Platba na Aliexpress
Prevažne to sem nepatrí, no už neviem koho sa opýtať. Rada by som nám niečo objednala zo stránky www.aliexpress.com ..no akosi neviem prísť na to či sa dá platiť až pri prevzatí zásielky? Nechcem platiť vopred, tak zato sa pýtam. Nemáte niekto skúsenosti? Budem rada za každý názor. Vopred veľká vďakaaa! 🙂 🙂
nie nic sa nenavysuje... na konci pred potvrdenim platby ti to ukaze celkovu sumu... do sumy 22€ sa neplati dan, nad 22€ sa plati dan 20% ( ie vsetky baliky vsak idu na preclenie, niektore prejdu aj ked mas sumu nad 22€), od 150 € uz sa plati dan aj clo + nejake poplatky poste za preclenie ci co
nie... dan ti budu az na Sovensku pri precleni pocitat... posta ti o tom posle info a vyziada si aj splnomocnenie na preclenie, objednavku a ine doklady este
caute. neprisiel mi tovar a cinanko odo mna chce cislo uctu na paypal,kedze chce pladbu vratit spat... ja som mu poslala normalne cislo uctu, ale ze to ne toto. tak ktore mu mam poslat? kde ho najdem? dakujem za radu!
Vie mi niekto poradit? Objednavam vela z ali a som spokojna. Potrebujem vediet ci mozem zaplatit aj cez kartu inej osoby ( mamina karta) ked ali ucet je na moje meno a karta bude teda na mamine meno? Dakujem
Ahojte prosím o radu.
Chcem si objednať na aliexpresse. Tak sa vás pýtam nechcem platiť kartou vlastne ju ešte nemám a či sa teda nedá platiť aj bez karty a keď áno tak ako.
Ďakujem
Ahojte 🙂 je platba kartou na aliexpresse bezpečná ? Tiež by som si chcela objednať tovar, ale bojím sa, že keď zadám č. karty, nejaký šikovný hacker mi vybieli účet.....
Prosim poradte🙏🙏🙏 3este zaciatkom mesiaca som si objednavala z ali 3ks veci naraz,vsetko dala do kosika zaplatila....teraz sa pozeram ukazuje mi ze 2 veci su kupene a 1 este len bude...co s tym.preco to tam stale visi???
@gucci31 mne sa to stalo dnes. Mala som 4 veci v kosiku - 2 od jedneho vyrobcu, 2 od druheho. Dala som zaplatit a vsimla som si ze presli veci len od jedneho predajcu - od druheho som musela spravit druhu platbu - opat samostatne. Nebude to u teba to iste?
@83lenka83 ja vela objednávam z ali, a stale vsetko prislo, az na dve veci teraz v lete, sice to bolo dokopy asi len 3-4 eura. pisala som im a ani ziadna odpoved. ani peniaze
@kittykat22 ja za tie 3 veci som platila cca 13€ a platba odisla.preco by som mala platit za tu vec duplicitne??
@gucci31 ja nepisem aby si platila duplicitne, pisem ti, ze mne polovica platby neodisla, a pytala som sa ta, ci nemas to iste.
@kittykat22 mne odisli peniaze za vsetko....ak sa vyznas prosim ta🙏...toto mi tam ukazuje po rozkliknuti
@gucci31 pisu ti, ze ti odoslu vec za 2 dni - this order will be shipped znamena - tato objednavka bude odoslana. 🙂 ja som tiez teraz objednavala a napisali mi, ze mi to odoslu az za 2 tyzdne 🙂 takze este to nie je ani na ceste. musis pockat. Ved ked nevies tak si otvor translage.google.com a tam mas 2 okienka. Do prveho vloz anglicky text, do druheho si zvolis jazyk do akeho chces prelozit - slovencina - a das enter a prelozi ti text
@gucci31 🙂 mozes si prelozit co chces z akeho jazyka chces. Nie je to uplne presne - ale v celku ti to prelozi vety tak, ze pochopis co ti tym chcu povedat

@bonnie2 neni za co... Dufam ze sa to podari....