icon

Platba centovkami - samoobslužná pokladňa Kaufland

25. jún 2023

Ahojte, prosím vás je možná platba 0,01-0,05 centovkami v samoobslužnej pokladni v Kauflande? Mam ich doma neúrekom a neviem co s nimi 🤷‍♀️
Ďakujem.

Strana
z2
autor
25. jún 2023

Tak vybavené, pokladňa to prežila.

andrea_prestastna
25. jún 2023

@patka06 nebol zakon zruseny???

patka06
25. jún 2023

@andrea_prestastna Myslím, že nie, ale pri rýchlosti a neprehľadnosti zmien zákonov, je možné že som to nepostrehla, ak máš bližšie info, rada sa poučím

dettilv
25. jún 2023

Jasne dá sa. Tiež som sa na to chystala😃lenze peniaze som mala v sáčku, ktorý sa roztrhol priamopred pokladňou, a ako som ich tam hádzala dolu kde sa vydávajú mince padali von, tam to už bolo preplnené tak začali padať von aj odtiaľ😅50€som krásne rozsypal po zemi, všade boli😃zbierala som ich ako nejaká zobracka, ľudia po mne zizali a ja som sa išla od hanby prepadnúť 😅teraz sa na Tom už smejem😊

lavender94
26. jún 2023

@martinkatinka ano, o tom presne píšem. 50 kusov je už slušná hrsť. Lepšie hodiť do samoobslužky, nie?

lavender94
26. jún 2023

@candii tu nejde o to, či má niečo na robote, veď v klasickom supermarkete len sedí za kašou, takže jediný problém by bol, že ľudia si proste počkajú. Ale o tom som presne písala, lepšie nahádzať do stroja ako predavačke do rúk, nie?

candii
26. jún 2023

@lavender94 len... To hovorí za všetko, viac s tebou nemám o čom diskutovať len odporučiť chod si to vyskúšať.

candii
26. jún 2023

@lavender94 a predavačka nie je povinná ti tvoj mešec drobných zobrať.

janai1
26. jún 2023

@lavender94 v ktorom supermarkete len sedia za kasou? Lidl, tesco aj kaufland pokladničky keď je menej ludi dokladajú tovar, upratujú okolo kás alebo pomáhajú na samoobslužných. Keď som brigadovala v kauflande tak sme lietali ako špinavé handry z kás dokladať tovar a keď sa nahrnuli ľudia tak zas späť na kasy

lavender94
26. jún 2023

@candii ja som to robila 5 rokov

lavender94
26. jún 2023

@janai1 je to možné tak kde som pracovala ja, tak som sedela len za kasou a maximálne som si doplnila žuvačky, dokladanie mal na starosti personál na to určený. Takže chápem, že ak niekto má na starosti milión veci a ešte ho nejaký debil nad ním buzeruje že to robí pomaly, tak to môže byť blbé, ale v momente keď 12 hodín sedíš za kasou ti môže byť vážne šumák, či ti tam čaká v rada 5 alebo 10 ľudí.

lavender94
26. jún 2023

@candii a ano, je povinná zobrať 50 kusov. Nemusí sa jej to páčiť, môže to byť z mojej strany hnusne (bavíme sa tu o hypotetickej situácii, nie že to naozaj robím), ale povinná proste je, či sa jej to páči alebo nie.

zuzuliatko18
26. jún 2023

My sme tak chodili s drobcom, malé aj väčšie mince do samoobslužnej, na drobné nákupy. On mal veľkú radosť, že dáva peniažky a ja, že sa ich zbavíme. Stále keď sa u nás dáke ocitnú (veľmi zriedkavé, keďže s mužom platíme 99% veci kartou), ich takto zuzitkujeme. A samozrejme, vyberala som vždy taký čas, aby tam nebolo veľa ľudí a nemuseli čakať.

andrea_prestastna
28. jún 2023

@patka06 ja som praveze dlho mimo musim overit len mi to svokor spomenul tak si to musim overit

saxana000
28. jún 2023

Kludne ich tam daj.. nie naraz ale po par.eur kludne.co s tym mas robit? V banke to neberu ked tak.za poplatok co pomaly vyrovna hodnotu tych chechtakov a platit tym predavacke nemozes lebo ta ukrizuje.hadz ich postupne a ked ich zacne vypluvat znamena ze ma plny zasobnik..ja zvyknem tak max po 2e v sacku chodit na zuvacky do tesca 😀

autor
28. jún 2023

@saxana000 mne vypluvala dokola dve dvojcentovky a to nebola plná 🤷‍♀️ asi jej niečo vadilo. V každom prípade som na 1 x vhodila niečo vyše 7 eur v 1,2 a5 centovkach. Nákup mesiaca 🙈

michaela329
17. mar 2024

Ľudia nie sú na ne zvyknutí, Lidl ich dlho nemal. Ja by som ich uvítala všade, pretože si môžem markovať svojím tempom a tovar pekne uložiť - v bežnej kase to pokladnička perie takou rýchlosťou po mne, že mi to nie je príjemné - aj keď chápem, že musí byť rychla. Úplná topka je pre mňa decathlon s tým načítaním priamo v košíku. Pre mňa tam predavačka nie je slúžka, čo musí markovať, aby som sa cítila ako kráľovná 😀 Veď tie ženy tam majú aj inú robotu a nie je to butik.

zuzulka558
17. mar 2024

Ja som sa ich zbavila v tescu na samoobsluznej aj ked tie pokladne nevyužívam vobec ,,este ma to čaká kedze mam pracu s peniazmi ,,v banke by si sa nedoplatila,mne ich necháva vedúci nech nieco potom kúpim

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2