icon

Po akom čase idete v autoškole na jazdu?

11. jún 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať po akom čase od začatí autoškoly ste išli prvýkrat na jazdu

patka06
•
11. jún 2024

Dcéra chodila minulý rok, po 2 týždňoch bola na 2x na cvičisku, na 3. týždeň už jazdy v premávke

svettii
•
11. jún 2024

Joj to si spomínam presne. Bola to hneď prvá jazda ako som bola na cvičisku, už som bola v ten deň posledná, tak mi inštruktor vraví, nech sa zaveziem domov. Mňa premkla taká panika a strach a stres a všetko, ale dala som to.

tetapetra
•
11. jún 2024

Asi po mesiaci, teóriu som mala 1x do týždňa

sasa1310
•
11. jún 2024

Po absolvovaní celej teórie

marianarem
•
11. jún 2024

No v nasej autoskole som isla do premavky hned po vysvetleni radenia rychlosti. Ziadne cvicisko, nic. A asi po.5-10 minutach rovno na najfrekventovanejsiu cestu v meste. Mala som z toho dost sok.

mimikarol
•
11. jún 2024

Mesiac trvala teória, potom som išla na trenažér 2x, 1x na cvičisko a odtiaľ som sa odviezla domov

titla
•
11. jún 2024

Hned prva. Asi 10 min sme boli na cvicisku a potom rovno do premavky. Ale to bolo pred 16 rokmi.

vevesh
•
11. jún 2024

1 hodina teorie, kde nam vysvetlili, co sa mame na skusky naucit, rozdali materialy a potom okamzite na dalsej hodine full-programm- aj cvicisko, aj premavka a ze mi to slo dobre, tak aj rychlostnu cestu do najblizsieho mesta mi dal zajazdit...😃

luccija
•
11. jún 2024

Po mesiaci po trenažéri a parkovisku