Pobláznenie z kolegu.
Ahojte ,musela som si vytvoriť nový profil lebo niektoré má už poznajú a nerada by som bola keby sa to ktokoľvek dozvie. S manželom sme 5 rokov spolu , máme ročnú dcérku. Máme sa radi a stále nám to klape ale ... Našla som si novú prácu ( manžel je na materskej ,obaja sme to tak chceli ) a tam mám mladého kolegu, s ktorým sme si hneď padli do oka . Sadli sme si na prvý pohľad a odvtedy to medzi nami nenormálne iskrí. Ja šťastne vydatá a on šťastne zasnúbený no aj tak si nevieme odpustiť to nevinne flirtovanie. Už veľmi dlho som nezažila takéto poblaznenie kedy pri pomyslení na neho sa mi rozbúši srdce a pri každom dotyku rozochveje telo. Ani jeden z nás to nechce posunúť ďalej ale viete ako to chodí ... Neviem ako sa z toho vymotať
@montemotherone 😂😂👍
@patty1411 si dospela zena - matka s rozumom a moznostou vyberu. Pokial ma pre Teba Tvoja rodina hodnotu, volba je jasna. Ved uz do vztahu si musela ist s tym, ze aj taketo prilezitosti zivot prinasa, ale chces patrit len jednemu, a to manzelovi. Rodina je zaklad, neznic si ju vedome pre chvilkove vzplanutie. Alebo je to pre Teba jednoduchsie ako popracovat na vztahu doma a vratit medzi Vas iskru? Viem, ze ked je male dieta, tak nemaju dvaja na seba tolko casu ako kedysi, ale ver mi, ked to teraz ustojite a neprese*kate si to, vsetko sa vrati medzi Vas do starych krasnych cias a mozete mat pekny rodinny zivot. Zváž to, maj svoju hrdost a daj kolegovi jasne najavo "odtiaľ - potiaľ." Vela odvahy a sebazaprenia. 😊
@lenqua_12325 Dakujem. 😉
@patty1411 v prvom rade si uvedom, ze si medzi ludmi, s ktorymi sa stykas denno-denne. Takze ta maju odsledovanu.
A ak si myslis, ze si to nikto nevsimol, alebo sa chovate v podstate tak nevinne (len pohlady, letme “nahodne” dotyky ruk a sem-tam slovne prekaranie) a ze o nic nejde, tak sa mylis.
Ver tomu, ze to vidia inak a nie su fanusikmi vasej romance. Maximalne sa zabavaju na tejto aferke. V horsom pripade ide tvoja reputacia dole vodou. Jeho tiez.
Ak nie si pokrova hráčka, tak to, ze si zalaskovana, z teba celkom jasne krici. Mas inu naladu, ked je on v tvojom okoli. Mas inu tvar. Ver, ze nie jedna kolegyna, ci kolega sa na teba nenapadne zadivali, ked sa spomenie jeho meno, ako reagujes. Nie jeden si vsimol, ci k sebe letmo zaletite pohladom, ked si myslite, ze to nikto nevidi.
Urcite, ked prides tam, kde cakas, ze on bude, tak ho pohladom nenapadne hladas, alebo nevedomky zmenis chovanie.
Toto vsetko ludia okolo teba registruju, aj keby si si myslela, ze to dobre skryvas a davas predsa jasne najavo, ze o nic vazne nejde. Ludia vycitia, ze uz to prekrocilo hranicu beznych firemnych prekaraciek a ide o nieco viac. A hoci aj nekomentuju pred tebou, povedia si to medzi sebou.
Mozes si domysliet, ze uz ste jednou z tem firemnych klebiet.
To vsetko ti moze byt ukradnute, pokial sa to nejak nevhodne podane nedostane k tvojmu muzovi. Lebo sa ti bude tazko dokazovat, ze to cele bol len nevinny flirt, ktory nikam nezasiel. Kedze zakladom tej klebety bude pravda a kopec ludi bude vediet potvrdit, ze to vsimli.
O to to bude horsie, ak aj domov chodis rozziarena a tvoj muz si zatial spokojne hovori, ze to bolo spravne rozhodnutie vymenit si ulohy a ty si sa vratila medzi ludi. Ze ti to prospelo a prospelo to aj vasmu vztahu.
A po tej klebete si uvedomi pravy dovod tvojej dobrej nalady.
Bude sa citit oklamany a to budes len tazko zehlit.
Tvoj problem nie je, ci kolega sa udrzi na uzde.
Ale co urobis, az sa to nejak prevali, niekto sa rozhodne o tom nahlas hovorit a komentovat to (trebars aj nahnevana snubenica). A z verejneho firemneho tajomstva bude verejna mestska klebeta. Dokonca trebars v tvoj neprospech, ze to ty si lovila mladeho.
Neviem, ako dlho to medzi vami trva, ale uzila si si to a je cas to ukoncit. Kym je to bez pruseru.
Ber to ako dovolenku. Ta tiez chvilu trva, a potom konci. A ides naspat do bezneho zivota. Musis si vystacit so spomienkami.
evidentne si nevazis co mas doma, alebo neviem, no neviem si to inak vysvetlit :/
@lenqua_12325 hej, hlavne pre jej muža 😏
Ahoj,nuž keď ti je vzácnejší nejaký "zberateľ trofejí" ako milujúci manžel,ktorý je zároveň starostlivým ocinom,tak si pokaz svoj - pre mnohé baby vysnívaný život a maj s ním aférku. Ale šťastie to dlhodobo nikomu neprinesie. Mysli na svoje dieťa...
@patty1411 tak pocitaj, ze toto sa ti stane este niekolko krat v zivote, kedze si clovek a nie naprogramovany robot na monogamiu. Manzelstvo je aj o tom, ze odolas takymto pobluzneniam, ale mam pocit, ze ludia si to neuvedomuju ked sa beru, lebo si myslia, ze sa budu stale rovnako pobluznene milovat az do smrti..
@patty1411 Toto je prípad, že niektorej žene stačí trochu polichotiť, usmiať sa na ňu a ona je už schopná si namýšľať, že ide o nejakú lásku. Niektorí muži takto chodia do kúpeľov a nájdu také zeny, ktoré sú akoby hladné po takomto obdive a dokonca uveria najrôznejším sľubom tých mužov. Takých kolegov stretneš v živote ešte veľa a ak sa do každého zaľúbiš, tak to by bol človek x-krát rozvedený, len to nie je také jednoduché ako kupovať si nové šaty.
@modrykun666 však nech žije... Len aby potom neostala žiť sama keď manžel zistí, ako si ona" žije ". To jej bude sveta žiť.
@modrykun666 autorka písala, že je s manželom šťastná a miluje ho. Dokonca chcela rady, ako sa "zbaviť myšlienky" na kolegu. Navyše majú maličké dieta. Čiže asi by nebola rada rozvodu z dôvodu jej nevery. Momentálne je už neaktívna
Keď si predstavím, koľko práce je s ročným dieťaťom, ako robí každý deň pokroky a ty o to dobrovoľne prichádzaš. Tak manžel doma mení plienky a robí príkrmy a ty počas toho flirtuješ s kolegom. Matka roka!
@modrykun666 presne tak.
@baskustek nie každá žena sa nájde v tom, že nadšene mení doma plienky, hoci to dieťa chcela a miluje ho. Rodičia sú snáď dvaja a o dieťa sa môže starať časť dňa aj otec. Tiež som išla od ročného dieťaťa do práce.
@modrykun666 mozes byt akokolvek stastna,ale ak stretnes chlapa,s ktorym ta pritahuje brutalna chemia,tak mozes robit,co chces a ta chemia bude vzdy. Kto nezazije nepochopi. Ved napisala len ako ju pritahuje,nenapisala,ze sa s nim ide vyspat. Niekto takeho chlapa nestretne za cely zivot a niekto ma tu smolu,ze ho stretne. No kazdopadne je to velka skuska vztahu a oddanosti.
Ako to vsetko dopadlo?

@patty1411 prepáč, ale ZOBUĎ SA!!!
Buďte kamaráti, máš úžasného muža pre niečo si si ho zobrala tak si na to spomeň !!! Stara sa doma o dieťa kým ty vymyslas? Raz by si ľutovala aj keď možno sa ti to teraz nezdá... Keď je koze dobre ide sa na ľad šmýkať, som síce soplana, ale jedno ti poviem - toto je len skúška, uvedom si o čo by si prišla a najmä, či to stojí za to... Veľmi ti držím palce a verím, že toto celé dobre dopadne aj keď teraz v. Tebe bubnuju hormóny - a pobláznená si ako si sama napísala.... ak ti bude naprd kľudne mi napis, či z tohto nicku alebo z tvojho real/ ja som tu nová a nepoznám ta určite ak ta to upokojí 😊😀💐