icon

Pobláznenie z kolegu.

patty1411
9. mar 2020

Ahojte ,musela som si vytvoriť nový profil lebo niektoré má už poznajú a nerada by som bola keby sa to ktokoľvek dozvie. S manželom sme 5 rokov spolu , máme ročnú dcérku. Máme sa radi a stále nám to klape ale ... Našla som si novú prácu ( manžel je na materskej ,obaja sme to tak chceli ) a tam mám mladého kolegu, s ktorým sme si hneď padli do oka . Sadli sme si na prvý pohľad a odvtedy to medzi nami nenormálne iskrí. Ja šťastne vydatá a on šťastne zasnúbený no aj tak si nevieme odpustiť to nevinne flirtovanie. Už veľmi dlho som nezažila takéto poblaznenie kedy pri pomyslení na neho sa mi rozbúši srdce a pri každom dotyku rozochveje telo. Ani jeden z nás to nechce posunúť ďalej ale viete ako to chodí ... Neviem ako sa z toho vymotať

patty1411
autor
9. mar 2020

@sima1415 presne to je to čoho sa bojím ja sa viem udržať ale či to aj on dokáže udržať len v tej úrovni ako to je teraz to neviem

patty1411
autor
9. mar 2020

@jaskolka na jednej strane je to ako keby som bola zamilovaná to priznávam ale na druhej strane viem čo mám doma a rozum vyhráva , problém je však čo sa stane ak jeho rozum opustí ...to je to čoho sa obávam , seba poznám viem že nedopustím nič viac ale či on neskúsi niečo viac to už nedokážem zaručiť

jaskolka
9. mar 2020

@patty1411 veď presne o tom to je. Lebo ak by to bol ľahostajny, bolo by fuk, čo by skúsil, lebo by, si mu odolala. Ale stačí len minimálny krok z jeho strany a prejdete tu hranicu, z akej nebude cesta späť. Potom bude jedno, kto začal, už obaja budete "vinní"
Ako som písala už vyššie, jedine zmeniť miesto, alebo mu radikálne dat najavo, že ti vadí jeho pozornosť, že ju nechceš

kittykat22
9. mar 2020

@patty1411 ty sa nevies zarucit, ze neskusi nieco viac ... A ty si z celade koz, ktore zostanu pri necakanom strese/dotyku paralizovane na zemi? aby si mu nemohla odsunut ruku a pekne povedat, ze ti sice jeho naklonost imponuje, ale mas doma muza a dieta.

patty1411
autor
9. mar 2020

@jaskolka máš pravdu

patty1411
autor
9. mar 2020

@kittykat22 on to ale veľmi dobre vie :D ale máš pravdu budem to musieť stopnúť

evitka83
9. mar 2020

@patty1411 uzi si pozornost, namasiruj si ego a vecer sa vrat k svojmu muzovi a dobre si s nim uzi sex 😉

kittykat22
9. mar 2020

@patty1411 ked budes mat krizu co s tym, tak si pripomen, aku skvelu atmosferu by si mala doma, keby sa tvoj manzel akymkolvek sposobom co len dozvedel o tom co sa deje v praci. A potom si predstav, aky skvely zivot by malo tvoje dieta v striedavej starostlivosti 😅 myslim, ze ti zajde chut na mlade masko 😀

janina1127
9. mar 2020

Tak v tomto štádiu nech to aj skončí. Flirtovanie, zdvihnutie sebavedomia takýmto štýlom nie je zlé. Ale odtiaľ potiaľ. Najmä nezahadzuj manželstvo kvôli takémuto poblázneniu.

hivanik
9. mar 2020

@patty1411 ...podla mna si namotana uz teraz len si to nepripustas...preco inak by si to riesila...a pri prvej moznej situacii ked sa o nieco kolega pokusi podlahnes. Ak to chces dostat pod kontrolu tak to vysvetli mlademu, ze nemas zaujem o flirtik a ani ziadne nevinne dotyky po, ktorych tvoja dusa prahne

patty1411
autor
9. mar 2020

@hivanik mam 30 , prvý vzťah 4 roky , druhý 3 a teraz 5 a ani raz som nepodľahla a to ti poviem že možnosti bolo neúrekom, ako áno namotana som , priznávam ale tam to končí

patty1411
autor
9. mar 2020

@kittykat22 :D Dobrá rada :D

patty1411
autor
9. mar 2020

@evitka83 momentálne to takto robím :D

hivanik
9. mar 2020

@patty1411 ....priznavas, ze si namotana...staci malo a stracas kontrolu....Takze bud zmenis pracu alebo budes ignorovat kolegu ked nechces podlahnut. A tie predosle vztahy nic nenaznacuju, vychadzaj z reality...snad nechces povedat, ze v kazdom vztahu si mala takuto skusenost a bola si namotana.
Som trochu starsia a dlhodoby manzelsky vztah ale tak namotana som nastastie nebola a nie pretoze som nemala prilezitost, ale pretoze som nikdy nedovolila zajst tak daleko akykolvek naznak ineho pohlavia a porusit zasady manzelstva.

nefertiti5843
9. mar 2020

@patty1411 Robí všetko preto, aby sa ti dostal do nohavičiek....preto máš pocit "eufórie"....to si taká naivná, že to nevidíš?

montemotherone
9. mar 2020

@patty1411 čo na to chceš počuť? Pokukam, nechytam, nechám sa inšpirovať a sexuálnu energiu radšej miniem pri svojom dobrom mužovi ktorý sa doma stará o dieťa.... Si dospelá, nie puberťáčka s odkrveným mozgom 😉

snowflake07
9. mar 2020

@patty1411
Ved si z nim vrzni ,ako co ti tu mame napisat?

nefertiti5843
9. mar 2020

@patty1411 Píšeš, že malá bola vymodlená a nadovšetko ju miluješ....vzápätí napíšeš, že nemáš záujem sedieť "doma pri decku"... ale nechať sa odrbávať od nejakého lúzera, čo ťa chce prekotiť, o to záujem máš....Ty nie si kompletná, ale že fakt...no mám dosť 👎

lucinka1988
9. mar 2020

@patty1411 chapem, ale daj si pozor, lebo z nevinného flirtu môže byt Tvoj život hore nohami. Drzim palce!

luccija
9. mar 2020

@patty1411 trocha si vymýšľaš, že Ťa nepriťahuje ináč by si sem nepísala.Je veľmi smutné, že stačí, aby Ti niekto polichotil a už pomýšľas na neveru.A neklam, že nie😀píšeš, že snáď to on udrží na uzde a neprejde to ďalej tak snáď je dôležité čo dovolíš ty nie?Presne ste si vymenili s mužom role správaš sa ako chlap, ktorému v robote kolegyňa polichoti ego a ten je hneď namotany.Asi by som sa aj hanbila, že ma to s dieťaťom nebavilo, muž má zastúpi a ja mu na oplátku nasadím parohy.
Tvoj kolega Ta chce len na sex a ženy sa väčšinou aj zamilujú a to pri tvojich depresiách nepotrebuješ, takže si daj pokoj, lebo môžeš zostať s malou aj sama a to by bol veľký problem

ivanka12311
9. mar 2020

@patty1411 a čo by na to povedal tvoj manžel?alebo tebe by sa to páčilo keby ti toto muž robil a ty sa starala o dieťa?

martina1201
9. mar 2020

@patty1411 ahoj, podľa môjho nazoru to u vás neklape, ak ti imponujú dotyky iného chlapa. A tak isto nefunguje ani jeho vzťah, keď si dovolí mútiť hlavu inej žene. Flirtovanie s cudzími chlapmi a ženami nepatrí tam, kde sú iné vzťahy. Pri plnom vedomí možno váš vzťah neprekročí hranicu, ale čo ak nebudete pri plnom vedomí, ale podgurážení alkoholom napr. na nejakom večierku firemnom.Zastavíš to vtedy? Lebo flirtovanie je príjemné, ale skús flirtovať namiesto s kolegom s vlastným mužom, aby prišlo iskrenie do vášho vzťahu manželského a nie do pracovného..... A ak sa chces vymotať, tak vždy keď ho uvidíš si pomyslí na svojho muža a čo môžeš stratiť. Alebo mu nedovol aby sa ťa dotýkal. Inak to nepôjde.....

23121974
9. mar 2020

Si ani nemôžeš viac protirečiť,zrejme sa veľmi nudíš a takto stupídne sa zabávaš.Určite "bude pravda" ,že nebudeš sedieť doma pri decku a zároveň tvrdiť ako ho miluješ.Ani písať,že ťa nepriťahuje ten chlap a zároveň byť namotaná 🙊 🙊 Sa chovaj ako dospelá žena a nie ako pubertiačka odtrhnutá z reťaze.By to mal čítať tvoj manžel,nech vie aký "poklad" má doma...

lune
9. mar 2020

@patty1411 Ahoj, ja to nevidim az tak nacierno. Paci sa Ti kolega, to je normalne. Potesil Ta zaujem, to je tiez ok. Nic ste spolu nemali a casom Ti dojde aj ten pocit, ze nic nechces.. Ved o rok o dva sa situacia predpokladam zmeni. Ostanete skor ako kamarati, len to nesmiete presvihut a posunut to inam. Inak by Ta zozrali vycitky svedomia a vas vztah by sa zmenil, chlapik by sa zmenil v spravani ak by Ta dostal a prislo by len sklamanie... Inak si myslim, ze Ti v niecom pomohol a prinavratil Ti radost do zivota! Chapem to a verim tomu ze to nespadne do zlych kolaji. Nie vzdy je to o sexe! Kym je to v tej 'virtualnej' podobe da to ovela viac energie. Sex je len pud. Netvrdim, ze je to spravne ale pobluznenie sa stava...Inak mna skor zaskocilo fakt nechces byt s dietatkom doma?

hivanik
9. mar 2020

Mna udivuje okrem ineho, ze si si vytvorila novy profil aby ta niekto nespoznal ale zadala si udaje v nom ....co nieje az taky problem zistit identitu...Ale nevadi......

montemotherone
9. mar 2020

@lucinka1988 ale že ozaj hore nohami...A ešte aj od seba 😁

bobricek1979
9. mar 2020

@patty1411 tak co tu píšeš hádam ak nemáš záujem podvádzať zahodiť muža milujúceho čo riešiš,

nefertiti5843
9. mar 2020

@montemotherone Nožky na vyložky 😝

lenqua_12325
10. mar 2020

Niesi prvá ani posledná 😉 ak chces napíš hodíme pokec

lenqua_12325
10. mar 2020

@lune konečne dobrý komentár. 😉