvetlis, oni sa tesia z minus par kil, ale vedlajsie ucinky idu mimo nich

natalienka12
12. okt 2023

@jenn7 Sleduj co bude o rok, na 99.9% kila spat aj nejake navyse ako bonus. V chudnuti neexistuju ziadne skratky, ak raz niekto natrvalo nezmeni zivotny styl, chudnutie je vzdy len docasne.

bublinka1426
12. okt 2023

@jenn7 choree :O

kvetinka75
12. okt 2023

@naja94 mám taký pocit, že ľuďom už načisto dr...e.

sainatt
12. okt 2023

Mna by zaujimalo, co sa bude diat az to vysadia. Znizeny pocit hladu asi neziskaju navzdy.

katkami123
12. okt 2023

Nechcem nikoho uraziť, ale to fakt niekto sleduje Plačkovú? Veď tá osoba je katastrofa, to si už možem radiť do života miestnym štamgastom alebo bezdomovcom, malo by to rovnaký efekt na môj život ako sledovanie tej osoby.

kvetinka75
12. okt 2023

@katkami123 keď niekto sleduje tie primitívne reality show, tak prečo nie? Niekomu toto stačí

katkami123
12. okt 2023

@kvetinka75
Možno pre to nie, lebo ešte dáva na net fotky ako si zarobila z blbosti svojich fanúšikov, ktorí kupujú predražene veci cez jej kódiky a ona z toho má kopu peňazí. Veriť takej, že mi chce dobre a od nej veci kupovať, môže len…

kvetinka75
12. okt 2023

@katkami123 ale ľudia sú rôzni. Kto chce, tomu nezabrániš

akiana
12. okt 2023

Ked sa niekto nevie prestat prezierat az do takej miery, ze potrebuje brat lieky ludom s realnym ochorenim, potrebuje skor psychiatra. Ona ma uz roky navaly zachvatov zrania, vzdy strasne priberie a potom drakonicky chudne. Ak toto nezmeni, tak sa moze ladovat do nemoty liekmi, znici si zdravie a priberie znova.

katkami123
12. okt 2023

@kvetinka75
Jasne, vždy sa najlepšie zarábalo na ľudskej hlúposti, to je najvýnosnejší biznis.

stanulienkat
12. okt 2023

Presne takto vznikajú hoaxy!!!!!! Nejaký blbec napíše neoverenú informáciu, respektíve ju prekrúti a ďalších 120 blbcov to šíri ďalej. Saxenda napríklad je na chudnutie nielen pre diabetikov, ale pre obéznych ľudí, ktorým blokuje chuť na jedlo. Keby sa tí ľudia roky nevyzierali, tak nemusia jest takéto svinstva. Pani Plačková chudne z úplne niečoho iného, aj s pánom manželom sú dvaja obyčajný feťáci.

paola881
12. okt 2023

Inzulín - krycie meno pre pervitín ( veľmi dobrá vec na chudnutie a energiu ) a kokaín 😀

alenamihal
12. okt 2023

Navonok vyzera dobre a vnutri sa pomalicky rozsypa...ona chodi velmi vela na tie jej masiny co ma v salone a oni su fakt brutal na odbijanie tuku...ona moze zrat burgery ale ak je to iba jej jedine jedlo za den,tak moze schudnut aj tak ....vela faktorov ona nedava na socialne siete,len tie ,co jej robia reklamu...

alickapusinka
12. okt 2023

čo zdraví človek si pichol inzulín TY si čo ak by si zdravý človek pichol inzulín môže zomrieť.

autor
12. okt 2023

@anavixy tak takto to je.A co to urobi s telom?Nemoze to vyvolat nejake reakcie a spusti to ochorenie?Inak verim tomu ze to olckova picha si.

mameha7
12. okt 2023

Ten liek má príznačný názov. O zem pic.... Aby tak aj nedopadla, keď berie také svinstvá

maisynka
15. okt 2023

ides robit mudru a ani nevies rozdiel medzi ozempicom a inzulinom 😂 tykraso

autor
15. okt 2023

@maisynka mas pravdu ale podla fotky asi aj ty budes na tom ozempicu

huxy
15. okt 2023

Fuj, aká si protivná a závistlivá. Hlavne že sa skrývaš za anonym.

eliska13
15. okt 2023

Ona musí mať PPP, alebo sú na drogách veď ten jej fešák tak začínal ako taxikár čo predával drogy.
Tí majú za sebou takých ľudí, že keby otvorili hubu pol showbiznisu by skončilo preto ich pustili z basy

zuzana76
15. okt 2023

Ja som po porode za nejakych 5 mesiacov schudla na 48 kg, v 9. mesiaci som mala 64 kg, pred otehotnenim 53, takze ide to aj bez liekov. Z coho to ma Plackova, to je uz otazne.

barborka1482
13. júl 2024

Mne pomáhal liraglutid a stoho neskakal cukor ešte mi ostalo pár

diaszoky
21. aug 2024

@zuzana76 A ako si schudla

zuzana76
21. aug 2024

@diaszoky iba som dojčila, ja som bola odjakziva chuda a po porode, starostlivost o dieta, nevyspatost, dojčenie a išlo to samo

lindavista
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2