icon

Pleseň na oblečení

25. sep 2021

Žienky dopredu hovorím,aby ste ma neodsudzovali... Boli sme s kamarátmi vo wellness a aj a našimi deťmi a nechala som malého veci mokré v sáčku a cca 2-3 týždne a teraz som to našla 😏... Nikdy sa mi to nestalo ... No dosť poslednú dobu zabúdam ale toto sa mi nestalo nikdy .... Čo spraviť s tým ... poraďte mi prosím ....😔😔

mauduska
•
25. sep 2021

Hoď do práčky 🙂 Mne plesnivie oblečenie každý rok, pretože máme vlhký dom. Vždy keď vytiahnem niečo mimosezonne, tak je to minimálne zatuchnuté, niekedy aj plesnivé.
Oprať, pre istotu vyžehliť a život ide ďalej 🙂

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
marcellka32
•
25. sep 2021

Čo to je? Jedny plavky a uterák? Vyhod to

janinah
•
25. sep 2021

Vyhodiť bez milosti

margotka33
•
25. sep 2021

Čo s tým spraviť? Vyhodiť to. Ty by si to obliekla po vyprani?

syslik81
•
25. sep 2021

ja by som to vyhodila .. to uz nema vyznam prat ani dezinfikovat .. zdravie je len jedno ...

benit
•
25. sep 2021

Mne sa strasne pacil obrus po babke, priniesla som si ho, smrdel zatuchlinou. Neslo to vobec vyprat. Ja by som to vyhodila.

veronice
•
25. sep 2021

Mne splesnel vankus co som mala v aute co som si ho davala za chrbat pri dlhsich cestach... Namocila som do agenta, nechala cez noc, potom vyprala na 60ke a neostala plesen, flaky ani zatuchlina. Mozem ti poslat vzorku ked chces, vyskusas... A odsudzovat ta nemame preco, to sa proste obcas stane, nikto nie je dokonaly 😉

alzbetka71
•
25. sep 2021

Ja som kedysi vyprala v kyseline citrónovej. Kúpiš v potravinách. Dcéra tiež z tábora doniesla plesnivé

yanni
•
26. sep 2021

Vyhodit. Darmo to budes prat. Plesen je uz v tkanive a to nevyperies. Plesen je zdraviu skodliva a z Materialu sa to dostane cez pokozku do tela.

laurika999
•
26. sep 2021

@veronice Čo je to prosím ten agent. Do ktorého si to namáčala ?

veronice
•
26. sep 2021

@laurika999 z eurony taky prasok, vybii, vydezinfikuje, aj flakov zbavi, kopec oblecenia mi to zachranilo v case prikrmov 🙈

laurika999
•
26. sep 2021

@veronice Ďakujem 🙂.