Po čom túžia ženy?
zeny po com tuzite v zivote alebo tak? 🙂
prelozis mi to prosim ta 🙂
@tiper24 aj to bolo určené na zasmiatie 😉 aj keď verím, že sa nájde pár takých, ktoré to zoberú smrteľne vážne a možno aj sociálku na mňa pošlú 😀
ale teda reálne som vďačná za to čo mám a po čom túžim - to je také premenlivé, podľa nálady, poveternostných podmienok a postavenia mesiaca voči jupiteru 😀
@tiper24 myslim, ze tie tuzby sa casom menia, urcite som tuzila po inych veciach ako mlada zaba a po inych teraz, uz ako stara zaba........ 😉
ale myslim, ze vsetky tuzime po tom, byt stastne.....ale stastie zase znamena pre kazdeho nieco ine.... mnoho ludi si neuvedomujer, ze stastie si musime najst sami v sebe.....ze ini ludia tu nie su na to, aby nas "robili" stastnymi......
za mna - byt s ludmi ktorych mam rada, zdravie, mat pracu, co ma uspokojuje, vela knih a moznost cestovat, spoznavat a objavovat........ mat cas na drobne radosti v zivote....a niekedy len tak prelenosit den........ a tak. 😀
@obsadenemeno presne tak, ak clovek sam nie je stastny tak nikoho ani stastneho nedokaze urobit 🙂
Ja túžim po pokoji....Tak celkovo.Nežiť v strese...
ja nepotrebujem vela k stastiu, ja sa tesim aj z malickosti 🙂
napr. po zene s ktorou by som si rozumel 🙂
@tiper24 uz som sa zlakla, ze po pevnych zadnych stehnach...... 😉
@obsadenemeno jak som sa zasmial 😀😀😀 mne by stacili aj pevne prsia 😀😀😀
Ja som skromná mne stačí horúca popradská káva a 2 čl cukru ...na teraz 😎
@petrakoller1986 no vidis, mne ani ten cukor nemusí byt 😀

takto nejak asi 😝
ale kým niekoho v sobotu doobeda vykotí, tak som spokojná a vďačná za rodinu, zdravie, ľudí okolo seba, vlastnú strechu nad hlavou a dokonca aj prácu. Bez všetkých ostatných rozmarov sa prežiť dá 😉 ale zas spríjemnia život.